Cròniques 05/12/2020

Aquest passat cap de setmana es varen disputar dos partits de la lliga de primera, un que correspon a la jornada (dissabte) i un altre que estava ajornat pel tema COVID.

S’ha de dir que tots dos partits eren contra rivals d’entitat, el dissabte contra el Sant Martí, situat en part alta de la classificació i diumenge contra el líder invicte, el CN Sabadell.

El dissabte el resultat va ser de derrota per 0 a 3, amb parcials de 22-25, 21-25 i 22-25.  Llegint els parcials es pot veure d’entrada, que l’Olot va competir durant tot el partit i també podem dir que la història dels tres sets va ser semblant, tanteig ajustat fins el tram final del set i a partir d’aquí masses errors no forçats locals que portaven a la derrota.

El diumenge també es va perdre, aquesta vegada per 1 a 3 (19-25, 25-21, 19-25 i 14-25). El rival va ser molt dur, equip no massa alt però molt compensat i amb molt de vòlei a les seves cames i amb un servei molt dur que va complicar la recepció local durant tot el partit.

En tots dos partits l’Olot va lluitar i va estar jugant una mica al límit de les seves possibilitats aprofitant tots els recursos que té a la seva disposició. Es noten molt les baixes del seus jugadors Marc Busquets, Bata i sobretot la del punta Jorge Silva que quan pot jugar sempre és el màxim anotador del partit. Però mirant el costat positiu, i ja ho hem comentat altres vegades, el haver-hi baixes i tenir una plantilla curta, obliga a l’equip a jugar amb juvenils i aquests no ho estan fent gens malament.

Sempre hi ha un central juvenil en pista, o bé és en Bernat, o bé l’Eliat, també el lliure és sempre en Guillem Matabosch i el segon col·locador de l’equip, en Lluc Devesa que és el seu primer any juvenil. També podem parlar del punta Eudald Sagué que malgrat sortir d’una lesió aquest cap de setmana ja va jugar alguns punts i, per últim, ens queda en Martí Terrades que a dia d’avui encara és Cadet… tots i cada un d’ells ja formen part de la plantilla del primer equip i estant assumint plenament el repte de tirar l’equip endavant demostrant que malgrat la seva joventut són una garantia de futur pel vòlei olotí.

Jugadors: Pau Roca, Edu Font, Ferran Sacrest, Mauri, Arnau Marsillach, Aniol Sagué, Litus, els juvenils, Eliat, Bernat Sallent, Eduald Sagué, Guillem Matabosch i en Marti Terrades (Cadet).

El proper dissabte desplaçament a la pista del segon classificat (només ha perdut amb el Sabadell), el Roquetes… a veure…