Cròniques 12/11/22

Sènior masculí A

Cierzo proLGTB+, 0 – Club Vòlei Olot, 3 (17-25 / 11-25 / 18-25)

Un partit que dona joc

El sènior de primera nacional va viatjar a Saragossa aquest cap de setmana. Certament, partit esplendorós per part de tots els jugadors davant d’un Cierzo proLGTBI+ que lluita per evitar el descens. L’equip va mostrar-se ben organitzat i molt concentrat en el joc, cosa que no va passar amb la ruleta del postpartit. També van tenir la possibilitat d’agafar rodatge aquells amb menys experiència de l’equip.

D’altra banda, hi va haver un segon partit que va durar tota la llarga nit, on la presència d’una magnífica cohesió de grup fora del camp va quedar palesa als carrers de Saragossa. Ara, cal recuperar-se de la derrota física i agafar forces per l’espectacle del pròxim cap de setmana a la pista Jordi Mora amb la visita del Barça.

Sènior femení

CV Vilanova, 3 – CV Olot, 0 (25-15 / 25-16 / 25-16)

Ratxa interrompuda

La bona ratxa que portaven les noies del sènior s’ha vist interrompuda aquest cap de setmana. L’absència de dues de les jugadores més veteranes va afectar el bon joc i la confiança de les jugadores. Els tres sets van ser força similars, les locals van marcar el ritme en tot moment i la gran quantitat d’errors no forçats per part de l’Olot (serveis fallats, atacs a la xarxa, males defenses…) van dissipar qualsevol esperança de guanyar el partit.

El 3 a 0 final va permetre a les noies de Vilanova emportar-se la merescuda victòria sense gaires complicacions. La progressió de les sèniors és bona, però el fet de ser un equip tan jove pot jugar-los en contra i, per tant, hauran d’estar més preparades per quan aquesta situació es torni a donar. Ànims, noies, i a continuar endavant!

Sènior masculí B

CV Olot, 3 – CV Blanes, 0 (25-18 / 25-12 / 25-12)

Agafen forces pel que ha de venir

Els peixets van rebre a casa el CV Blanes en la sisena jornada de la primera fase de Segona Catalana. Victòria còmoda dels d’en Ramon, que van saber gaudir del joc sense patir en excés, tot i un primer set bastant ajustat. L’entrenador va poder donar minuts a tots els jugadors de què disposava i va arribar a deixar a la banqueta tots els dinosaures del B en el tercer set (excepte en Toni i en Carlos), moment que va omplir d’orgull el quart capità i cofundador de l’actual filial masculí de l’Olot, l’Edu.

Els Peixets afrontaran l’últim partit de la primera volta a Mataró, en quarta posició a la classificació però a tant sols dos punts del líder, que té 14 punts, els mateixos que el rival d’aquest proper cap de setmana. Els quatre propers partits, tres dels quals a fora, seran claus per saber quin serà l’objectiu de la temporada: lluitar per l’ascens o bé haver d’evitar el descens.

Juvenil masculí

CV Olot, 0 – CV Girona, 3 (22-25 /20-25 / 21-25)

La ratxa dolça s’acaba i arriba una amarga derrota

El passat diumenge els nostres no van tenir gaires opcions davant d’un Girona més ben plantat a la pista. Tot i tenir bons moments de joc i punts disputats, els nois del Girona van fer valer la seva eficàcia en atac. Només cal continuar treballant com fins ara i no abaixar els braços. Som un molt bon equip i s’ha vingut demostrant fins ara. Ens ha de servir d’aprenentatge per als propers partits. Com sempre, l’afició, un 10.

Molts ànims, ho tornarem a petar!

Juvenil femení

CV Olot, 3 – CV L’Hospitalet, 0 (25-19 / 25-16 / 25-10)

Que no ens marquin el ritme!

L’equip de les juves va jugar bé: algunes pilotes perdudes per no perdre el costum, i en algun moment es podia pensar que s’estava mirant una pel·lícula sense so i a càmera lenta. El nostre equip va guanyar, però, en aquest cas, l’equip contrari va ser qui va marcar el ritme del partit, i nosaltres hem de marcar el nostre ritme, que es mes ràpid, coordinat i treballat. Van faltar algunes jugades coordinades, d’aquestes que el nostre equip sempre es treu de la màniga.

Enhorabona, noies, per la victòria! Endavant, vosaltres podeu amb tot!

