Cròniques 21/11/2020

Aquest passat dilluns es varen poder obrir les instal·lacions esportives per poder fer entrenaments, amb aforament reduït, sense vestuaris i fins les 21 hores… del reinici de les competicions de moment no se’n sap res de res.

Poder entrenar representa un respir, tant per les entitats com pels esportistes, sobretot els més joves i un pas important cap a la normalitat desitjada.

Moltes veus diuen que mai s’havia d’haver aturat la pràctica esportiva, que l’esport, sobretot el federat, es desenvolupa en un entorn segur i que el confinament esportiu té importants repercussions econòmiques i anímiques,… sigui com sigui, a data d’avui hem pogut recuperar una part important del dia a dia esportiu… podem entrenar, menys del que voldríem, però podem fer-ho. Ara cal que no la caguem més i que aquest sigui un punt de partida per poder anar assolint el que  sempre havíem tingut i mai havíem valorat. 

 

Lliga Primera Divisió Nacional Sènior masculí
VÒLEI OLOT – AE Aula : 3 – 0 (25 -17, 25-16, 25-22)

Jugadors: Carles Oliver, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Jorge Silva, Aniol Sagué, Pau Roca  i els juvenils Eliat, Guillem Matabosch (lliure), Bernat Sallent, Martí Terrades i Lluc Devesa.

L’Aula és el darrer classificat de la lliga que encara no ha assolit cap victòria i dissabte a la pista Jordi Mora es va veure el perquè. Aquesta afirmació es fa des del més absolut respecte per un equip voluntariós i amb moltes ganes de poder treure un partit, però vist lo vist la sensació és que els hi costarà.

En el sis inicial de l’Olot ja es va incorporar en Pau Roca, passador titular de l’equip i que tornava desprès del parèntesis Covid i la seva tornada no podia ser més reeixida, parcial de 7 a 0 local i quasi quasi set finiquitat… el motiu, un Olot endollat que dominava tot el camp, contra un Aula que tenia molts problemes en totes les seves línies.

Aquesta tònica es va mantenir durant els dos primers sets, parcials clars i nets a favor olotí que es va permetre en el segon set, jugar molta estona amb 4 juvenils i que també va fer debutar a final de set al cadet Martí Terrades.

El relaxament es va apoderar de la ment olotina i això va donar aire a un Aula que, malgrat els parcials, no es va rendir mai i sempre va tenir una actitud positiva… així els parcials es varen anar ajustant, sempre amb l’Olot per davant, però sense gaires distàncies. Al final de set, els locals varen veure les orelles al llop, 20 a 18, es va prémer l’accelerador i la cosa va acabar bé.

12 punts de 15 possibles no són un mal començament per assolir l’objectiu principal que no és altre que la permanència.