Cròniques 14/05/2022

Infantil Femení
AEE Jaume Callís 2 – 3 CV Olot Greda
25-19 / 14-25 / 25-14 / 23-25 / 12-15

Un altre partit amb només 7 jugadores i un altre partit a 5 sets, amb un joc molt erràtic per ambdues bandes que evidencia el final de temporada quan dos equips ja no es juguen res. Amb falta d’actitud i descoordinacions en molts moments del partit, s’ha guanyat en 2n set completant únicament un atac.
Com que les vigatanes tampoc estaven massa per la labor, amb moltes errades no forçades, s’ha arribat al tie break on les d’en Pau han recuperat l’actitud perduda, per imposar-se amb el joc que saben fer. Un partit que cap dels dos equips ha merescut guanyar però que les greda han sabut treure endavant en el moment adequat. Felicitats noies!


Juvenil Femení
CV Olot 3 – 0 CV Lloret
25/12 25/13 25/11

Les juves, immerses en la lluita per aconseguir la permanència a la màxima categoria, rebien aquesta jornada, la visita de l’últim classificat del grup de permanència, el Lloret. Un colista ja sense pressió, donat que no s’hi jugava res, i que a mes, es presentava a la pista Jordi Mora, amb baixes importants. Tocava doncs saber controlar els nervis, i evitar que el partit és convertís en un partit trampa. I així ha estat. Després d’un inici de 1er set, a on les noies no s’acabaven de trobar còmodes, i el Lloret gaudia d’avantatges d’entre 3 i 4 punts, les olotines, han començat a ajustar la recepció, i defensa, i sense presses, i evitant errades en el servei, poc a poc han començat a controlar el marcador, fins a guanyar còmodament el parcial. A partir d’aquí, i amb els nervis fora, llavors si que els dos darrers sets han estat un tràmit, que la bona entesa que s’ha aconseguit que hi hagi entre juves i cadets, ha fet que es resolguessin amb solvència. Felicitar a jugadores i entrenador per haver fet la feina, mentre esperem saber resultats per treure la calculadora, i calcular quants punts han de fer juves i cadets, a la darrera jornada a Torredembarra, per poder certificar la permanència, amb la seguretat que et dóna, saber que només depenen d’elles. Som-hi noies. HO TENIM A TOCAR!!


Jocs Empòrium – Infantil Escolar
Figueres Blanc 2 – 0 CV Olot
Figueres Verd 2 – 1 CV Olot

Ja només haver arribat a les finals dels jocs escolars ha estat un premi per les noies de l’infantil escolar, donat que per casi totes elles, ha estat el primer any vòlei. Però arribats aquí, tocava seguir aprenent, i competint. Doncs bé, hi ha hagut una cara i una creu. La creu ha estat el partit contra el Figueres blanc. Els nervis han passat factura. Mal joc, i males solucions que aportaven les jugadores a la pista, que semblaven no recordar, que el vòlei és un esport d’equip. Tocava doncs fer treball de grup, per evitar marxar del campionat amb males sensacions. I el treball ha donat el seu fruit. El partit contra el Figueres verd, ha estat una altra cosa. L’Equip ha mostrat la seva millor cara, i ha competit, amb opcions, fins al final. A on totes les noies, han estat apretant tant des de dins, com des de fora la pista, i a on han pogut comprovar, una altra vegada, que la millor jugadora, sempre, sempre, sempre, ha estat, és, i serà, l’equip. I també han après que, quan toca fer equip, si es fa compartint un bon gelat, millor.


Juvenil Masculí
CV Olot 0 – 3 CV Arenys
15-25 / 15-25 / 22-25

El penúltim partit de la temporada i l’últim a casa, ha estat contra un rival complicat. L’actual líder i que recentment ha disputat els campionats d’Espanya, no ha donat cap oportunitat per donar la sorpresa. Els nostres juvenils no han aconseguit entrar al partit en cap moment. Probablement l’elevada temperatura dins el pavelló, la setmana carregada de sentiments per diferents motius i una mica de falta de concentració, han estat els desencadenants d’aquesta derrota. Malgrat tot, cal felicitar a l’entrenador Jorge Silva, els jugadors i a les famílies, pel creixement de l’equip i poc a poc tornar a situar-lo a on és mereix.
Bona feina.
Ànims nois, continuem creixent!
SALUT I VOLEI.


Cadet Masculí
CV Olot 1 – 3 CV Arenys
25/20 – 20/25 – 21/25 – 22/25

Partit llarg i bastant intens pels nostres que no es van sentir a gust en cap moment del partit. El vam patir més que jugar, vam ser inestables en tots els àmbits. Ara a seguir treballant que ja anem competint contra els més forts de la categoria. Toca no només competir sinó guanyar.