Cadet masculí

CV Olot, 3 – CV Sant Celoni Vermell, 0 (25-9 / 25-15 / 25-11)

Pas a pas

Partit una mica incòmode d’entrada per als nostres jugadors, tant per l’absència forçada del seu entrenador com per la desconeixença de l’equip rival, tot i haver encetat ja la segona ronda d’enfrontaments. Però els nostres cadets van ser valents i van afrontar el partit amb ganes. Van poder posar en pràctica les pautes marcades i a poc a poc es van anar fent el partit seu. Van demostrar que són capaços de fer algun pas sense agafar-se de la mà, una prova més de la bona evolució, tant tècnica com psicològica, que estan experimentant.

Gràcies, una vegada més, a l’afició per ser-hi sempre! Felicitats, nois, seguiu així!

Cadet femení A

CV Olot, 0 – CEV L’Hospitalet, 3 (16-25 / 21-25 / 11-25)

Enlluernades per una oportunitat perduda

L’Hospitalet només havia guanyat un partit: contra l’Olot. L’únic equip contra qui les jugadores garrotxines havien pogut guanyar un set. I l’únic equip contra qui potencialment es podia fer alguna cosa en aquesta primera fase. Una oportunitat d’or, i més després que les nostres juvenils guanyessin contra un equip on diverses jugadores eren les cadets amb les quals s’enfrontaria l’equip que aquest cap de setmana dirigia l’Albert per primera vegada. Per tant, inicialment, algunes rivals ja sortien amb la moral minvada.

Amb un primer set perdut per moltes inconsistències, el segon va fer sortir el millor de l’Olot. Van poder acabar moltes jugades amb rematada, cosa inaudita aquesta temporada, i cal felicitar l’equip per això. Van anar per davant del marcador durant molta estona, fins que anímicament les rivals les van sobrepassar i van guanyar el set. El tercer ja va ser un plagi del primer, en què, tot i plantar cara, ja no es va poder trobar el mateix lloc a la pista i es van fallar diverses pilotes fàcils…

Mentre, a fora, la ciutat es preparava per la jornada de Lluèrnia al caure el dia, elles brillaven amb una llum diferent a l’habitual, però tot i així es van veure eclipsades per l’Hospitalet, que, sense fer res de l’altre món, només va haver d’esperar que les nostres jugadores cometessin certes errades no forçades per anar sumant punts decisius. L’oportunitat daurada s’havia esvaït.

Fortalesa mental: és l’únic necessari aquesta temporada. Caixa o faixa. Seguir o llençar la tovallola. Aprendre o desistir. VÒLEI o vòlei.

Triem VÒLEI, sempre! En majúscules. Una decisió més fàcil si es fa en equip. A una. Totes unides.

Infantil femení Lava

CV Olot, 1 – CV Girona, 3 (21-25 / 20-25 / 25-23 / 22-25)

De mica en mica s’anirà omplint la pica

Dissabte passat a la tarda vam viure un partit gairebé d’infart. Les olotines van començar el joc molt endollades: ben col·locades dins el partit, fent uns serveis espectaculars, rebent tot el que es podia i aprofitant qualsevol petita escletxa de l’equip rival per fer punt a favor. A l’altra banda de la xarxa, les gironines que ens passaven dos pams d’alçada i amplada, atacant amb serveis forts i fent jugades per distreure l’equip local. Malgrat això les de l’Olot van saber mantenir el nivell i el resultat així ho reflecteix.

Faltaven algunes jugadores i, tot i això, després d’un primer i segon set igualadíssims, van saber arribar a un tercer que va ser apoteòsic amb el marcador a favor nostre. Aquest resultat ens va portar a un quart set igualat, seguint la tònica de tot el partit:
bona coordinació, bona complicitat, bones jugades i unes ganes imperials per poder guanyar. Va ser un partit llarg i gaudit per tothom! Un bon regal d’aprenentatge i creixement.

Continueu així, noies! Aneu per bon camí!

Infantil femení Greda

CV Olot, 3 – Handbol Bordils, 1 (24-26 / 25-11 / 25-22 / 25-16)

No podíem fallar!

Victoria important davant l’Handbol Bordils, que, com nosaltres, no havia sumat cap derrota en la competició. No podíem fallar. L’equip olotí va començar despistat, fent forces errors i fallant serveis. Amb un 14-20 en el marcador, l’Olot Greda va saber remuntar fins a posar-se 24-24. Dues errades, fruit dels nervis, van donar el set al Bordils.

Havíem de remuntar aquest 0-1 i així ho van fer! A partir del segon set l’Olot va saber imposar-se i va guanyar el següents sets. El partit va ser molt disputat i amb bon joc per part dels dos equips. Es van poder veure bones salvades, bones rematades i fintes. Va ser un partit que ens va fer gaudir a tots els que érem a la grada.

Una victòria que ens dona més confiança de cara al proper partit, contra un Sant Pere Pescador segon a la classificació. Seguim treballant, seguim aprenent i seguim disfrutant del vòlei! Gràcies, equip!