Cròniques 28/05/2022

Cadet Masculí
CV Roquetes 3 – 2 CV Olot
25/21 – 25/19 – 15/25 – 24/26 – 20/18

Últim partit de la temporada amb els objectius complerts. Partit incòmode en tot moment pels nostres, camp molt gran i molt diferent d’on entrenen normalment. Van saber afrontar el partit davant l’adversitat i defensant-lo fins al final, tema important que també hem anat treballant.
Res a retreure a aquest grup de nois que amb el temps que porten treballant han demostrat moltíssim, han crescut moltíssim i han assumit un compromís individual i grupal enorme.
Gràcies per la confiança i a seguir creixent.
UN PAS ENRERA NI PER AGAFAR EMPENTA!!
BONA FEINA NOIS!!!


Juvenil Masculí
CV EA Sandor 1 – 3 CV Olot
17- 25 / 22- 25 / 25 – 19 / 14-25

Últim partit de la temporada. Partit molt plàcid pels nostres juvenils. Malgrat les absències d’alguns jugadors i staff, degut a la coïncidècia d’horaris, entre tots’ha tret el partit. També s’han provat algunes posicions a la pista de jugadors on no acostumen a jugar, ja que la situació ho requeria i han mostrat la seva polivalència i les ganes de fr-ho bé. L’objectiu inicial de la temporada s’ha superat amb escreix. Han aconsegut estar al grup per luitar pel títol final, és a dir al grup fort a la segona fase. Tot i alguns moments de desencert i manca de confiança, han lluitat i treballat molt bé. Poca cosa a retreure aquest grup de nois, que molts d’ells ha estat la seva primera temporada al CVO.
El seu creixement, com a persones i jugadors ha estat important.
Gràcies per la confiança i a seguir creixent.
BONA FEINA NOIS!!!