Cròniques 1/10/22

Sènior femení

CV Arenys, 3 – CV Olot, 1 (25-17 / 20-25 / 25-20 / 25-21)

El poc encert les condemna

Una grada molt implicada i un Arenys en forma van rebre, aquest passat dissabte, el nostre sènior femení. Tot i això, les olotines van sortir fortes, i van començant a obrir un còmode forat de 4-5 punts, que van aguantar fins al 12-16. A partir d’aquí, es van fondre els ploms en una rotació, i les locals, amb un parcial d’11 a 1, van capgirar el set fins acabar guanyant-lo, amb més comoditat del que semblava. En el segon, es va repetir la història, però amb els papers canviats, fet que deixava el marcador amb empat a un. El tercer i quart set van ser l’un un calc de l’altre. Marcador i joc ajustat fins a finals de set, i més encert atacant de les locals, que van deixar el 3 a 1 final.

Som-hi noies, que això no ha fet més que començar.

Sènior masculí B

CV Olot, 2 – CV Joves Caldes, 3 (21-25 / 28-30 / 25-17 / 25-23 / 23-15)

Això pinta bé!

Els peixets van deixar escapar dos punts en un partit trepidant que va aixecar la graderia sencera en més d’una ocasió contra el Caldes. Els d’Olot van lluitar fins a l’últim punt, remuntant un 0-2 a favor d’un Caldes que aquesta temporada és candidat al lideratge de la primera fase. El rival va arribar reforçat amb fitxatges, però tot i així els locals van plantar cara, traient les dents a cada set i fent-los suar per endur-se el 2-3. Tot i la derrota per la mínima, l’equip va donar bona imatge i va estar a punt de fer un petó a la Verge, mostrant un joc en equip dinàmic i potent contra un rival de sortides individuals. Cal donar una bona nota per a en Ramon, el nou entrenador, que s’ha atrevit a agafar el testimoni d’en Quel Roca, que va portar els peixets a mitja taula de la fase d’ascens l’anterior temporada.

Algunes pilotes dividides que queien sense sentit i algunes pilotes bloquejades van caure toves a la banda olotina van decantar la balança a favor dels visitants. Ara bé, val la pena fer menció a les petites victòries que van demostrar la vàlua de l’equip del nostre club. En Carrillo va més que justificar la seva titularitat, en Carlos va fer de mur al mig del camp i en Batlle va debilitar la moral del Caldes amb el seu atac. Nota positiva també per a en Toni, que va il·lusionar els companys amb el seu joc —tot i que li hauríem de finançar unes sabates perquè deixi de derrapar—, i per l’Edu, en Mayans, en Bernat el polifacètic, i en Joel —que es va encarregar que el seu joc de lliure compensés els punts murris que hauria fet si hagués jugat de punta. Cal mencionar també la categoria demostrada per en Joan Soler, que no va debutar al parquet però va demostrar ser carn de peixet animant fins a l’últim alè. L’Arvinder i en Vicent també van col·laborar aguantant el ritme a la pista mentre els titulars recuperaven l’aire.

Així quedava inaugurada la temporada de segona catalana, deixant-nos a tots expectants pel que vindrà. Confiem que els peixets puguin mantenir aquest nivell i seguir oferint espectacle a l’afició. Diumenge 9 d’octubre, tothom al pavelló per animar-los en la seva segona jornada, contra el Sant Pol.

Juvenil masculí

CV Arenys, 3 – CV Olot, 0 (25-15 / 25-12 / 25-17)

Una derrota incontestable

El passat dissabte els nostres jugadors es van desplaçar a la sempre complicada pista de l’Arenys, on en les últimes visites els olotins no han aconseguit mai la victòria. L’equip va estar molt perdut des de l’inici, en cap moment va saber entrar al partit. Semblava que les samarretes de l’equip rival els fessin sentir por. Malgrat que hi va haver algun punt disputat, no van tenir el seu millor dia. També cal destacar la bona i ràpida integració de les noves incorporacions.

Ànims, que tot just acaba de començar!

Juvenil femení

CV Olot, 0 – CEV Vall d’Hebron, 3 (18-25 / 13-25 / 17-25)

Poder, podem!

Va ser un partit en què el rival que tenien a pista és un equip molt consolidat i amb més anys d’experiència en la categoria juvenil, mentre que les nostres noies acaben de començar en aquesta categoria. En algun moment, el matx va estar molt ajustat, i les nostres noies varen demostrar que tenen la preparació necessària per assolir els reptes d’aquesta categoria. Ens falta confiança i compenetració d’equip, però si millorem aquest punt, podrem amb tot el que se’ns posi davant!

Endavant, noies, que vosaltres podeu amb tot!

Cadet masculí

CV Arenys, 3 – CV Olot, 1 (25-18 / 19-25 / 25-17 / 25-14)

Comencem a rodar

Primer partit de lliga, en què es va notar una mica la falta de rodatge i alguns nervis a principi del partit. Cal ressaltar que es va jugar amb continuïtat, i els punts van ser llargs i disputats.

Ara, a preparar-nos per al pròxim!

Cadet femení A

CV Olot, 0 – CV Vall d’Hebron, 3 (12-25 / 7-25 / 8-25)

Quin ball d’Hebron!

L’equip barceloní, després del que ja van mig mostrar fa quinze dies al Torneig Jordi Mora, va desembarcar a Olot amb mig equip de les campiones territorials infantils de la temporada passada. I van demostrar el que saben fer. Van anul·lar un Olot que no va saber/voler/poder competir en cap moment, cedint tot el protagonisme a les jugadores rivals, que els van passar per sobre des del moment en què van entrar a la pista amb els seus càntics carregosos a cada punt.

Res a dir: victòria merescudíssima per part del Vall d’Hebron i una cosa més apresa (o per aprendre): en qualsevol categoria, i més a primera catalana, sense ànims ni actitud no es pot competir.

L’infantil femení Greda va tenir un debut plàcid.

Infantil femení Greda

CV Olot, 3 – AVAP Girona, 0 (25-6/25-11/25-5)

Un inici assequible

Bon inici de les nostres jugadores de l’infantil Greda. Primer partit guanyat per 3 sets a 0, en què l’Olot va ser molt superior davant un AVAP Girona fluixet que va convertir força errors. Tot i així, semblava que el segon set seria més igualat, però l’Olot es va acabar imposant.

Bon joc de les nostres jugadores! Amunt, Olot!

Infantil femení Lava

CV Olot, 1 – CV Sant Pere Pescador, 3

Estrena per seguir aprenent

Tot i la diferència d’edat i l’alçada de les noies de l’equip contrari, l’Olot va saber defensar les pilotes rebudes. L’equip local va mostrar una bona actitud durant el partit, animant-se entre elles i recolzant-se en tot moment.

Tot i la derrota, les olotines van acabar el quart set amb unes bones sensacions i animades per seguir entrenant i treballant per anar agafant seguretat i, un cop a la pista, deixar els nervis de banda.

Seguim entrenant, seguim jugant, seguim aprenent! Endavant!