Cròniques 26/11/22

Sènior femení

CV Olot, 1 – CV Arenys, 3 (25-23 / 21-25 / 15-25 / 22-25)

Aquest cap de setmana les noies del sènior femení van tornar a perdre a casa. L’Arenys, tot i ser un equip veterà, va mostrar una solidesa i regularitat admirables. Les locals van començar dominant el partit, atacant amb consciència i sense errors no forçats, fet que els va permetre fer-se amb el primer set.

Tanmateix, durant els tres sets següents les noies de l’Arenys van mostrar una major serenitat dins la pista. Per contra, a les olotines els va costar molt més aguantar la pressió del partit i, tot i que en Carlos va provar de moure la banqueta, això no va ser suficient per revertir la situació. Finalment, la manca de regularitat de les olotines i la pressa per fer els punts van permetre a les visitants endur-se la victòria.

Ànims, noies, i a per el pròxim!

Sènior masculí B

CV Joves Caldes, 3 – CV Olot, 1 (24-26 / 25-20/ 25-19 / 25-23)

Encara no remunten el vol

Nova derrota dels peixets, que segueixen sense sumar i es compliquen una mica més la classificació per al grup d’ascens. Amb un joc molt més ordenat i consistent que el desplegat a Mataró, els d’en Ramon es van emportar el primer set, però els de Caldes van reaccionar per acabar remuntant deixant un 3 a 1 al final del partit.

Partit notable del reforç oficial del B, en Pol i en Bernat, que van ajudar a superar la baixa d’en Batlle i en Carrillo. De totes maneres, com ve passant últimament, el més destacat de la jornada va passar fa fora de la pista. Després de la insistència del coach Ramon, els de Caldes van convidar els Peixets a la cervesa promesa per haver acceptat el canvi horari. El tercer temps va tenir lloc a Can Quim.

Aquest cap de setmana que ve, els peixets s’enfrontaran al Sant Pol per intentar recuperar les opcions al campionat.

Juvenil masculí

CV Sant Adrià, 0 – CV Olot, 3 (19-25 / 22-25 / 11-25)

Tornem a a ser nosaltres

El passat dissabte els nostres van jugar un partit molt complet davant el CV Sant Adrià. L’entrenador va utilitzar diferents rotacions i va fer jugar els menys habituals per continuar agafant confiança. Tot i que el marcador de cada set no ho reflectia, sobre la pista la superioritat dels nostres va ser gran i van tenir el partit controlat en tot moment.

A diferència dels darrers partits, el dissabte no hi va haver llacunes ni errors importants en defensa. Gràcies a això van aconseguir trenar bones jugades en atac i van fer gaudir el públic de punts espectaculars.

Tornem a ser nosaltres. Sempre amunt!

Juvenil femení

CV Olot, 0 – CV Sant Pere i Sant Pau, 3 (16-25 / 25-27 / 15-25)

Eufòria robada

L’equip d’en Carlos intenta aguantar i remuntar, però aquesta setmana ja són dues baixes per lesió de la plantilla. L’equip, format per les juvenils que queden i unes quantes cadets que varen venir a ajudar l’equip, van fer que les jugadores i les grades gaudissin d’un bon partit.

Al primer set semblava que les juvenils tenien moltes ganes de sortir a pista i que l’equip potent de Sant Pere i Sant Pau se’ns menjaria en un tres i no res. Varen lluitar, varen fer un bon joc, però algunes errades que varen fer que el marcador s’inflés per l’equip contrari.

El segon set: impressionant el joc, amb uns punts que encara no sabem per què van marxar del nostre marcador. En el tercer, els ànims van baixar: no van poder aguantar el ritme, l’actitud les va abandonar i el SPiSP va anar enfilant fins a tenir el 0-3.

Seguiu, noies! Aneu per bon camí!

Cadet masculí

CV Canet,  3 – CV Olot, 1 (24-26 / 25-17 / 27-25 / 25-18)

Un partit més jugat a un bon nivell

Partit disputat i força llarg i dens, tenint en compte que els nostres nois no estaven al 100%. Amb punts llargs i ben jugats. En línies generals, res a reclamar a aquests nois que estan treballant de valent i que estem plantant cara i donant guerra als equips de la part alta del nostre grup.

Aquest partit l’hem perdut, sí, però amb el cap ben alt, igual com la setmana passada, que vam guanyar. De tots els partits se n’aprèn i això ens ensenya a continuar avançant divertint-nos.

Seguim!

Cadet femení A

CV Olot, 0 – Sant Pere i Sant Pau, 3 (13-25 / 8-25 / 13-25)

Sense en Pau, ni Sant Pere!

Aquest cap de setmana, dirigides per en Marc, les nostres cadets s’enfrontaven a l’equip de vòlei tarragoní per excel·lència, el Sant Pere i Sant Pau. Aquest relleu puntual en la gestió de l’equip va portar canvis de posició d’algunes jugadores, però el resultat final va ser similar a jornades anteriors.

De tota la temporada, que a les olotines els costa armar jugades. Aquest partit no va ser diferent, però sí que cal dir que es van veure moments en què ho van aconseguir i van poder competir mínimament, amb una gestió de col·locació més ben trenada. Es van veure també bons bloquejos als atacs rivals. Ara bé, quan les centrals i puntes tarragonines remataven, la majoria es clavaven en el camp olotí com si fossin pílums, sense possibilitat de reacció. Tot s’ha de dir que molts dels punts locals es van deure a errades de les rivals.

Un partit més de la primera fase. La llarga travessia d’aquesta temporada, que seguim dient que és més mental que física. Qui sigui forta de cap, perdurarà. Qui li agradi el vòlei, també.

Ànims!

Infantil femení Lava

Ben jugat!

CV Sant Pere Pescador, 3 – CV Olot, 0 (25-23 / 25-15 / 25-17)

Dissabte passat l’infantil Lava va començar un partit a tota màquina jugant a les pistes del Sant Pere Pescador. Un primer set amb molts moments de concentració, ubicades dins el partit, aprofitant errors de les contràries i intentant bones jugades entre les olotines. A mesura que anava passant el set, l’emoció augmentava perquè el joc va ser molt igualat. Dos punts de diferència ens van atorgar la derrota del primer set, i això va fer baixar els ànims de cop… De mica en mica, tot plegat es va anar desinflant i les del Sant Pere van trobar l’escletxa perfecta per demostrar la seva superioritat tant en alçada i amplada com en tècnica.

La part positiva és que l’Olot va jugar molt bé! Bona coordinació en la majoria de les jugadores, ben connectades a la pista i veient una bona evolució del que es va treballant als entrenaments. Continuem lluitant, entrenant i jugant!

Tot es un aprenentatge! Endavant, noies! Ànims!

Infantil femení Greda

AVAP Girona, 0 – CV Olot, 3 (9-25 / 3-25 / 14-25)

Dos punts més

Tot i que les jugadores de l’Olot han matinat i no portaven les piles carregades al 100%, han guanyat amb superioritat davant un AVAP Girona fluixet. Les infantils Greda han aprofitat per intentar posar en pràctica moviments més tècnics realitzats als entrenaments. Algun cop han tingut èxit, però en d’altres hem regalat el punt.

Tot i així, seguim veient un Olot fort i il·lusionat. Un Olot que pot mantenir el lideratge en aquesta segona volta. Seguim treballant, aprenent, lluitant i gaudint del volei. Juntes podeu vèncer tots els obstacles. Amunt, noies!