Cròniques 22/05/2021

Estem a la recta final de les lligues que s’han pogut disputar aquesta temporada tant estranya 2020-21. Lligues més curtes, amb molts de caps de setmana de descans (per recuperar partits) i ascensos i descensos “sui generis”…. Però ni en aquesta part final el COVID descansa, aquest passat cap de setmana l’Olot va haver de confinar dos equips… els peixets de l’Edu Font i el juvenil masculí… o sigui, que aquesta cosa encara està  aquí… molt present i tocant els pebrots dia sí i dia també….. cal cuidar-se per nosaltres mateixos i sobretot per la gent que ens envolta.

En categoria femenina una victòria i tres derrotes i de les derrotes les que fan més mal són les dues de les cadets i les juvenils a casa contra el Balàfia de Lleida. Les cadets varen fer un resultat de 1 a 3 però van caure amb la cara alta i demostrant que estant fent un bon final de lliga, només els petits detalls (potser masses errors en el servei) varen donar cert avantatge a les lleidatanes. El juvenil va ser una mica més dramàtic, sumant-ho tot només es varen poder alinear 3 jugadores juvenils (la resta cadets i infantils)… maleït Covid… i malgrat tot,  l’equip va lluitar però va ser insuficient per guanyar un partit molt complicat, 0 a 3.

Aquests “0” punts obliguen a l’Olot a guanyar els dos partits, cadet i juvenil que queden per jugar contra el Vilassar el proper cap de setmana 5 i 6 de juny…. difícil, però no impossible….

L’infantil “B” continua amb la seva bona dinàmica de joc i va guanyar 0 a 3 en el camp del Cerdanyola, mentre que l’”A” no va tenir cap opció a Premià, 3 a 0. Aquest proper cap de setmana el Juvenil masculí comença la seva participació en el Play-Off per poder assolir una de les places en el campionat d’Espanya. Primer partit el divendres a la pista Jordi Mora a les 18.30 contra el Vall d’Hebron.