Cròniques 23/9/2023

La temporada 2023-2024 ha començat oficialment. Aquest primer cap de setmana només jugaven les primeres divisions catalanes, de manera que l’únic partit del club va ser el del primer equip masculí, que debutava en la categoria després d’haver decidit fer una passa enrere l’any passat i renunciar a la primera nacional. I els olotins van guanyar amb facilitat per 3-0 el Sant Adrià, un equip que acabava de pujar de segona catalana.

El joc va començar sense fluïdesa, però amb els locals sempre per davant, fins que el set va caure pel seu propi pes (25-17), amb molts errors de les dues bandes, però especialment dels visitants. En el segon, amb una alineació semblant, la dinàmica va ser similar, fins que el marcador també va reflectir un resultat còmode per als locals (25-20).

En el tercer parcial van venir els canvis. Els més joves van adquirir el protagonisme i es va notar en els primers punts. Entre nervis i errors, l’arrencada va ser de 4-9 en contra. Però sense pràcticament cap canvi fins a final de set i amb l’ajuda dels veterans que hi havia a pista, es van refer fins a igualar el set en el tram final i rematar-lo amb el 25-22.

Definitivament, no va ser el millor partit que s’ha vist a la Jordi Mora, però caldrà acostumar-se a tot tipus d’enfrontaments, anar agafant rodatge i estar a punt per quan vinguin moments decisius i duels més complicats.

La setmana que ve ja començaran les seves lligues la resta d’equips del club. Us en mantindrem informats. Molta sort a tots!

Consulta aquí tots els calendaris, resultats i classificacions dels nostres equips federats:

Sènior masculí A / Primera catalana (Grup B)
Sènior masculí B / Segona catalana (Grup B)