Cròniques 22/02/2020

VÒLEI MASCULÍ

 

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

VÒLEI OLOT – CN Sabadell : 0 – 3 ( 23-25, 19-25, 17-25)

RES A DIR… El Sabadell (equip candidat a l’ascens) té millor equip que l’Olot i així ho va demostrar dissabte passar a la pista Jordi Mora. L’Olot no va jugar malament, senzillament els visitants ho varen fer més bé i, posats a dir, podríem comentar que l’Olot va tenir opcions en el primer set, que el va aconseguir ajustar, en contra però, ajustar… la resta no va poder ser, superioritat del Sabadell i resistència estèril olotina.

Jugadors: Mobi, Mauri, Jorge Silva, Nadir, Aniol Sagué, Arnau Marsillach, Pau Roca, Marc Busquets, Ferran Sacrest, Bata, Edu Font, Eudald Sagué, Ferran Mayans i Guillem Matabosch.

 

Campionat de Catalunya de 2a Divisió Sènior masculí

VÒLEI OLOT “els peixets” – Vòlei Viladecans : 3 – 0 (25-11, 25-16, 25-17)

TRES DE TRES… nou sets a favor i cap en contra, l’equip que lidera l’incombustible Ferran Mayans està pletòric i no és només pels resultats, si no per l’autoritat en que treuen els partits no donant cap mínima opció als rivals. Dissabte passat més del mateix, però aquest cop a la gran actuació d’en Mayans, setmana sí i l’altra també, s’hi va afegir un incommensurable Carles López que de mica en mica va pujar nota en les seves actuacions pel centre de la xarxa.

Jugadors: Edu Font, Ruben Nadales, Marc Baldó, Ferran Mayans, Carles Lopez, David Batlle, i els juvenils, Lluc Carrillo, Eudald Sagué, Berat Sallent i també el cadet Guillem Matabosch que va fer de lliure.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

VÒLEI OLOT “Espuña” – Cv Reus : 3 – 0 (25-8, 25-18, 25-14)

POCA HISTÒRIA…. en un partit en què els olotins varen dominar des del començament. Poca resistència d’un Reus inferior i que després del parcial del primer set ja va abaixar els braços. Partit per fer proves de cara a futurs compromisos

Jugadors: Guillem Mataboch, Eliat, Aymar Cortés, Arvinder Singh, Ot Torrent, Martí Terrades, Lluc Devesa, Aniol Leal (lliure) i Vicenç Micó.

 


 

VÒLEI FEMENÍ

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Sènior femení.

VÒLEI OLOT “Hotel l’Alta Garrotxa “ – Virolai: 3 – 2 (27-29, 25-19,25-23, 25-27, 15-13)

PARTIDÀS en el fòrum Jordi Mora entre els dos primers classificats de la lliga de permanència. Només cal veure els parcials i saber el temps del match (dos hores i vint-i-cinc minuts) per deduir que estem davant un dels millors partits de la temporada en què cap dels dos equips es va donar mai per vençut, i també cal remarcar que va ser una llàstima els dos sets perduts per les locals amb parcials tant justets en contra.

De totes maneres res a dir per a cap dels dos equips, molta lluita, poques pilotes a terra i jugades amb quatre i cinc passades de xarxa…. tot un espectacle.

Jugadores:  Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Cris Roura, Helena Ortíz, Cris Usan (lliure) i les juvenils, Júlia Malibran, Estel Pozo, Marina Sánchez i Neus Cros.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil i cadet femení

Vòlei Olot Juvenil – Cv Esplugues : 2 – 3 (25-17, 25-22,14-25, 19-25, 8-15)

Vòlei Olot Cadet – Cv Esplugues: 3 – 1 (25-19, 25-22, 25-27, 25-21)

QUAN UN COLLA, L’ALTRE MOLLA… Davant el potent Esplugues, les cadets varen fer el millor partit de la temporada i no varen donar cap opció a les rivals, però per contra les juves quan ho tenien tot de cara, 2 a 0 en el marcador i jugant força bé… es varen endinsar en el lloc fosc del vòlei i varen encaixar tres sets seguits en contra com si res.

De sis punts, ens quedem amb quatre que, tenint en compte l’entitat del club rival no està gens malament, però cal continuar lluitant tots els partits per poder assegurar la permanència com més aviat millor.

Jugadores Juvenil : Marina Sánchez, Júlia Malibran, Estel Cerezo, Maria Barranco, Neus Cros, Berta Roca i les cadets, Sira Palacios Júlia Sabé, Aina Rodés i Aina Font.

Jugadores Cadets: Aina Font, Júlia Sabé, Aina Rodés, Jana Font, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans  

 


 

 VÒLEI DE PROMOCIÓ

 

Campionat de Catalunya de 2ª divisió infantil femení

Vòlei Olot A – CV Sant Martí : 3 – 1 (25-18, 18-25,25-16, 25-19)

Les infantils de l’equip “A” de l’Olot es reafirmen en la primer posició del seu grup d’ascens després de derrotar a un teòric rival directa, però que a l’hora de la veritat no va tenir opcions davant el bon joc local.