Cròniques 30/05/2021

Ja estem a la recta final de la temporada, temporada que ha vingut marcada pel tema del Covid, pors, confinaments, angoixes, cansament i un cert desànim… però tot té un final i ara ja veiem certa llum al final del túnel… esperem i desitgem que la propera temporada sigui normal… com havia estat sempre…

Aquest cap de setmana el Club VÒLEI Olot va continuar competint, alguns partits amb molta càrrega emotiva i de necessitats i altres de pur tràmit…

Comencem pels carregats… el juvenil masculí va iniciar el play-off per accedir als campionats d’Espanya i… va perdre el primer partit contra el Vall d’Hebron per 1 a 3 amb parcials de 27-25, 21-25, 22-25 i 21-25, però va perdre amb el cap ben alt, sempre es va mantenir dret dins del partit i va competir fins el darrer punt. La derrota va venir pels petits detalls, va mancar una mica de bloqueig i sang freda en els finals de set… per la resta bé, molt bé, fa un any era impensable que aquests nois assolissin el nivell de competició que tenen actualment… el futur ja està aquí.

Un altre partit important era els dels peixets que es jugaven una plaça del play-off d’ascens, a casa contra el Sant Pere, i també varen perdre per 2 a 3 (21-25, 25-23, 23-25, 25-15, 13-15) en un partit llarg, molt llarg i molt emocionat en el qual  finalment es va imposar la regularitat del Sant Pere davant les embranzides, una mica anàrquiques, dels olotins; una de calç i una de sorra.. això malgrat els esforços de concentració que va fer el peixet gros, Edu Font,  que no va tenir el seu millor dia, i això l’equip ho va notar perdent l’equilibri de les seves accions i no aprofitant les nombroses K2 que varen tenir, encara que tampoc varen estar gaire afortunats amb les K1.

De totes maneres aquest punt aconseguit s’ha convertit en un punt d’or ja que els hi ha donat la classificació pels Play-off….. la perseverança sempre té premi. En la part femenina es varen jugar dos partits, el darrer partit del sènior femení que va castigar, sense fer un gran partit, molt durament a un Sant Esteve desconegut per 3 a 0 i parcials de 25-13, 25-18 i 25-19, i una altra victòria de l’Infantil “B” per 3 a 0 davant el Torelló.