Cròniques 30/11/2019

VÒLEI MASCULÍ

Lliga primera Divisió Nacional sènior masculí

Cv Torredembarra – C. VÒLEI OLOT : 3 – 0 ( 25-18, 25-15, 25-14)

Podríem dir que el partit era diumenge a les 10 del matí a Torredembarra (l’equip va marxar a les 6 del matí), podríem dir que els locals estan segons classificats i amb moltes possibilitats d’un ascens, també que són un equip molt potent… però res d’això pot justificar el pobre paper que va fer l’Olot en un dels pitjors partits de les darreres temporades.

Difícil comentar un joc quan aquest quasi no ha existit, difícil trobar res de positiu en els olotins quan no es va jugar a gaire res i, és que els de Tarragona varen passar pel damunt d’un desencertat Olot que, posats a demanar, tampoc va poder dignificar els parcials.

No va funcionar res, però res… esperem que això es quedi en una anècdota… esperem.

Jugadors: Mobi,  Mauricio, Arnau Marsillach, Pau Roca, Nadir, Ferran Sacrest, Jorge Silva i Bata.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

Cv Barberà – C. VÒLEI OLOT “La banda del peix”   : 3 – 1 (25-9, 25-21, 25-27, 25-23)

Després d’un començament horrorós, els peixos es varen anar situant a la pista i varen poder equilibrar el partit, jugant de tu a tu, a un dels equips més potents de la categoria. Tres sets igualats en què la lluita de l’Olot només va tenir recompensa amb un set, el tercer, però es va estar a punt d’anar al cinquè set… va mancar una mica de sort i sobretot es va notar la baixa del capità del vaixell, en Ferran Mayans, que es va lesionar en el entrenament del divendres.

Jugadors: Marc Baldó, Marc Durban, Aniol Sagué, Bernat Sallent, Jep Rovira, Carlos  López i Edu Font.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

Cv Terrassa Teknopoint – C. VÒLEI OLOT “Espuña” : 0 – 3 (21-25, 19-25, 15-25)

Després d’un començament amb certs dubtes, sobretot en la recepció, que va permetre als nois del Terrassa ajustar els set, l’Olot va començar a funcionar i no va donar cap opció als locals.

Jugadors: Guillem Matabosch, Aniol Leal, Lluc Davesa, Vicenç Micó, Saib, Aymar Cortés, Arvinder Singh,  Martí Terrades i Eliat.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Juvenil masculí

Pia Calella – C. VÒLEI OLOT : 3 – 2 (17-25, 25-20, 21-25, 25-10, 15-11)

Després de jugar un primer set molt acceptable, l’Olot es va acomodar i va començar a cometre molts errors no forçats que varen portar el partit a una muntanya russa en què l’Olot va tenir un avantatge de 1 a 2 sets a favor però no va saber aprofitar, i finalment, en un cinquè set molt mal jugat pels olotins,  la sort va donar la cara als locals….

Jugadors: Bernat Sallent, Aniol Vergés, Miquel Ferrés, Luismi Villanueva, Lluc Carrillo, Arvinder Singh, Sergi Girona, Aran Fernández i Martí Sucarrats.

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a Divisió sènior femení.

VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa – Cv Vall d’Hebron : 3 – 1 (25-16, 17-25, 25-19, 25-16)

L’Olot va començar molt bé davant el Vall d’Hebron, amb un bon joc i sense gaires concessions als errors no forçats, no va tenir gaires problemes per treure el primer set. En el segon i amb un empat a 8 en el marcador, les olotines varen encaixar un parcial de 0 a 8 que ja no varen poder atrapar. Amb empat a un set en el marcador, l’Olot va fer un acte de reflexió i a partir d’un bon servei i, sense presses va anar doblegant la resistència de les noies de Barcelona que finalment varen acabar per lliurar el partit en safata de plata.

Jugadores: Cris Roura, Estel Pozo, Patri Palacios, Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Helena Ortiz, Helena Macias, Cris Usan i Carla Pozo.

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil i cadet femení

VÒLEI Lloret – C. VÒLEI Olot Juvenil  : 0 – 3 (15-25, 20-25, 14-25)

VÒLEI Lloret – C. VÒLEI Olot Cadet  : 0 – 3 (18-25, 10-25, 19-25)

Doble victòria al camp del Lloret, i el que és més important, dos molt bons partits jugats, tant per part de les cadets com de les juves.

Primer varen jugar les cadets que no varen tenir gaires problemes per desbordar a un laboriós Lloret però que es veia superat una i altra vegada pel joc contundent olotí, a destacar el parcial del segon set en què les locals només varen poder anotar 10 punts.

El juvenil va actuar en segon lloc i ho va fer com una roca compacta, molt poques concessions a les locals i a partir d’una molt bona recepció i defensa, la passadora olotina, Aina Font (cadet), va poder distribuir el joc de manera genial a totes les posicions d’atac, provocant el desconcert tant en el bloqueig local com en la seva defensa.

Bons resultats i bons partits… aquest és el camí.

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Berta Roca, Júlia Malibran,  Neus Cros i les cadets, Amanda Viladecans, Aina Rodés, Jana Font, Aina Font, Neus Ribes i Ivette Feliu.

Jugadores Cadets: Aina Font, Jana Font, Aina Rodés, Ivette Feliu, Neus Ribes, Bruna Granados,  Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Lliga Escolar provincial cadet – juvenil

VÒLEI OLOT “ Tecnificació” – Cv Figueres : 2 – 3

El partit es va perdre en el cinquè set en què els olotins varen malbaratar un avantatge 8 a 12 en el marcador.