Cròniques 28/11/2020

Actualment hi han les instal·lacions esportives obertes, amb limitacions d’aforament i d’horaris, però resten obertes.

De totes maneres, com sempre, la normativa sobre aquest tema va coixa d’un peu, els divendres els esportistes de fóra del municipi no es poden desplaçar per fer entrenaments…, com sempre sembla que la gent que fa les normatives i les restriccions no hagi fet mai una pràctica esportiva i/o no hagi tingut mai cap contacte amb entitats esportives federades.

Podem entendre que les decisions no són fàcils, que, evidentment, no poden entendre de tot, però per això s’haurien d’assessorar, i no han d’anar gaire lluny, poden trucar a la porta del costat, a la Secretaria General de l’Esport i els hi diran que els entrenaments dels divendres són claus, sobretot per les entitats de “províncies”  i pels equips sèniors ja que és quan tornen els estudiants i els equips poden estar complerts.

Com sempre el Procicat diu una cosa i la Secretaria General de l’Esport no hi està d’acord, nosaltres som més de la Secretaria però tampoc ens serveix de gaire res.  

 

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

Cv Manresa – C. VÒLEI OLOT : 3 – 0 (28 -26, 25-12, 25-17)

Jugadors: Carles Oliver, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Aniol Sagué, Pau Roca  i els juvenils Guillem Matabosch (lliure), Bernat Sallent  i Lluc Devesa.

Quan camines tant de temps al costat dels penya-segats… al final caus.

L’Olot va anar a Manresa amb el que hi havia, cinc sèniors i tres juves… res més. En relació al darrer partit varen caure dos sèniors més, en Jorge Silva i en Mauri, ambdós rematadors de punta i peces claus per la seva alçada i la seva potència d’atac , però no hi eren.

L’Olot va jugar un set i prou. En el primer sempre va anar per darrera, però va aconseguir atrapar al Manresa 20 a 20 i fins hi tot va tenir una pilota de set 23-24, però va errar el servei i tot se’n va anar en orris.

A partir d’aquí res de res, el Manresa sense ser fer res de l’altre món, només va trobar facilitats en un Olot desmembrat i en què les peces claus de l’equip (els que queden) no varen poder o no varen saber carregar-se l’equip a l’esquena i com a mínim dignificar un resultat que al final va ser molt i molt dur.

Mala peça al teler… sobretot de cara al proper cap de setmana en què hi ha jornada doble, el dissabte  a les 18.30 a la pista Jordi Mora contra el Sant Martí (part alta) i el diumenge a les 12.00 també a la pista Jordi Mora, contra el líder imbatut de la lliga, el Sabadell…