Cròniques 29/01/2022

Aleví Escolar
CV Olot Lava 3 – 1 CV Caldes Vermell
23-25, 18-25, 17-25, 25-20

Bon partit de l’aleví Lava que no es reflexa en el marcador. Cal seguir treballant per millorar la regularitat en el serveis, comunicació i confiança. S’ha de felicitar als jugadors que en conjunt estan millorant molt tenint en compte que s’han iniciat fa poc temps en el Vòlei.

Juvenil Masculí
CV Olot 1 – 3 CV Vall d’Hebron
25-22, 13-25, 16-25, 21-25

Partit disputat, on els locals han guanyat el primer merescudament. A continuació, la joventut de l’equip i un seguit d’errors dels nostres han desencadenat la derrota final. Malgrat lluitar fins al final no ha estat possible sumar cap més set. Ningú va dir que les coses serien fàcils en aquesta segona fase.
Ànims i a continuar creixent com equip!

Aleví Federat
CV Olot 3 – 2 CV Sant Fruitós Blanc
15-3, 13-15, 15-13, 15-6, 17-19

En el partit d’avui hem pogut veure grans progressos individuals de cada jugador/a que han sumat moltíssim al joc de l’equip.
Moltes jugades finalitzades amb atac i les combinacions de diversos nois/es han funcionat molt bé! Es veu bona sintonia entre ells/es.
Només ens hagués faltat acabar l’últim set guanyant per assaborir el regust de victòria. Endavant equip!! Anem per bon camí !!!!

Infantil Femení
CV Olot Greda 2 – 3 CE Hortons
12-25, 25-23, 25-20, 11-25, 7-15

Primer partit de la 2a fase, amb sensacions contraposades. Tot i jugar amb una jugadora mig lesionada i tenir una altra baixa també per lesió, l’Olot va ser capaç de treure endavant un partit que va començar perdent i remuntar l’adversitat, guanyant el 2n i 3r set amb bon joc. A partir d’aquí, incomprensiblement, les locals van desaparèixer del partit i es van veure superades per unes rivals constants que van aprofitar la dinàmica positiva del 4t set per imposar-se en en 5è, on les olotines no van saber trobar suports on aferrar-se per plantar cara.

Cecell-Claver Blau 3 – 1 CV Olot Lava
20-25, 25-18, 25-14, 25-16

Tot i començant guanyant el primer set, el Cecell Claver va saber jugar bé les seves cartes en el segon set i continuar de manera regular tot el partit , mentre l’ Olot, fruit del nerviosisme va tenir errors en saques i recepcions. Seguim treballant per millorar

Cadet Masculí
CV Olot 0 – 3 CV Vall d’Hebron
12-25, 21-25, 12-25

Partit difícil com ho seran tots els que ens queden per jugar.
Es continua veient una millora tant a nivell individual com grupal pel desenvolupament dels equips en un futur.
L’objectiu d’aquesta fase és anar jugant i poder assolir el nivell dels clubs que històricament ens marquen el nivell de la categoria. Ens acostumem a competir contra ells i sentir-nos part de la categoria.

23/25, 25/8, 25/22, 25/9

Les cadets varen perdre el primer set però això no va fer que es rendissin sinó el contrari, varen remuntar fins aconseguir un 3-1.
En aquest partit es van començar a veure resultats del que fa temps que es treballa als entrenaments, sobretot amb les centrals. Esperem seguir en aquesta línia els partits que queden per davant.

Juvenil Femení
CV Olot 3 – 0 Vòlei Sant Boi
25/16, 25/19, 25/19

Bon partit de les juves, que tot i fer uns començaments de set anivellats, poc a poc, i a base d’estar concentrades en recepció i defensa, van començar a connectar amb les atacants, sobretot per zona 3, per arribar a aconseguir una diferència suficientment còmoda, i endur-se, justament els tres sets. A destacar el paper de les dues col•locadores cadets, que va suplir amb encert, la baixa inesperada de la col•locadora juvenil, que es va lesionar durant l’escalfament.

Sènior B
CV Joves Caldes 2 – 3 CV Olot

Victòria treballadíssima del sènior B, que ha remuntat un 0-1 i un 1-2 i s’ha acabat imposant al desempat. Ha estat un partit coral, on els més joves han tornat a fer un paperàs per aconseguir el triomf. Malgrat deixar escapar un avantatge clar en el tercer set (amb 1-1 al marcador), l’entrenador Quel Roca ha sabut transmetre la seva característica serenitat i sang freda en els moments clau i els Peixets han guanyat el quart set.
En el cinquè, un parcial inicial de 0-6 ha posat el partit molt de cara i la victòria ha caigut finalment del costat visitant.