Cròniques Memorial Jordi Mora

La divuitena edició del Memorial Jordi Mora va servir aquest dissabte per inaugurar la temporada dels equips del Club Vòlei Olot. Al matí, diversos equips de categories infantil, cadet i juvenil, van disputar diversos amistosos, mentre que a la tarda va ser el torn per als dos sèniors.

El sènior masculí va caure per 2-3 contra el Vòlei Girona. En un bon primer set, van imposar-se amb comoditat, però els gironins van capgirar el resultat fins a posar-se per davant per 2-1. En el quart, l’orgull dels olotins va fer que empatessin el matx, però en el desempat, ja no hi va haver res a fer i el triomf va ser visitant. El partit va servir sobretot per veure diversos jugadors del B i del juvenil tenir participació en el primer equip.

El sènior femení va disputar un triangular amb el Joves Caldes i amb el Vòlei Girona. El primer partit, entre les locals i les de Caldes va ser molt disputat, i es va resoldre en el desempat a favor de les visitants. En canvi, les de Caldes van caure pel mateix resultat de 2-1 contra les gironines en el segon partit de la tarda. Finalment, les joves olotines van saber refer-se i van vèncer en dos sets contra les de Girona, de manera que el triangular va acabar amb una victòria per cada equip.

Al matí, havia estat el torn de les categories infantil i cadet masculí, que havien participat en un triangular amb el cadet del Sant Pere Pescador, amb victòria final per als cadets de l’equip olotí. A la pista Jordi Mora, mentrestant, durant tot el matí hi va haver la competició femenina, que va consistir en tres partits de l’infantil, el cadet i el juvenil, també contra el Sant Pere Pescador, que es va imposar en els tres casos.