Cròniques 05/02/2022

Infantil Femení
CV Olot Greda 3- 2 CV Sant Pere Pescador
25-16 / 25-11 / 12-25 / 23-25 / 15-8

Partit amb alts i baixos. Dos primers sets amb un clar domini de les locals i on el Sant Pere no va saber trobar el seu lloc, que sí van trobar en el 3r, retornant el que havien patit en els 2 primers. A partir d’aquí, igualtat màxima en el 4t per acabar amb un 5è set de bon joc i intensitat per ambdues bandes que es va decantar per les olotines, que van mostrar una gran actitud guanyadora davant un rival molt competitiu.

Cadet Femení
CV Olot 3 – 0 CV Barberà

Avui s’ha vist una bona actitud al camp que ha fet que les jugadores de l’Olot acabessin amb un 3-0. Mica en mica es reincorporen les lesionades i poc a poc es torna a veure l’equip complert. Ànims noies a remuntar!

Infantil Escolar femení
CV Bordils 1 – 3 CV Olot
22-25 / 23-25 / 25-23 / 22-25

Bon partit, bon derby, i bona victòria ahir, al pavelló de Bordils del nostre infantil escolar femení, davant d’un rival que, tot i portar desavantatges de fins a 10 punts en més d’un parcial, no va donar mai el braç a tòrcer. Fet que va fer posar l’ai al cor en més d’un set a les olotines. Van ser en aquest moments però, a on les nostres, tot i l’ambient del nombrós públic de la grada local, que no parava d’apretar, no es van arrugar, i van acabar tancant el partit, en un final de 4art set, per emmarcar.

Juvenil Masculí
CV Manresa 1 – 3 CV Olot
19-25 / 25-19 / 17-25 / 21-25

Bon partit dels nois. Arriba la primera victòria de la segona fase. L’equip va estar molt solvent la major part del partit, on les noves incorporacions van agafant més pes dins l’equip. L’equip local s’ha trobat amb l’empat, gràcies alguns errors dels nostres i l’empenta del públic. Han continuat treballant per endur-se els punts cap a La Garrotxa. Felicitats nois!

Sènior B
CV Olot 0 – 3 CV Vikings Prat
22-25 / 18-25 / 18-25

Derrota clara del segon equip de l’Olot, que en el primer set va plantar cara a un dels rivals forts del grup però que es va desfer en els dos següents, sense cap possibilitat de competir per la victòria.
Els Peixets no van desplegar el seu millor joc i, servint i atacant amb poca contundència, van deixar construir jugada al rival amb excessiva facilitat. Amb un bon col·locador i atacs més que correctes en totes les posicions, els punts van anar caient del bàndol visitant.
Cal fer autocrítica, perquè els jugadors olotins no van saber interpretar bé les precises i encertades indicacions de Quel Roca, i hauran d’apujar el nivell i entrenar millor si volen competir en aquesta fase d’ascens.

Juvenil Femení
CV Olot 3 – 2 CV Barberà
15-25 / 25-22 / 25-11 / 15-25 / 15-5

Muntanya russa de partit el de les nostres juves. Després d’un mal inici, en el que es temia el pitjor, les juves van ser capaces del millor, i quan tocava el pitjor, llavors, van fet pinya, van apretar les dents, tirant d’equip, i acabant guanyant al tie-break, amb més comoditat, del que s’esperava.

Cadet Masculí
CV Manresa 3 – 0 CV Olot
25-18 / 25-21 / 25-18

Un partit més de la segona fase on poc a poc es continuen veient coses que portem temps treballant. Més enllà del resultat, ha estat un partit on seguim sumant experiències i anem assolint el nivell on volem estar.
Seguim treballant!!!

Infantil Masculí
CV Figueres 3 – 1 CV Olot
25-19 / 22-25 / 25-17 / 25-11

L’equip segueix amb la seva evolució mostrant les jugades practicades a l’entrenament. Els jugadors han estat Units i amb bona sintonia entre ells.

Infantil Femení Lava
CV Sant Cugat 3 – 2 CV Olot
20-25 / 25-27 / 23-25 / 16-14

L’infantil femení perd per la mínima contra el Sant Cugat. Tot i així victòria moral perquè s’ho mereixen, per lluitar totes les pilotes, per la il.lusió que hi posen i sobretot per la capacitat de ser un impressionant equip, com a persones i com a jugadores. Un gran exemple d’EQUIP en majúscules. Un entrenador que aconsegueix que sigui possible! Felicitats!

Aleví Femení
CV Olot Greda 2 – 3 CV Figueres Blau

Partit competit dels petits del club contra un Figueres que si bé va desenvolupar un joc més irregular, va estar més encertat a l’últim set encadenant serveis a zones de conflicte que va dificultar molt la recepció de l’Olot.
Seguim endavant treballant confiança, desplaçament i comunicació.

Sènior Masculí
CV Olot 3 – 1 Barça Voleibol
21-25 / 25-23 / 29-27 / 25-20

Sènior Femení
CV Olot 3 – 2 CV LLars Mundet
27-25 / 21-25 / 25-23 / 20-25 / 15-11

Bona i treballada victòria de les noies grans, davant d’un Llars Mundet molt combatiu en defensa, que va vendre cara la seva derrota. Aquest també ha estat, segurament, l’últim partit al pla de llacs de la Paula Busquets aquest any, abans de la seva estada per terres sevillanes. Que et vagi bé Paula. L’equip et trobarà a faltar.