Cròniques 24/09/2022

El juvenil femení, que va vèncer a l’Hospitalet.

Sènior masculí A

Una lluita sense premi

CV Sant Martí, 3 – CV Olot, 0 (25-19 / 26-24 / 25-15)
CV Vikings, 3 – CV Olot, 0 (25-12 / 25-23 / 25-18)

Malgrat les lesions d’alguns jugadors significatius per a l’equip, el Club Vòlei Olot va plantar cara a un Sant Martí reformat gràcies al CV Aula i, seguidament, als Vikings del Prat de Llobregat. Els tres equips es disputaren la Lliga Plata de la copa catalana el darrer cap de setmana.

El sènior va competir en una pista gens favorable pels olotins, atès que l’últim partit de la temporada anterior també els va fer caure en la derrota. Aquesta vegada, però, s’hi van deixar la pell i dominaren ambdós partits durant molts moments del joc. Tot i així la victòria no va ser possible. Al primer partit l’Olot va perdre contra el Sant Martí, que va haver de patir per endur-se la victòria. Posteriorment, s’enfrontà contra els Vikings, que s’emportaren els tres sets del partit. En aquest últim partit prengueren protagonisme els més joves de l’equip, que es mostraren lluitadors i gens covards, confiant plenament en les seves capacitats per a competir.

Els jugadors segueixen molt motivats per afrontar la lliga, que els resultarà més important esportivament.


Juvenil masculí

CV Girona, 2 – CV Olot, 3 (25-27 /30-28 / 19-25 / 25-18 / 11-15)

Un equip que s’ha fet gran

Primer partit de la temporada. Un partit intens, disputat, emocionant i divertit. Els nostres van lluitar en tot moment davant un dels equips més forts del grup. Tal com mostren els parcials de cada set, el matx no va ser fàcil. Gràcies a la feina feta durant els darrers dos anys, l’equip ha crescut i ha sabut resoldre situacions complicades.

Cal destacar la polivalència d’alguns jugadors per jugar en una posició nova per ells i agrair també el suport incondicional dels familiars i amics que es van desplaçar per animar els nostres.

Aquest any gaudirem de bon vòlei. Ànims i a continuar amb el creixement!


Juvenil Femení

CEV Hospitalet, 0 – CV Olot, 3 (18-25 / 16-25 / 23-25)

Comencem temporada amb un bon gust de boca

Les juves van començar amb força i amb molt bona coordinació de joc, posant en pràctica tot el que havien endreçat a l’armari a l’estiu. En els dos primers sets, els objectius es van anar complint, però en el tercer set, ens van fer patir. Potser perquè els dos sets anteriors havien estat molt superiors o perquè tenien un excés de confiança que ja tenien el tercer set coll avall, ja que la diferència va arribar a ser de 16-3. Però finalment van dirigir el partit fins a la victòria per 23-25.


Endavant, noies, que vosaltres podeu amb tot!


Cadet femení A

CVE L’Hospitalet, 3 – CV Olot, 1 (10-25 / 25-21 / 25-16 / 25-18)

Arrencada de cavall i parada de burro

Després d’un inici de partit en què l’Olot va funcionar com un tro, a la represa l’entrenador de l’Hospitalet va posar un equip diferent en pista que va plantar cara i es va emportar el segon set. A partir de la lesió d’una de les col·locadores garrotxines amb 6-7 al marcador del tercer set, les olotines, entrenades per en Carlos, no van saber recompondre’s ni anímicament ni esportivament i van encadenar errors i descoordinacions. Van poder competir a més bon nivell al quart set, però ja era massa tard i les rivals es van endur el partit.

Tot i la derrota, bones sensacions en moments puntuals pel principi d’una temporada que es preveu dura… Tot es pot fer. Endavant!