Cròniques 20/10/2018

Lliga primera divisió nacional sènior masculí

C.VÒLEI OLOT – Balàfia Lleida : 0 – 3 (19-25, 21-25, 15-25)

Mala peça al teler. Res a dir de la victòria del líder de la lliga davant un Olot molt justet que només va aguantar el primer set en un sorprenent 15 a 10, temps mort visitant i parcial de 4 a 15, podríem dir que aquí es va acabar el partit. En el segon set es va lluitar però sempre a remolc en el marcador i el tercer va ser sobrer. L’Olot va ser incapaç d’aturar amb bloqueig el fort atac del Balàfia per les puntes i això va desmuntar tota la defensa local que anava de bòlit sense saber ben bé què fer. Només en accions aïllades d’algun jugador local, especialment el central Ferran Sacrest l’Olot aconseguia anotar algun puntet, massa poca cosa per guanyar a un equip tant sòlid com el Lleida.

Toca treballar de valent per no haver de patir.

Jugadors: Pau Roca, Jordi Coll (Lliure), Edu Font, Nadir, Arnau Marsillach, Mobi, Oscar, Bata, Aniol Saguè i Ferran Sacrest.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení

C.VÒLEI OLOT – CV Barberà: 2 – 3 (25-19, 25-27, 25-21, 21-25, 12-15)

No hi ha manera. L’Olot lluita contra l’equip rival i contra ell mateix. El partit va començar bé amb bon joc local i amb certa comoditat en el marcador per guanyar el primer set. En el segon que va ser clau l’Olot va deixar escapar el set quan el tenia guanyat 24 a 19…. errors en recepció, manca de concentració, nervis i …. empat a un. Les locals es refan i amb més cor que joc treuen el tercer set, però tornen caure en el quart que va forçar el cinquè…. lluita, però amb el marcador 12 a 9 a favor, falta de rotació i …. parcial de 0 a 5 del Barbarà, increïble però cert…..

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Carla Boix, Sandra Martínez, Patri, Carla Boix, Marina Sánchez, Júlia Serra i Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

Cv Tiana – C.VÒLEI OLOT”Gavines i passarells” : 1 – 3 (25-23, 20-25, 20-25, 21-25)

Confirmació de les bones sensacions de la darrera jornada a casa. Bon equip i bona actitud davant un rival molt lluitador però inferior tècnicament.

Jugadors: Edu Font, Aniol Sagué, Eudald Sagué, Ferran Mayans, Berna,  Marc Baldó,  Ruben Nadales, Guillem Matabosch (lliure) i Pau Santaeulària.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení

CV Sant Just – C.VÒLEI OLOT

Doble derrota a Sant Just. La derrota juvenil per 3 a 0 amb parcials de a 12 a 17 i a 21 es podia esperar perquè el Sant Just es líder solitari i l’Olot a part de no jugar bé anava molt justet d’efectius, encara que els parcials varen ser massa durs. De les Cadets que, també varen perdre per 3 a 1 (25-20, 25-21, 20-25, 21-25) s’esperava quelcom més, però no varen tenir el dia i també varen notar en excés les baixes que arrastra l’equip.

Jugadores Juves: Neus Cros, Estel Pozo,Laura Grauvilardell, Júlia Malibran, Berta Malibran, Marina Sánchez, Lluna Aumatell.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados,  Jana Millán, Sira Palacios i Coral Rodés