Cròniques 13/12/2020

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

Cv Roquetes – C. Vòlei Olot : 3 – 0 (25 -16, 25-18, 25-20)

Jugadors: Arnau Marsillach, Aniol Sagué, Pau Roca, Bata, Mauri  i els juvenils Guillem Matabosch (lliure), Bernat Sallent, Eliat i Eudald Sagué.

Pocs comentaris per la quarta derrota seguida de l’Olot. Mal any per comprar loteria, la sort ha girat l’esquena als olotins que varen veure com el central Ferran Sacrest es lesionava en un entrenament i es va sumar a les baixes d’en Jorge, en Marc Busquets, en Litus i en Lluc Devesa.

El Roquetes va fort, va per assolir una plaça a la promoció d’ascens i ràpidament va deixar clar que no hi hauria cap sorpresa. Des de l’inici del partit i en cada set, l’Olot va anar a remolc, ja que la joventut olotina no podia amb el bon fer dels de Tarragona que una vegada i altra posaven als olotins contra les cordes generant una dinàmica de joc en què els visitants no podien fer gaire res.

De moment no perilla la classificació olotina que té com objectiu la permanència però es fa necessari i imprescindible començar a capgirar aquesta dinàmica i l’oportunitat serà aquest proper dissabte 19 de desembre a les 18:30 a la pista Jordi Mora contra l’Encamp d’Andorra…

Sort