Cròniques 28/1/23

Sènior masculí A

Vòlei Manresa, 3 – CV Olot, 0 (25-19 / 25-21 / 25-23)

El primer equip masculí del club visitava la pista del Manresa amb la moral alta després de tres victòries consecutives (alguna de les quals, contra pronòstic, a causa de les baixes).

Semblava una jornada propícia per derrotar un rival inferior segons la classificació i deixar la permanència vista per a sentència. Però res no va sortir com volien. Baixes, lesions i el fet d’haver de recompondre un equip tocat van fer, aquest cop sí, que no n’hi hagués prou.

El Manresa va desplegar un bon atac i a l’Olot li costava trobar forats en la defensa bagenca. Així, els sets es van anar escolant fins que el 3 a 0 ja va ser un fet, malgrat que els parcials van ser cada cop més ajustats.

Sènior masculí B

CV Olot, 1 – Parc Farners, 3 (17-25 / 26-24 / 17-25 / 27-29)

Derrota colpidora

La primera pilota del partit augurava malestrugança per als peixets, que van veure com el flamant nou lliure, l’Arnau (cadet), quedava KO en rebre una pilotada en el primer servei. Els peixets no es van saber sobreposar a un Farners superior, que consolida la seva bona evolució en joc (que no en actitud) amb un 1a 3 a domicili.

Un atac tou i una defensa massa passiva van ser la clau de la derrota olotina en un partit que va acabar amb cinc pilotes de set per als visitants, que quasi veuen com els d’en Ramon els obliguen a jugar un cinquè set, tot i el seu joc gris.

No va poder ser i ja no queda més remei que mirar endavant per encarar la segona fase, que, malauradament, serà la de descens.

Juvenil masculí

CV Olot, 0 – Vòlei Manresa, 3 (20-25 / 13-25 / 17-25)

Comença l’aprenentatge definitiu

Els jugadors van entrar al partit amb moltes ganes i ambició. De seguida, però, es van adonar que estaven en una segona fase bastant potent i que haurien de remar de valent per tirar els partits endavant. En aquesta ocasió, es van trobar davant un Manresa que tenia el seu punt fort en el servei, des d’on molts cops van aconseguir punt directe.

A l’equip li va costar molt i molt poder rebre en condicions, però a la mínima oportunitat, construïen jugada amb bona finalització. Malgrat el resultat, els nois d’en Jorge mai van donar el partit per perdut i van lluitar cada pilota. Tot just ens trobem a la primera jornada de la segona fase i les ganes de competir estan intactes.

Ànims nois, sempre endavant!

Juvenil femení

CV Vilassar, 3 – CV Olot, 0 (25-23 / 25-14 / 25-20)

Començament amarg

Començava la segona fase i, en el primer set, després que les locals s’escapessin en el marcador, les nostres van remuntar. Semblava que es podria guanyar el set, però els nervis i les males passades que fan viure en aquests moments ho van impedir. En canvi, el segon set va ser gairebé sempre de l’equip de Vilassar, que va dominar la defensa i l’atac en tot moment.

Arribava el tercer, i hi va haver errors. A vegades val la pena parar i pensar, però les olotines no estaven còmodes a la pista i no acabaven d’entrar en joc, però van demostrar que podien fer un bon joc si hi ha pressió. Però va ser tard per adonar-se que ens portaven uns punts de marge que ja no es van poder recuperar. Pensem i actuem, que no sempre és el que es veu a simple vista.

Amunt noies, sou un equip fort, i vosaltres podeu!

Cadet masculí

CV Olot, 0 – Balàfia Vòlei, 3 (20-25 / 15-25 / 13-25)

Continuem creixent

Primer partit de la segona fase, on ens trobarem amb la realitat del màxim nivell de la categoria. A banda de la derrota, vam competir en tot moment, tenint en compte la diferència física en comparació que hi havia entre els lleidatans i els nostres jugadors. Sabem que no serà gens fàcil, però és important assentar la base i acostumar-nos al nivell, seguir creixent i ser capaços de plantar cara als millors. Seguirem treballant!

Cadet femení

CV Vilassar de Mar, 3 – CV Olot, 0 (25-13 / 25-10 / 25-9)

Segona fase: Start

Visita al domicili del Vilassar, equip amb qui les olotines ja s’havien enfrontat a la primera fase de la competició. Com en els dos partits anteriors, l’equip que ahir entrenava en Carlos no va tenir cap opció davant les del Maresme, que es van imposar per 3-0.

En moments en què es podia fer una bona recepció, es van muntar bones jugades, fins i tot rematant des de segona línia. Però tot i els quantiosos errors de servei de les rivals, no hi va haver res a fer. Les nostres jugadores, amb el que costa recuperar-lo, també en van fallar uns quants.

El que venim comentant durant tota aquesta temporada: fortalesa mental i perseverança. Els coneixements hi són. La tècnica també. Cal insistir amb les recepcions i els serveis. Arribarà un equip amb qui podrem competir de tu a tu, i està al caure. Ni que sigui per guanyar un set, que ja faria un impuls en els ànims d’aquestes jugadores. Si es guanyés el partit, ja podríem anar a celebrar-ho amb un dinar i tot!