Cròniques 5/11/22

Sènior masculí A

CV Olot, 1 – Vikings Vòlei Prat, 3 (23-25 / 25-23 / 23-25 / 14-25)

Una davallada de confiança

La recerca de l’estabilitat mai ha estat fàcil. Després de la derrota contra el Mundet, l’Olot estava il·lusionat pel bon paper que va fer. Però l’embranzida no va ser suficient. L’equip, el darrer dissabte, va caure en mans dels Vikings del Prat amb un resultat d’1-3.

Els olotins van començar mantenint un bon nivell de joc, però després de l’1-1 la flama es va anar apagant tot i ensumar el tercer set. Durant tot el partit, l’equip no va ser capaç d’esprémer al màxim el seu potencial a la pista Jordi Mora.

Cal destacar la rellevància que va prendre la part més de la plantilla més jove durant el partit, la qual es va mostrar ansiosa per guanyar. Però no tots els jugadors ho van viure així: diferents edats, diferents estats d’ànim… Segons sembla, encara falten algunes peces per encaixar.

El pròxim cap de setmana, els olotins jugaran a Saragossa, on esperen recuperar una mica més l’equilibri tant pel que fa a la classificació com a la seva mentalitat. Segurament, allà, durant l’estada d’una nit, s’oblidaran totes les penes.

Sènior femení

CV Olot, 3 – Panteres Grogues, 0 (25-17 / 25-17 / 25-16)

En línia ascendent

Setmanes anteriors vam afirmar que els bons resultats no tardarien a arribar i les noies d’en Carlos han guanyat per segona setmana consecutiva. Finalment, les noies del sènior femení han aconseguit sentir-se còmodes a la pista i trobar el seu joc. Durant tot el partit van demostrar una clara superioritat, atacant amb cap, defensant amb ganes i mantenint la regularitat. Tot i que el partit va començar amb uns quants errors no forçats, a diferència de partits anteriors, les sèniors van mantenir la calma i van continuar jugant el seu joc sense adaptar-se al ritme del rival.

Enhorabona, noies, per la merescuda victòria. A partir d’ara, a continuar endavant!

Sènior masculí B

CV Girona B, 0 – CV Olot, 3 (8-25 / 10-25 / 6-25)

Sense despentinar-se

Els Peixets afrontaven diumenge a la tarda un partit d’aquests que en altres temporades se’ls hauria complicat: contra un rival que encara no havia sumat cap punt, en plena traca final de les Fires de Girona, amb un ambient calent al pavelló de Pont Major i amb la baixa de dues peces importants. I, per si no n’hi hagués prou, el lliure Joan Soler, que havia de fer el seu debut com a titular, havia patit un accident domèstic hores abans i va ser dubte fins a l’últim moment.

Només d’entrar a la pista, es va veure que els gironins eren un equip que poc tenia a veure amb el de l’any passat, que tantes dificultats havia posat als d’Olot. Calia jugar fàcil i concentrats, sense cometre errades de passerell ni deixar que el rival creixés. I, malgrat un començament dubitatiu, l’empat a 5 va ser el més a prop que van estar els locals d’inquietar l’Olot. Amb un parcial de 16-1 final, els olotins van tancar el primer set.

A partir d’aquí, canvis, rotacions en diverses posicions i minuts de joc per a tothom; fins i tot en Toni, que ho havia jugat absolutament tot, va gaudir d’un merescut set de descans. I el partit es va liquidar en un obrir i tancar d’ulls, en 45 minuts: sens dubte el més curt de la història dels Peixets. La setmana que ve buscaran tres punts més a la Jordi Mora contra el Blanes, un altre rival de la zona inferior de la taula però que, a priori, ha de donar més guerra.

Juvenil masculí

CV Olot, 3 – CV Mataró, 1 (25-19 / 25-22 / 19-25 / 25-19)

Continua la setmana dolça

El passat dissabte els olotins van tancar una setmana dolça que havia començat el dissabte abans. Davant, tenien un rival complicat. El CV Mataró sempre ha exigit el 100% dels nostres. Aquesta vegada els nois no van decebre i es van endur una més que meritòria victòria. Es van veure jugades molt ben trenades i atacs molt contundents. Aquests jugadors ja són una pinya, cada vegada es coneixen més i tothom té molt clar quin és el seu rol a pista.

El suport dels familiars i amics està sent vital en moments puntuals del partit, i això els jugadors ho perceben. Felicitats a tot l’equip i a l’entrenador. Ànims! Ho continuem petant!

