Cròniques 23/11/2019

VÒLEI MASCULÍ

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

VÒLEI OLOT – Balàfia Lleida : 3 – 0 ( 25-18, 25-11, 25-16)

S’esperava més del Lleida, però a l’hora de la veritat la cosa va resultar molt més fàcil del que es temia. El partit va començar igualat amb un marcador ajustat i alguna petita avantatge dels visitants… això va durar fins un preocupant empat a 16 en el marcador, però a partir d’aquí la cosa ja va no tenir color. Els olotins varen aprofitar la recepció d’en Pau Roca i en Bata, varen ajustar la defensa i varen concentrar l’atac per zona 3, on en Nadir va fer un veritable descosit a la defensa lleidatana. Amb aquestes premisses tothom s’hi va veure en cor i tot l’equip va començar a funcionar com un rellotge suís on el festival va ser complert.

Segurament podem parlar d’un dels partits més complerts vistos fins el moment i que dóna molta tranquil·litat de cara a la classificació.

Pim, pam, pum i cap a casa…

Jugadors: Mobi,  Mauricio, Arnau Marsillach, Pau Roca, Nadir, Ferran Sacrest, Jorge Silva, Aniol Sagué i Bata.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

VÒLEI OLOT “La banda del peix” – VÒLEI Rubíi : 3 – 2 (14-25, 25-13, 25-15, 19-25, 15-8)

Distret, llarg i emotiu partit de la banda del peix que els permet sortir una mica del pou del mal joc en què últimament havien caigut. Tots els sets varen tenir un equip dominador clar que no permetia ajustar els parcials… ara tu i ara jo, però en aquest anar i venir, els olotins varen assolir una avantatge de 2 a 1 en el marcador que no varen saber aprofitar entrant en un cinquè set on els locals liderats per un Ferran Mayans (alma mater de l’equip) espectacular es varen imposar amb certa facilitat.

Jugadors: Ferran Mayans,  Marc Baldó, Marc  Durban, Aniol Sagué, Vicens Micó,  Guillem Matabosch, Carlos López,  Rubén Nadales i Edu Font.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

VÒLEI OLOT “Espuña” – VÒLEI Sant Celoni : 3 – 1 (14-26, 25-20, 25-22, 29-27)

Malauradament l’equip continua arrastrant baixes importants de jugadors bàsics pels esquemes de joc, però els efectius que es varen poder alinear aquest passat dissabte varen donar la cara i varen treure el partit, és cert que amb més cor que bon joc, però la cosa pintava malament i aquí va aparèixer la figura d’en Guillem Matabosch que va fer de tot i tot bé, sobretot , fent atacar al rematador més potent que hi havia a la pista per part locals l’Eliat.

Jugadors: Guillem Matabosch, Aniol Leal, Vicenç Micó, Said, Aymar Cortés, Arvinder Singh,  Martí Terrades i Eliat

Campionat de Catalunya de 1a divisió  Juvenil masculí

VÒLEI OLOT – La Salle Girona : 3 – 1 (25-17, 26-24, 17-25, 25-21)

L’Olot es va acomodar en el 2 a 0 i després la cosa es va tornar pujada a munt. Els de Girona se’n varen anar amunt i els local se’n veien una per puntuar, notant molt la falta del seu rematador de zona 4, Eudald Sagué, però quan la cosa estava més fotuda, una bona ratxa local en el servei  i en l’atac va permetre anotar el punts decisius del quart set,  i 3 a 1

Jugadors: Bernat Sallent, Aniol Vergés, Miquel Ferrés, Luismi Villanueva, Lluc Carrillo, Arvinder, Sergi Girona, Aran Fernandez i Martí Sucarrats.

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení.

VÒLEI Sant Fruitós – C. VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa : 3 – 1 (25-19, 25-23, 22-25, 25-12)

No va poder ser, l’Olot va fer el joc que ens tenia acostumats en els darrers partits i va caure amb certa dignitat a la pista d’un equip que sense tenir res de l’altre món lluita totes les pilotes. Els tres primers sets varen estar molt igualats però les locals varen tenir més sang freda en els moments claus i es va posar un 2 a 1 en l’electrònic… en cara hi havia vida, però l’Olot es va auto-suïcidar amb un quart set molt dolent en totes les línies que va donar una victòria merescuda al Sant Fruitós

Jugadores: Cris Roura, Estel Pozo, Patri Palacios, Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Helena Ortiz, Helena Macias, Cris Usan i Carla Pozo.

Campionat de Catalunya de 1ª divisió juvenil i cadet femení

VÒLEI Olot Juvenil – CN Sabadell : 1 – 3 (25-23, 22-25, 25-27, 18-25)

VÒLEI Olot Cadet – CN Sabadell : 2 – 3 (27-25, 21-25, 25-15, 22-25, 14-16)

Molta lluita en els dos partits. En el partit de les Cadets el marcador va anar amunt i avall, però l’Olot jugava bé i la rematadora Aina Rodes se’n va fer un tip de fer punts fins que es va cansar…. però tot i així l’Olot en el cinquè set va tenir una pilota de partit que no va saber aprofitar i es clar…. quan perdones….

Les juves varen jugar bé i a estones molt bé, però perdre el tercer set de manera tant ajustada va fer molt de mal i també és cert que l’equip no va sobrat ni d’efectius ni de físic, pagant l’esforç en el quart set .

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Berta Roca, Júlia Malibran, Marina Sanchez, Neus Cros i les cadets, Amanda Viladecans, Estel, Jana Font, Aina Font i Júlia Sabé.

Jugadores Cadets: Aina Font, Jana Font, Aina Rodés, Júlia Sabé, Bruna Granados,  Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans.

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Campionat de Catalunya de 2ª divisió infantil femení

VÒLEI Lloret – C. VÒLEI Olot “A”   : 0 – 3 (14-25, 13-25, 20-25)

VÒLEI Olot “B” – CV Cabrils : 3 – 1 ( 19-25, 25-23, 25-8, 25-18)

Les infantils de l’A no varen tenir gaires problemes per guanyar a la pista del Lloret, equip molt gros però que es va veure superat clarament pel bon joc de les olotines.

El infantil B va il·lusionar a una grada molt plena guanyant el seu tercer partit i demostrant que de mica en mica la cosa va millorant

Campionat de Catalunya aleví federat.

VÒLEI OLOT – Sant Gervasi : 5 – 0 (18-16, 15-3, 15-2,15-6, 15-12)

Espectacular partit, encara hi ha marge de millora, però les petites jugadores olotines van pel bon camí.