Cròniques 16/03/2019

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
VÒLEI OLOT – Sant Roque Canarias : 0 -3 (24-26, 21-25, 18-25)

AIXÒ S’HA ACABAT… i podia haver acabat millor però… no sempre es pot jugar com es va fer en els dos darrers partits. D’entrada el petit equip olotí presentava la baixa del seu receptor Pau Roca i, malgrat que tot l’equip va fer el que va poder, es va notar molt la manca de consistència en la recepció del servei del canàries i en la defensa. Aquest va ser un problema general durant tot el partit, però els olotins van lluitar i lluitar i podien haver tret alguna cosa més si en els finals del primer i segon set no haguessin fet errors de pati de col·legi de primària. A més, a final del segon set es va lesionar el central Nadir i a partir d’aquí sí que va ser impossible plantar cara a un equip molt veterà i que acabarà tercer a la lliga.

Això s’ha acabat i ara cal pensar i repensar com refer l’equip de cares a la propera temporada en què es tornarà a jugar en la primera nacional. A reveure……

Jugadors: Nadir, Arnau Marsillach, Jordi Coll, Marc Busquets, Ferran Sacrest, Mobi, Òscar, Bata.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
Òptica Cv Vilanova – C.VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells”: 0 – 3 ( 19-25, 12-25, 14-25)

SUPERIORITAT…. En tots els aspectes. El Vilanova no va ser rival per un Olot que se li està quedant una mica curta aquesta divisió.

Jugadors: Edu Font, Ferran Mayans, Eudalt Sagué, Joan Santaeulària, López,  Marc Baldó, Ruben Nadales.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
C.VÒLEI OLOT   – Vòlei Vilassar

MORIR… MATANT…. Visita del Vilassar que està manant en la lliga i dels sis punts en joc l’Olot en va aconseguir quatre, molt suats i molt lluitats.

Les juves les van passar magres. Dos parcials d’inici demolidors 20 – 25 i 17 – 25 van deixar a l’Olot molt tocat i amb la sensació de que no hi havia res a fer ja que el Vilassar guanyava en tot, en joc i en actitud. En el tercer set l’equip olotí es va refer amb l’entrada de dues jugadores cadets i la cosa va començar a canviar. La recepció va aguantar més i sobretot l’atac va començar a marcar punts, sobretot per les puntes, demostrant les cadets que no tenen complexos i que si s’ha de picar es pica. Així l’Olot va portar el partit a un empat inesperat amb parcials de 25-20 i 25-14. El cinquè va ser a mort, cap equip va poder marxar del marcador i en un ajustat final les olotines es varen imposar per un ajustat 15 a 13.

Amb les cadets va passar el mateix, amb la diferència de que tot el partit va estar molt ajustat, amb constants alternances en el marcador, primer set 20 a 25 Vilassar, segon 25 a 20 Olot, tercer 23-25 Vilassar, quart 25 a 20 Olot i finalment el cinquè va ser més senzill per les locals 15 a 7. L’Olot no va fer un molt bon partit, però va saber patir i sobreposar-se a la manca d’encert en algunes parts del partit.

Jugadores Juves. Berta Roca, Júlia Malibran, Neus Cros, Laura Grauvilardell,  Estel Pozo, Berta Malibran i Daphne Galindo

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé,  Neus Ribas, Sira Palacios,  Bruna Granados,  Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font i Amanda Viladecans

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
 C.VÒLEI OLOT – VÒLEI Sant Celoni  : 3– 1 (21-25, 25-19, 25-23, 25-23)

EXCESSIU… patiment davant un equip que era molt més gros i contra el que va costar molt de jugar les joves jugadores olotines. Dos sets d’infart varen poder tancar un partit que no passarà a la història.

Jugadores: Prat, Santaeulària, Canalies, Feliu, Guix, Coma, Colldecarrera M, Colldecarrera J, Burch, Juvanteny  i Font