El bullying i l’esport com a eina de prevenció

Benvolgudes i benvolguts,

Sabíeu que el 54% dels adolescents de Catalunya han viscut situacions de bullying directament o indirecta i que el 25% dels nens i nenes de Primària n’han estat víctimes?

Molts de nosaltres sovint treballem en contacte amb infants i joves que en situacions ben diverses del seu dia a dia poden ser víctimes de bullying.

Ara bé, per prevenir i combatre aquesta forma de violència, primer convé identificar-la, detectar-la a temps i intervenir-hi amb una resposta multidisciplinar i transversal que compti amb la col·laboració i el coneixement de tota la societat, i especialment dels agents educatius que sou referents i que acompanyeu els infants en el seu desenvolupament integral.

Per aquest motiu, pocs dies després d’haver-vos presentat la promoció del Bontracte, us convidem a compartir la Càpsula sobre bullying i l’esport com a eina de prevenció, que ens presentarà Laura Sabaté, coordinadora de projectes de la Fundació Barça. Un contingut* que, més enllà del futbol i de l’esport, pot ser vàlid i extrapolable a qualsevol àmbit de l’educació, del lleure, de la cultura… amb joves i per a joves.

La ponència, gratuïta i oberta a tothom prèvia inscripció, es durà a terme el dilluns 31 de maig de 19 a 20.30 h i la inscripció cal fer-la fins a les 14 h del mateix dia a través d’aquest enllaç:

https://forms.office.com/r/QaQJ9kKNe2


Aquesta és una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu de la Garrotxa, els Serveis d’Educació, Joventut, Cultura, Esports i Lleure d’Olot i comarca i la Fundació de la Unió Esportiva Olot, que us animem a fer extensiva a tothom a qui pugui interessar-li.

*Amb posterioritat a la sessió s’enviaran materials complementaris a través del correu de la inscripció a tots els assistents.