Cròniques 27/12/2020

Primera divisió nacional sènior masculí. (partit ajornat de la tercera jornada pel Covid)

C.VOLEI OLOT – Barça Volei: 3 – 1 (21-25, 25-18, 26-24, 25-21)

Molt bon partit el que es va poder veure aquest passat diumenge a la pista Jordi Mora del Pavelló Municipal d’Olot.

La radiografia dels visitants feia molt de respecte, situats en la part alta de la classificació, 14 jugadors (3 dels quals sempre estan a superlliga), alts i joves amb molta tècnica, però amb un handicap greu… la seva actitud. Ja en l’escalfament no s’entenia gaire els crits i rialles que feien tots els seus jugadors i això va continuar durant tot el primer set…. ens imaginem que el poc respecte demostrat era pel fet de creure’s superiors i tenir la seguretat de liquidar el partit per la via ràpida.

El primer set va ser pels nens de Barcelona, l’Olot no va jugar malament, però en Jorge es va trobar massa sol a l’hora de fer punts i l’equip sempre va anar amb el “ganxo” posat darrera els visitants.

El Segon set ja no va ser tant plàcid pel Barça… aviat es va veure que la cosa havia canviat i es començava a decantar pel costat olotí. A partir de la segona línia amb un lliure estel·lar (Guillem) l’Olot es va anar imposant en el joc a la xarxa, l’Aniol i en Ferran varen començar a sumar punts i també es varen sumar a la festa l’Eliat i l’Arnau convertint en petroli tot el que els arribava. L’Olot va prendre velocitat de creuer i….curiosament es varen acabar les pallassades dels nens de Barcelona, ja tenien prou feina per aturar el que els hi venia a sobre, com per dedicar-se a cantar i ballar i es va tancar el set amb un parcial molt clar per l’Olot

En el inici del tercer set es va lesionar en Jorge Silva però va decidir continuar en pista. La baixada de potencia de l’atac local va permetre al Barça ajustar el marcador durant tot el set, però l’Olot estava inspirat i allà on no podia arribar en Jorge, hi arribava la resta del equip, amb defensa i bloqueig i sumant punts d’or en cada atac… final d’infart en que l’Olot va aprofitar la segona pilota de set que va tenir.

El quart i definitiu va ser molt més fàcil, un Barça capcot, amb poques ganes de cantar i que veia com el partit es quedaria a la Garrotxa, no va oposar gaire resistència a les embranzides locals, només el relaxament local els va permetre maquillar el marcador final.

Victòria important, per punts i per moral i una lliçó d’humilitat per un bon equip al que algú els hauria d’ensenyar una mica de respecte… passiu- be!!

Jugadors: Jorge Silva, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Litus, Aniol Sagué, Bata, Mauri, Pau Roca i el juvenils, Eliat, Guillem Matabosch (lliure), Bernat Sallent, Eudald Sagué i Marti Tarradas.