Cròniques 13/10/2018

Lliga primera divisió nacional sènior masculí

VÒLEI 6 Manresa – C.VÒLEI OLOT : 3 – 2 (26-24, 25-19, 19-25, 22-25, 15-9)

Va ser una llàstima. El partit va estar molt igualat en el primer set, però sempre amb petits avantatges olotins que el Manresa eixugava ràpidament, arribant a un final de set igualat que va perdre l’Olot amb dos errors no forçats. El segon set va ser clar pel Manresa, l’Olot no estava còmode a la pista i la recepció no acabava d’arribar al passador, fet que anul·lava l’atac del central facilitant la tasca del bloqueig local. En el tercer set la cosa va començar a canviar i el joc olotí va ser més fluid, amb més recepció i defensa que permetien tenir segones opcions d’atac… l’Olot va guanyar amb certa comoditat. En el quart la dinàmica era la mateixa… un Olot endollat i més alegre que es sentia guanyador, però a la meitat del set es va lesionar en Marc Busquets que fins aquell moment era el màxim rematador olotí… malgrat això la resta de jugadors que estaven en pista van fer un pas endavant i van poder treure el set. En el cinquè es va fer el canvi de camp amb un 8 a 7 local, però l’Olot ja havia exhaurit les forces i va facilitar un final de set molt plàcid pel Manresa.

Jugadors: Pau Roca, Jordi Coll, Marc Busquets, Nadir, Arnau Marsillach, Mobi, Oscar, Bata (lliure), Aniol Sagué i Ferran Sacrest.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení

C.VÒLEI OLOT – Blume: 1 – 3 (24-26, 19-25, 25-13, 20-25)

Tres partits i tres derrotes. Aquest dissabte davant la Blume ja s’esperava un partit complicat encara que a l’hora de la veritat i malgrat que l’equip va millorar la imatge de la darrera jornada, tothom va quedar amb la sensació de que es podria haver fet quelcom més. Sobre la pista es va disputar cada punt i l’Olot va ser capaç de remuntar un 7 a 17 en el primer set encara que el va acabar perdent i això va fer mal. A partir d’aquí l’Olot es va tornar molt previsible centrant la majoria d’atacs per zona 4 cosa que va facilitar molt la feina del bloqueig i la defensa barcelonina… i així el partit va anar cap el molí de la Blume que va guanyar el quart set amb certa comoditat.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Carla Boix, Sandra Martínez, Patri, Cris Usan,  Neus Cros, Judith Gutiérrez i Paula Busquets.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

C.VÒLEI OLOT”Gavines i passarells”- Cv Sant Pere : 2 – 3 (26-24, 19-25, 16-25, 25-20, 11-15)

Partit maratonià amb constants alternances en el marcador i que es podria haver decantat per qualsevol costat. L’Olot cada vegada juga més bé i de mica en mica va engrassant les seves peces.

Jugadors: Edu Font, Eudald Sagué, Ferran Mayans, Berna, Marc Baldó, Ruben Nadales, Guillem Matabosch (lliure), Frank, Pau Santaeulària i  Joan Santaeulària.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení

C.VÒLEI OLOT – Cv Sant Boi

Primera Jornada com a local de les cadets i les juves amb sort diversa pels dos equips. Així, mentre les cadets van desenvolupar un joc consistent i agressiu que els va permetre guanyar amb certa comoditat per un contundent 3 a 0 amb parcials de 25-21, 25-21, 25-18, les juves van tornar a la muntanya rusa… Es va començar bé, però a la meitat del primer set ja van començar les problemes i encara que es va poder guanyar 25 a 22 ja es veia a venir “ la tormenta perfecta”. Efectivament, el segon i tercer set l’Olot va entrar, com sempre, en crisis, es van perdre amb parcials de 23 a 25 i 19 a 25… el motiu?, el de sempre…. manca d’actitud, manca de lideratge, errors de nen petit, concentració sota mínims, és com estar de vacances i esperar que el rival falli, perquè si no, problemes. A empentes i rodolons, i amb l’ajut de jugadores cadets, es va poder treure el quart set, 25 – 22, però el mal ja estava fet i la ferida oberta cosa que va aprofitar el Sant Boi per guanyar el cinquè davant el “quiero y no puedo de l’Olot”

El problema NO és guanyar o perdre, el problema és la manera, i el que es va veure dissabte passat al pavelló NO és la millor manera de perdre. Cal reaccionar i donar un pas endavant, tothom sap que hi ha la qualitat per fer-ho, però manca l’actitud i les ganes.

Jugadores Juves: Neus Cros, Berta Roca, Laura Grauvilardell, Júlia Malibran, Berta Malibran, Marina Sánchez, Lluna Aumatell,  Daphne Galindo i Patri.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados, Estel Cerezo, Maria Barranco, Jana Millan i Coral Rodés

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

C.VÒLEI OLOT- VÒLEI Arenys : 3 – 1 (25-11, 20-25, 25-17, 25-18)

Estrena en la lliga i partit força avorrit. La poca exigència de l’Arenys va fer que l’Olot entrés en una dinàmica sosa i mancada de ritme, amb nombroses provatures de cara el futur.

Jugadors: Eudald Sagué, Eliat, Aran, Lluc Devesa, Guillem Matabosch (lliure), Martí Terrades, Aniol Vergés, Lluc Carrillo, Ot Torrent i Martí Sucarrats.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení

La Salle Girona – C.VÒLEI OLOT : 2 – 3 (25-20, 19-25, 19-25, 25-14, 8-15)

Ja comencen a avisar.. victòria a camp contrari i bones sensacions