Cròniques 06/06/2021

Quasi les darreres cròniques de vòlei en temps de pandèmia, cap de setmana del 5 i 6 de juny.

Cap de setmana trist, molt trist, del Club Vòlei Olot, ja que es va confirmar el descens a segona divisió del cadet i el juvenil femení.

Vagi per endavant que ha estat un descens merescut, no tant per l’equip cadet que ha anat fent una mica el que ha pogut, si no més per les juvenils que, entre una cosa i altra, les darreres tres setmanes quasi no han entrenat… fet que encara s’agreuja més tenint en compte que només han faltat 2 punts per salvar-se (classificació conjunta, es sumen els punts de les cadets i les juvenils), i que aquests punts es podien aconseguir aquest dissabte a casa contra el Vilassar, però res de res, dels sis punts en joc, l’Olot en va sumar 0… derrota de les cadets per 0 a 3 i de les juvenils per 1 a 3.

No cal comentar els partits ja que l’Olot, tant en cadet com en juvenil, no va jugar a gaire res, per no dir a res. Les cadets varen estar molt nervioses, amb molts d’errors en el servei i les juvenils… sense comentaris… segurament massa varen fer pel poc que han entrenat.

La dita diu que tothom té el que es mereix… en aquest cas, podríem dir que les cadets no s’ho mereixien, però que les juvenils varen comprar tots els números de la loteria per perdre la categoria i els hi ha tocat de ple… arrastrant a les cadets a la segona divisió.

Quasi tot s’ha acabat però els peixets continuen nadant en aigües turbulentes, diumenge varen perdre contra el líder, Barberà, en un partit ajornat per Covid, però mantenen la sisena plaça que els dóna dret a disputar el Play-off d’ascens que començarà el proper divendres al vespre en el camp del Torre de Claramunt. Dos resultats més que no tenen cap transcendència, el juvenil masculí va perdre al camp del Sant Martí i l’infantil “B” femení també va perdre per 3 a 1 al camp del Sant Boi .