Cròniques 30/03/2019

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
C.VÒLEI OLOT “Hotel l’Alta Garrotxa” – Eduvòlei l’Ametlla  3 – 0 ( 25-19, 25-21, 25-20)

SENSE BRILLANTOR… L’Olot va fer la seva feina i va satisfer la necessitat de sumar els tres punts per continuar en la lluita per la permanència. El partit va ser fluix per part dels dos equips, l’Eduvòlei vòlei però no podia i l’Olot sabedor de la seva superioritat en determinades fases del partit es deixava anar, fet que va permetre l’acostament en el marcador de les visitants.

La lluita continua i l’Olot depèn d’ell mateix per mantenir la categoria.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Patri Palacios, Carla Boix, Miriam Nieto, Estel Pozo, Neus Cros, Cris Usan, Sandra (lliure) i Júlia.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
C.VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells” – Panteres Grogues: 0 – 3 ( 20-25, 22-25, 21-25)

LLUITA … aferrissada entre els dos primers classificats del grup i victòria visitant senzillament perquè varen ser millors en els moments claus. Tot i això, cal valorar de meritòria l’actuació dels olotins que no es van rendir mai i que sempre van mantenir les opcions per endur-se un set. A lamentar la greu lesió de la Gavina Voladora (Edu Font) en la meitat del partit.

Jugadors: Edu Font, Ferran Mayans, Eudalt Sagué, Joan Santaeularia, Pau Santeularia, Carlos, Jep, Durban, Frank,  Lopez,  Marc Baldó, Ruben Nadales.

 

Campionat de Catalunya de 1a  divisió Cadet i juvenil femení
Cv Sant Esteve Sesrovires – C.VÒLEI OLOT  

CONTUNDÈNCIA…. Dels dos equips per desfer-se del Sant Esteve i sumar sis punts que poden ser vitals per a la permanència.

Les juves van anar de menys a més, després de patir en un primer set molt igualat i que es va quedar a casa per 25 a 22 les noies olotines van endegar les màquines i amb molta contundència en totes les seves línies no van donar cap opció a un Sant Esteve que volia però no podia, així els parcials del segon i tercer set van ser de 25 a 13 i 25 a 18.

Les cadets van treure el seu partit també per 3 a 0 (25-14, 25-15 i 25-19) i sobre el que va passar poca cosa es pot explicar ja que la superioritat olotina va ser total en tots els aspectes del joc i sense gaire esforç els punts anaven caient un darrera l’altra pel costat local.

Jugadores Juves. Berta Roca, Júlia Malibran, Lluna Aumatell, Marina Sánchez, Neus Cros, Laura Grauvilardell,  Estel Pozo, Berta Malibran i Daphne Galindo

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé,  Neus Ribas, Sira Palacios, Coral Rodés, Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font i Amanda Viladecans

 

Campionat de Catalunya de 2a  divisió infantil femení
Cv Mataró –  C.VÒLEI OLOT    : 2– 3 (25-19, 13-25, 20-25, 25-21, 4-15)

SORPRESA…. agradable en el camp del primer classificat. Les noies olotines van fer un gran partit i van demostrar la seva progressió, tant tècnica com anímica. A destacar el parcial del cinquè set que va ser espectacular.

Jugadores: Prat, Santaeulària, Canalies, Feliu, Guix , Coma, Colldecarrera M, Colldecarrera J , Burch, Juvanteny  i Font.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet Masculí
 C.VÒLEI OLOT “Espuña” – Cv Vall d’Hebron    : 2– 3 (25-21, 21-25, 10-25, 22-25)

NO ES POT DEMANAR MÉS…. Els cadets olotins van fer tot i més per derrotar a un equip molt ben construït i preparat per guanyar la lliga. La lluita va ser constant i el joc, en determinats moments, brillant però finalment l’atac visitant es va imposar a la aferrissada defensa local. Ben jugat i ben lluitat.

Jugadors: Lluc Devesa, Miquel Ferres, Ot Torrents, Guillem Matabosch (lliure), Eudald Sagué, Martí Terrades, Aniol Vergés, Lluc Carrillo, Eliat i Martí Sucarrats.