Cròniques 06/04/2019

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
Vikings El Prat – C. VÒLEI OLOT “Hotel Alta Garrotxa” 1 – 3 ( 15-25, 17-25, 25-23, 23-25)

RESPIRAR. Aquest bon resultat permet respirar a les olotines que confirmen que depenen d’elles mateixes per mantenir-se a primera catalana.

L’Olot va jugar dos primers sets de cine, amb molta concentració i dominant tota la pista i la xarxa de “varilla a varilla”. A partir del tercer set les forces es van igualar i les noies del Prat conscients del que s’hi jugaven van fer un pas endavant que va complicar la vida a l’Olot perdent el tercer set. El quart va ser calcat que el tercer però amb la diferència que l’Olot va saber aprofitar les seves oportunitats en el final del set i es va endur el gat a l’aigua.

Bé… molt bé

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Carla Boix, Miriam Nieto, Estel Pozo, Aina font, Cris Usan, Paula Busquets i Sandra Martínez (lliure)

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
Cv Tiana – C. VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells”: 3 – 0 ( 25-15, 25-11, 25-15)

JA ENS ESTÀ BÉ… Els passarells es van presentar a Tiana amb només sis jugadors, sense cap possibilitat de recanvi i el Tiana va aprofitar l’ocasió per passar per sobre del olotins. Pocs comentaris sobre un partit en què només podem salvar l’esforç dels sis gladiadors dins el circ romà.

Jugadors: Ferran Mayans,  Carlos, Pau Santaularia, Durban, Berna,  Ruben Nadales.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
Vòlei Rubí  – C. VÒLEI OLOT  

ANEM SUMANT … Aquest cap de setmana només va jugar l’equip cadet, o sigui, que hi havia només tres punts en joc i les noies d’en Pau no van fallar, varen tornar a casa amb tots tres.

El partit no va ser gens espectacular, l’Olot era coneixedor de la seva superioritat però faltava veure com se’n sortiria sense dos dels seus puntals, la passadora Aina Font i la central Júlia Sabé… doncs bé… se’n van sortir prou bé. Les jugadores que normalment tenen menys minuts es van treure el partit amb molta solvència sense grans escarafalls però amb molta seguretat. El resultat final va ser 1 a 3 amb parcials de 15-25, 25-22, 12-25 i 20-25.

Jugadores Cadets: Aina Rodés,  Neus Ribas, Sira Palacios,   Maria Barranco, Estel Cerezo, Bruna Granados,  Jana Font i Amanda Viladecans

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
VÒLEI OLOT – Joves Caldes : 3– 1 (25-20, 29-27, 20-25, 25-22)

LLUITA… Partit molt lluitat per part dels dos equips. El Caldes sempre va estar dins el partit i va saber aprofitar els errors olotins, sobretot en el servei per ajustar tots els marcadors. Però l’Olot va saber mantenir el cap clar en els finals de sets per poder superar la sangria dels nombrosos serveis fallats.

Jugadores: Prat, Santaeularia, Canalies, Feliu, Guix , Coma, Colldecarrera M, Colldecarrera J , Burch, Juvanteny  i Font.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet Masculí
Balàfia Lleida –  C. VÒLEI OLOT “Espuña” : 0– 3 (16-25, 22-25, 17-25)

ENCARA PODEM… Amb la victòria al camp del cuer i la combinació de resultats dels altres equips l’Olot depèn d’ell mateix per assolir la classificació per diputar la fase final.

El partit no va tenir història, repartiment de minuts entre tots els jugadors i resultat clar per l’Olot.

Jugadors: Lluc Devesa, Miquel Ferres, Ot Torrents, Guillem Matabosch (lliure), Eudald Sagué, Martí Terrades, Aniol Vergés, Lluc Carrillo, Eliat i Martí Sucarrats.