Cròniques 29/02/2020

VÒLEI MASCULÍ

 

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

Balàfia Lleida – C. VÒLEI OLOT : 3 – 0 ( 25-19, 25-19, 25-18)

DOLENT….molt dolent el partit que va fer l’Olot en les terres lleidatanes. Pocs comentaris mereix el joc olotí com no sigui el de mancat de tot, mancat d’esperit, mancat d’encert i, sobretot, mancat d’actitud.

No fa mal el  perdre (recordem que l’Olot ja té la permanència assegurada), si no la manera, i a Lleida es va fer de la pitjor manera possible. Res més.

Jugadors: Mobi, Mauri,  Nadir, Aniol Sagué,  Arnau Marsillach, Pau Roca, Marc Busquets, Ferran Sacrest i Bata.

 

Campionat de Catalunya de 2a Divisió sènior masculí

Vilafranca – C. VÒLEI OLOT “els peixets”  : 3 – 1 (18-25, 25-14, 25-19, 27-25)

NO VA SER EL DIA D’EN MAYANS i l’equip ho va notar. Pocs efectius pel llarg desplaçament però amb bon esperit i estonetes de bon joc es va poder treure el primer set amb certa comoditat, però a partir d’aquí els errors es varen apoderar del joc olotí i sense voler, el Vilafranca es va posar 2 a 1 en el marcador. En el quart set, malgrat que en Mayans no anava fi, la resta de jugadors varen treure l’esperit i varen mantenir les opcions fins el darrer punt, però no va poder ser.

Jugadors: Edu Font, Ruben Nadales, Marc Baldó, Ferran Mayans, Carles Lopez, Marc Durban i Jep Rovira.

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Cadet masculí

Cv Arenys – C. VÒLEI OLOT “Espuña”  : 3 – 1 (25-21, 25-16, 21-25, 25-21)

LLUITA FRATICIDA entre els dos millors equips del grup, però aquest cop la victòria va caure al costat local. L’Olot no va tenir el seu millor dia i per derrotar al potent Areny fa falta estar molt fi i cometre pocs errors.

Malgrat tot, els olotins varen donar la cara i, exceptuant el segon set, varen ajustar tots els parcials, però com ja s’ha dit, els errors es pagant cars i l’Olot en va cometre masses, en el servei (error no forçat) i en la recepció. Ànims i a continuar.

Jugadors: Guillem Matabosch, Eliat, Aymar Cortés, Arvinder Singh, Ot Torrent, Martí Terrades, Lluc Devesa, Aniol Leal (lliure), Luka Giol i  Vicenç Micó.

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió  Juvenil masculí

VÒLEI OLOT – Ins. Anna Gironella (Barna) : 3 – 1 (25-14, 24-26, 25-19, 25-13)

POC VISTÒS, PERÒ EFECTIU el joc olotí davant un voluntariós Gironella però que era clarament inferior als olotins. Partit per fer rotacions i provar coses noves amb opcions a tots els jugadors.

Jugadors. Miquel Ferrés, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Bernat Sallent, Sergi Girona. Aniol Vergés, Arvinder Singh, Martí Sucarrats i Luismi Villanueva, també els cadets Guillem Matabosch (lliure) i l’eliat.

 


VÒLEI FEMENÍ

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió sènior femení.

Cv Els Monjos – C. VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa  : 3 – 2 (25-18, 25-18,20-25, 13-25, 8-15)

REACCIÓ.. quan l’Olot perdia 2 a 0 i estava fent un joc horrorós que el portava a un 3 a 0 clar i contundent… va reaccionar i amb més esperit que bon joc, va començar a arraconar a un sorprès Monjos que ja es veia els tres punts a la saca. Varen ser tres sets de “carretilla” amb parcials clars i nets (sobretot el quart) que donaren dos punts molt importants a l’Olot.

Jugadores:  Carla Boix, Sandra Martínez, Helena Ortiz, Cris Usan, Carla Pozo (lliure) i les juvenils, Estel Pozo, Marina Sanchez i Neus Cros.

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió juvenil i cadet femení

CEV Hospitalet – C. VÒLEI Olot Juvenil  : 3 – 0 (25-22, 25-14,25-16)

CEV Hospitalet – C. VÒLEI Olot Cadet : 0 – 3 (24-26, 24-26, 22-25)

TRES DE SIS i encara gràcies. Les cadets varen salvar el mobles patint en tots els sets ja que, malgrat tenir més equip que l’Hospitalet, no varen tenir el seu millor dia i això va provocar finals d’infart en tots els parcials, tres punts cap a casa.

En juvenils es va fer una mica el que es va poder. Entre lesions i jugadores que estaven en el sènior, l’Olot només va poder presentar tres juvenils i el potent Hospitalet ho va saber aprofitar no donant cap opció a les olotines

Jugadores Juvenil : Júlia Malibran, Maria Barranco, Berta Roca i les cadets, Sira Palacios Júlia Sabé, Aina Rodés, Neus Ribes i Aina Font i la infantil Yvette Feliu.

Jugadores Cadets: Aina Font, Júlia Sabé, Aina Rodés, Jana Font, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans 

 


VÒLEI DE PROMOCIÓ

 

Campionat de Catalunya de 2a Divisió infantil femení

Cecell Lleida – C. VÒLEI OLOT  A  : 2 – 3 (25-22, 25-14,17-25, 22-25, 13-15)

Vall d’Hebron – C. VÒLEI OLOT B : 1 – 3 (21-25, 25-22, 18-25, 23-25)

En el grup d’ascens es varen enfrontar el primer contra el segon classificat i la victòria va ser per les olotines que van haver de remuntar un complicat 2 a 0. Amb aquesta victòria es consoliden en el lideratge del grup.

L’infantil “B” va sumar una altra victòria al camp del Vall d’Hebron que va presentar un equip molt jovenet però guerriller.