VÒLEI MASCULÍ

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

CV ROQUETES – C. VÒLEI OLOT : 3 – 1 ( 23-25, 25-18, 25-23, 25-21)

Massa irregularitat i poca actitud positiva per poder treure alguna cosa de profit del camp del Roquetes.

El partit va estar igualat des del començament al final, però el Roquetes va saber aprofitar la baixa intensitat olotina per apuntar-se tres sets seguits i guanyar un partit que a priori (per classificació) tenia que ser visitant. Poca cosa a comentar, la salvació està a la butxaca i això afecta i molt el joc olotí que ha perdut alegria.

Ara venen rivals de la part alta, el proper, el Sabadell i … si no canviem de xip… ens poden fer un “xafastre” a la pista Jordi Mora.

Jugadors: Mobi, Mauri, Jorge Silva, Eudald Sagué, Nadir, Aniol Sagué,  Arnau Marsillach, Pau Roca, Marc Busquets, Ferran Sacrest i Bata.

Campionat de Catalunya de 2a Divisió sènior masculí

VÒLEI OLOT “els peixets” – VÒLEI Igualada : 3 – 0 (25-8, 25-16, 25-16)

FERRAN MAYANS… condueix l’equip a la tercera victòria consecutiva. Pallissa olotina davant un fluix Igualada que no va poder fer res per aturar la inspiració local amb un Mayans pletòric que arribava a totes les pilotes i que amb les seves espectaculars defenses aixecava el públic de la grada.

Jugadors: Edu Font, Ruben Nadales, Marc Baldó, Ferran Mayans, Carles Lopez, David Batlle i Jep Rovira.

Campionat de Catalunya de  1a Divisió  Cadet masculí

VÒLEI Balàfia Lleida – C. VÒLEI OLOT “Espuña” : 0 – 3 (13-25, 17-25, 17-25)

Pocs efectius per anar a Lleida, per sort el partit es preveia fàcil i… efectivament així va ser. Ara per ara els olotins estan a un pas… o dos per sobre els lleidatans…. (mirar parcials)

Jugadors: Guillem Mataboch, Eliat, Ot Torrent, Martí Terrades, Lluc Davesa, Aniol Leal (lliure), Vicenç Mico.

Campionat de Catalunya de  1a Divisió  Juvenil masculí

VÒLEI OLOT – CV Sant Martí – Andorra : 3 – 1 (25-20, 14-25, 25-16, 25-18)

Partit intens i molt lluitat encara que els parcials poden dir el contrari. Els Andorrans no es van rendir mai i els olotins es van veure obligats a treballar de valent per poder guanyar el partit.

Jugadors: Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Aniol Vergés, Bernat Sallent, Aran Fernandez, Martí Sucarrats, Luismi Villanueva, Sergi Girona, Arvinder i Guillem Mataboch (lliure).

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a Divisió sènior femení.

VÒLEI Sant Esteve – C. VÒLEI OLOT “Hotel L’Alta Garrotxa”: 3 – 2 (26-28, 25-18,25-15, 17-25, 16-14)

DERROTA DOLOROSA, al camp d’un dels darrers classificats. Les baixes de dos puntals de l’equip, com són l’Helena Ortíz i la Cris Roura, no poden justificar el trist paper de l’equip que es va poder anotar el primer set a empentes i rodolons, però que en el segon i tercer set va entrar en una depressió general, amb un joc de patí de col·legi. En el quart set es va fer algun canvi tàctic i la cosa es va mig arranjar i es va poder guanyar el set amb certa comoditat.

El cinquè va ser….. el que no tenia que ser, fins a quatre jugadores van fallar de manera seguida el servei… concentració?….cansament?…. es igual, no es poden fallar tants de serveis i aspirar a guanyar el set…. tot i això, amb el cor es va portar el set a un empat a 14, però ja no es va poder fer més….. decepció.

Jugadores: Carla Pozo (lliure), Patri Palacios, Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Berta Roca, Júlia Malibran,  Estel Pozo i  Cris Usan.

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil i cadet femení

VÒLEI Vilassar – C. VÒLEI Olot Juvenil : 0 – 3 (21-25, 25-27,18-25)

VÒLEI Vilassar – C. VÒLEI Olot Cadet : 3 – 1 (25-21, 25-27, 25-17, 25-23)

VA SER UNA LLÀSTIMA… podíem haver tornat de Vilassar amb els sis punts, però per desgràcia les cadets van fer figa i només se’n van “rascar” 3…. tot sigui sumar.

Les cadets no van fer un bon partit, en general van cometre masses errors no forçats i la distribució del joc va ser monocolor (poques jugadores entraven a rematar), fet que va facilitar molt la defensa local i el cansament físic i mental de les atacants, portant a les olotines a una dinàmica negativa i a la derrota.

Les juves van complir amb escreix les expectatives i van esmenar la plana, guanyant amb força autoritat sobre el parquet de Vilassar malgrat no poder comptar el seu lliure titular, Maria Barranco.

Jugadores Juvenil : Marina Sanchez, Júlia Malibran, Neus Cros, Berta Roca i les cadets, Sira Palacios Júlia Sabé, Aina Rodés i Aina Font.

Jugadores Cadets: Aina Font, Júlia Sabé, Aina Rodés, Jana Font, Sira Palacios, Ivette, Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení

VÒLEI Olot “A” – VÒLEI Vilassar : 3 – 1 (25-23, 23-25,25-16, 25-12)

VÒLEI Olot “B” – AEC Vallbona Granollers: 3 – 0 (26-24, 25-17,25-21)

Victòria de l’equip ”A” que permet mantenir la primera plaça en el campionat. El partit va estar distret amb estones de bon joc, sobretot per part local, encara que el primer i el segon set van ser força igualats (1 a 1) el tercer i el quart van ser totalment olotins.

Victòria important de l’infantil “B” que va jugar francament bé i amb molt bona actitud demostrant que el treball de la Júlia i en Jorge comença a donar fruits.

Campionat de Catalunya Aleví Federat

VÒLEI OLOT – CV Viladecans: 4 – 1 (15-9, 15-12, 15-13, 15-12, 12-15)

Igualtat i molta incertesa en un partit molt interesant que finalment es van endur les olotines….. enhorabona!