Cròniques 17/09/2022

Torneig Jordi Mora, 17 a edició

El passat dissabte es va celebrar la dissetena edició del torneig que porta el nom d’en Jordi Mora i que vol ser un record anual per una persona que va ser un referent, no solament pel vòlei català i garrotxí, sinó per l’esport en general i un exemple de lluita i resistència contra una maleïda malaltia que al final se’l va endur.

Aquest torneig va comptar amb la participació de tres clubs que varen portar els seus equips en categoria cadet i juvenil tant en masculí com en femení, total 12 equips amb un total de 155 participants entre jugadors/ores i tècnics.

El format va ser la disputa de quatre triangulars, des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda al pavelló 3 del Pla de Llacs, fent una parada al migdia en que el Club Vòlei Olot va convidar a un dinar de germanor a tots els participants.  

Encara que el resultat final era el de menys, la classificació es va tancar amb quatre primers llocs pel Vall d’Hebron de Barcelona, i dos segons i dos tercers llocs pel Girona Vòlei i pel mateix Club Vòlei Olot. La valoració final és totalment positiva recuperant les velles sensacions que es varen estroncar el 2020 i sobretot per continuar recordant a una persona que sempre trobarem a faltar.


Aprofitant la celebració del torneig, també es va disputar el mateix dissabte a la tarda i a la pista Jordi Mora la primera jornada de la Lliga Catalana de Primera Divisió Nacional sènior masculí amb la participació del FC Barcelona, l’Ametlla  i el Club Vòlei Olot. L’Olot va guanyar a l’Ametlla i va perdre davant el Barça demostrant que l’equip està en ple rodatge, que manté les mateixes peces que la passada temporada i que cal continuat treballant per poder començar la lliga amb garanties.