Juvenil femení

CV Olot, 0 – CV Sant Quirze Negre, 3 (19-25 / 9-25 /20-25)

Sumem i el resultat segueix sent negatiu

Falta posar-se dins el partit, les noies no estan centrades, no hi ha comunicació dins el camp, i tampoc actitud. Si sumem aquests tres factors, ens dona el resultat de derrota. Dissabte les noies no van poder aguantar el ritme a dins la pista, on es van perdre molts de serveis, i moltes pilotes…

Noies, hem de ser un equip! Endavant, que sou un equip potent, però us falta creure-us-ho!

Cadet masculí

CV Olot, 3 – CV Mataró, 0 (26-24 / 25-17 / 25-20)

Seguim sumant

Un partit més amb resultat positiu, i estem fent passos petits però ferms. Anem perdent la timidesa i els complexos a mesura que anem jugant partits. Cada vegada juguem amb més solidesa i, tot i algun trontoll en moments puntuals, cada vegada són més curts i això és important. Bona evolució en el rodatge dels partits per part de tots.

Només queda felicitar aquests nois i animar-los a continuar treballant i disfrutant!

Cadet femení A

CV Olot, 0 – CV Sant Quirze Negre, 3 (10-25 / 5-25 / 9-25)

Una anada massa llarga

Partit de tràmit per al Sant Quirze Negre, que, tot i semblar jugar sense ganes, es van endur la victòria a domicili i amb comoditat. L’Olot, a part de trenar alguna jugada correctament, no va poder fer més que intentar rebre el que venia del camp rival, la majoria de vegades sense encert ni coordinació grupal. Sembla que les posicions de cada jugadora fan descentrar la dinàmica de partit. Aquestes jugades ben trenades són l’espurna que fa mantenir l’esperança que es pot fer alguna cosa, sempre que hi hagi voluntat i confiança en si mateixes i en les companyes.

Final de l’anada de la primera fase. 7 partits. 7 derrotes. 21 sets perduts. 1 de guanyat: el primer de tots i l’últim. Un miratge. Una anada que s’ha fet massa llarga. Queda tota la tornada fins que arribi la segona fase per tenir alguna oportunitat de fer alguna cosa. Tot i que res fa dir que serà diferent si les mateixes jugadores no superen anímicament la situació en què es troben. És dur. Però s’hi ha de passar, per molt llarg que es faci, i aprendre’n tot el possible.

Diuen que tot el que és bo s’acaba algun dia. Però tot el que és dolent també. Ningú diu que no costi, però les jugadores d’en Pau tornaran més fortes de tota aquesta travessia. Segur!

Infantil femení Lava

CV Olot, 0 – Joves Caldes, 3 (25-10 / 25-10 / 25-20)

De menys a més

Dissabte passat les infantils van jugar amb les Joves de Caldes i, tot i l’hora de tarda, gens habitual per a les noies de l’equip, i una mica de nervis, va costar arrencar i prendre posicions dins l’equip; jugàvem amb unes contrincants grans, altes i més ben desenvolupades que nosaltres.

Es van poder veure alguns problemes amb les recepcions, fintes i algun servei. Tot i això, tal com reflecteix el resultat, les olotines van anar in crescendo i en el tercer set es va poder veure una bona progressió, bona coordinació entre l’equip i cares de satisfacció en veure que havien estat capaces d’entrar dins el partit tot i la derrota.

La situació d’aquest any no és fàcil: les noies fa poc que juguen juntes, primers mesos jugant sis dins la pista, infantils de primer any… Tot suma i es fa difícil la victòria; és per això que és tan important la cohesió que estan fent, l’esforç per entendre’s i les ganes de lluita que mostren cada setmana. Les derrotes són un gran aprenentatge!

Endavant, noies! Seguim entrenant, seguim jugant, seguim aprenent!

Infantil femení Greda

CV Girona, 0 – CV Olot, 3 (16-26 / 8-25 / 15-25)

Seguim sumant victòries

Les infantils van tornar a sumar una altra victòria i sumen dos punts més en la classificació. Van jugar contra un CV Girona que va lluitar el partit fins a l’últim moment . L’Olot va començar el primer set despistat, amb un 5-0, però van saber remuntar i mantenir, durant tot el partit, el seu bon joc. Tot i això, en el tercer set van cometre errors en serveis, regalant el punts al contrincant fins a arribar a estar empatades 12-12. Finalment van reaccionar i van guanyar el set 15-25. Victòria important que ens dona més confiança per al proper partit.

Seguim treballant per millorar!

Infantil masculí

CV Girona, 3 – CV Olot, 1 (25-19 / 14-25 / 25-9 / 26-24)

Domini gironí

El partit va ser dominat pràcticament tot pel Girona. Els nostres jugadors no van trobar la motivació i no van ser capaços de capgirar el resultat. Ens quedem amb l’aprenentatge i amb la motivació de continuar aprenent.