Cròniques 16/11/2019

VÒLEI MASCULÍ

Lliga primera Divisió Nacional sènior masculí

CN Sabadell – C. VÒLEI OLOT  : 3 – 0 ( 25-22, 25-20, 25-21)

L’Olot va anar a Sabadell molt curt d’efectius, sobretot en la seva part atacant, no hi eren ni en Ferran Sacrest, ni en Marc Busquets, ni en Jorge Silva i això es va notar a la pista. Malgrat tot, els olotins van lluitar contra el potent Sabadell i en determinats moments de joc van poder mantenir el marcador amb certa igualtat, però la major profunditat dels locals i, sobretot, la seva potència en el joc d’atac, va acabar d’inclinar la balança.

A destacar la primera convocatòria d’un altre jugador juvenil, l’Eudald Sagué.

Jugadors: Mobi,  Mauricio, Arnau Marsillach, Pau Roca, Nadir, Eudald Sagué, Aniol Sagué i Bata.

 

Campionat de Catalunya de 2a Divisió sènior masculí

Panteres Grogues – C. VÒLEI OLOT “La banda del peix”:  3 – 1 (25-15, 25-21, 13-25, 25-21)

Senzillament d’equip ha tocat fons. Davant les Panteres es van veure totes les carències de la formació olotina que durant tot el partit va ser un voler i no poder.

L’únic avantatge és que ja no hi cap esglaó més avall, ara tot el que es pugui fer serà per anar millor.

Jugadors: Ferran Mayans,  Marc Baldó, Marc Durban, Bernat Sallent, Jep Rovira, Carlos López, Rubén Nadales i Edu Font.

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Cadet masculí

VÒLEI OLOT “Espuña” – Cv Arenys : 0 – 3 (16-25, 21-25, 21-25)

Mal dia per tenir només sis jugadors per enfrontar-se al líder imbatut. L’Olot, en general, no ho va fer malament,  va fer una mica el que va poder davant la potència visitant i cal posar en valor l’esforç  fet pels jugadors.

Jugadors: Guillem Matabosch, Aniol Leal, Vicenç Micó, Luka Giol, Martí Terrades i Eliat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió  Juvenil masculí

VÒLEI OLOT “Espuña” – FS Castellar : 3 – 1 (26-28, 25-23, 25-18, 28-26)

Gran partit entre dos equips situats en la part capdavantera de la classificació. Ningú va regalar res durant les més de dues hores de partit i, en aquesta lluita, va ser l’Olot el que en els moments claus va tenir més encert, sobretot, recolzat a partir de la recepció i defensa del seu lliure Guillem Matabosch.

Jugadors: Bernat Sallent, Aniol Vergés, Guillem Matabosch, Luismi Villanueva, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Arvinder, Sergi Girona, Aran Fernández i Martí Sucarrats.

 

 


VÒLEI FEMENÍ

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió sènior femení.

VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa – CEV L’Hospitalet : 2 – 3 (21-25, 25-19, 25-16, 17-25, 14-16)

Podríem repetir la crònica de la passada setmana… l’Olot va fer un partidàs davant un equip molt més gros i potent, però quan ho va tenir tot a favor, 2 a 1 en el marcador, i fent un gran vòlei, sobretot en la part defensiva…inexplicablement es va enfonsar en un quart set molt fluix que va donar aire a les visitants. El cinquè ja va ser a cara de gos i finalment se’l va endur el que va tenir més sort…

Llàstima, però encara hi ha opcions de classificació i s’ha de lluitar fins el final amb l’optimisme que ens dóna el joc desplegat per les jugadores d’en Carlos Costabel.

Jugadores: Cris Roura, Estel Pozo, Patri Palacios, Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Helena Ortiz, Helena Macias, Cris Usan i Carla Pozo.

 

Campionat de Catalunya de 1ª Divisió juvenil i cadet femení

Vòlei Olot Juvenil – CV Vall d’Hebron : 0 – 3 (17-25, 22-25, 20-25)

Vòlei Olot Cadet – CV Vall d’Hebron : 0 – 3 (16-25, 25-20, 15-25, 11-25)

Res a dir de la victòria visitant. Ara per ara el Vall d’Hebron és superior a l’Olot i això és el que es va veure a la pista, tant en cadet com en juvenil. Malgrat tot, les olotines van aguantar els marcadors mentre la recepció va estar mig bé, però en el moment en que aquesta va caure, també degut per la potència i col·locació del servei barceloní, els equips cadets i juves se’n van anar cap avall…. ja arribarà el gener… paciència.

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Berta Roca, Júlia Malibran, Marina Sanchez, Neus Cros i les cadets, Amanda Viladecans,  Jana Font,  Aina Rodés, Aina Font i Júlia Sabé.

Jugadores Cadets: Aina Font, Jana Font, Aina Rodés, Júlia Sabé, Bruna Granados, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch, Amanda Viladecans i Neus Ribes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Campionat de Catalunya de 2a Divisió infantil femení

Vòlei Olot “A” – Sant Pere Pescador : 3 – 1 (21-25, 25-21, 25-21, 25-21)

Sant Celoni – CV òlei Olot “B” : 0 – 3 ( 18-25, 14-25, 23-25)