Cròniques 22/01/2022

Infantil femení Escolar

CV Olot 1 – 3 CV Figueres Blanc
14-25 / 25-21 / 15-25 / 19-25

Resultat molt enganyós el que hi hagut a la pista Jordi Mora. Les Olotines han jugat el millor partit del que portem de temporada, davant de les líders, un equip que, com ja sabem, domina ratllant la perfecció, l’art de tornar les pilotes al primer, o segon toc. Davant d’aquesta incomoditat, les de l’Olot intentaven trobar la calma, recepcionant molt millor que en el darrer partit, jugant a tres tocs, posant ja forces serveis per dalt, i guanyant les primeres pilotes a la xarxa, demostrant que, el què es treballa en els entrenaments, comença a donar els seus fruits. I així s’ha arribat al quart, i definitiu set. Set en el que, per moments, semblava es podria forçar el tie break. Però amb l’emoció, ha arribat l’esverament. S’ha volgut anar ràpid, forçant masses jugades a primer o segon toc, i aquí, com ja sabem el Figueres no te rival. 1 a 3 final, que deixa a les nostres noies satisfetes pel joc, i al Figueres, com no, contentes pel resultat.

Juvenil Femení

Balàfia Lleida 3 -1 CV Olot
25/15 16/25 25/20 25/20

Poc es podia demanar més a les tres juvenils i cadets, que van disputar aquest partit, que donar la cara. I la van donar. Després d’un primer set, a on es temia el pitjor, les tres juvenils i cadets, van equilibrar el partit a un, i van portar el demés sets ajustats fins al trams finals. Arribats aquí, si els àrbitres s’haguessin equivocat pels dos costats per igual, potser s’hagués pogut rascar algun punt. Felicitar a les tres juvenils i cadets per l’esforç. Afrontar partits amb aquestes circumstàncies, no és gens fàcil. I agrair també la presència a l’equip de la Berta. Col•locadora del cadet b.

Cadet Femení A

Balàfia Lleida 3 – 0- CV Olot
25/14 25/15 25/19

Amb les cadets, la diferència ja va ser major. Si sumem l’esforç fet al partit de juves, les baixes, per lesió o pel coi de Covid, i que la millor jugadora del Balàfia cadet, va ser la millor jugadora en el partit de juvenils, el guió estava més que servit. Això sí. Les nostres cadets no van abaixar en cap moment els braços, fet que ha de sumar per afrontar els partits, teòricament, més assequibles de les properes setmanes. Esperem la recuperació de les jugadores lesionades. La segona fase s’acosta.

Aleví Escolar Greda

AVAP Eiximenis 0 – 4 CV Olot
13-25, 17-25, 17-25, 4-25

Gran partit dels nostres alevins Greda que han superat còmodament a un Eiximenis lluitador, mantenint en tot moment la concentració, ritme de partit i procurant posar en pràctica les consignes donades.

Aleví escolar Lava

AVAP Annexa 3 – 2 CV Olot
25-14, 22-25, 20-25, 15-6

Tot i les baixes d’última hora per Covid finalment s’ha pogut disputar el partit. Bon joc i partit força igualat fins al 5è set on diferents errors consecutius han fet que l’Annexa s’allunyés en el marcador i no fos possible remuntar.

Infantil Masculí Escolar

CV Olot 1 – 3 CV Figueres Verd
18-25 23-25 25-22 10-25

Vàrem poder disfrutar d’un partit emocionant de l’infantil. L’equip està unit i amb ganes del pròxim.