Cròniques 21/05/2022

Infantil Femení
CV Olot Greda 3 – 2 Vòlei Girona
25-21 / 18-25 / 17-25 / 26-24 / 15-13

Últim partit, acabant com es va començar i com ha anat la majoria de la temporada, a 5 sets i patint fins el final. Les Greda s’acomiaden de la categoria infantil, trobant-se de nou amb el Vòlei Girona, amb qui s’han enfrontat 4 vegades aquesta temporada (2 victòries-2 derrotes). Tots els partits amb elles han anat a 5 sets, el que denota la gran igualtat que hi ha entre els 2 equips i, en aquest, es jugaven la 4 posició del grup entre elles. A més, es trobaven amb companyes de la selecció territorial i, quan jugues contra persones amb qui has compartit moments, tot es diferent. I aquí està la diferència amb altres partits d’aquesta temporada: l’actitud per part de les jugadores olotines durant tot el partit. Tot i tenir errades, com es normal, es va veure un bon joc i actitud positiva fins al final, que va fer que des de la banqueta, en Pau també pogués reconduir situacions veient com elles reaccionaven cap on tocava.
Un partit emocionant, que qualsevol dels 2 equips va merèixer guanyar, però que va acabar caient del cantó local.
Queden en 4a posició del grup d’ascens, que donat com ha anat tot plegat, no està gens malament.
Arés, Carla, Cristina, Emma, Etna, Helena, Diana, Nora, Júlia, Pau, Paula… MOLTES GRÀCIES per aquesta temporada i felicitats!


Cadet Masculí
CV Olot 1 – 3 CV Terrassa
18/25 – 22/25 – 25/16 – 20/25

Partit força intens i disputat de principi a fi, amb bon nivell per part dels dos equips. Punts bastant llargs i ben jugats. Es nota molt la millora i la constància en el joc. Més enllà del resultat, que no és l’objectiu principal, es continua avançant amb el creixement tant individual com grupal.
Seguim treballant i assolint el nivell.
Felicitats nois continuem amb pas ferm!!!


Cadet Preferent
CV Olot Volcànic 3 – 1 CV Cubelles
25-7 / 25-16 / 24-26 / 25-15

Els volcànic van jugar l últim partit de la lliga, on vàrem tornar a ser les dominadores dels joc. Els dos primers sets van passar per sobre les de Cubelles, però la calor va fer presencia al tercer set i les volcànic no van poder fer-se amb el set. En el quart amb el baix ritme de les de Cubelles, les volcànic ho va aprofitar per guanyar el set i ser campiones del segon campionat. En definitiva un equip amb tot els efectes, que han acabat la temporada i comiat de moltes jugadores per canvi de categoria i algunes deixen club per fer nous camins. Molta sort a tots.