Cròniques 27/10/2018

Lliga primera divisió nacional sènior masculí

C.VÒLEI OLOT – Escola Aula : 2 – 3 (26-24, 23-25, 25-21,22-25,7-15)

Partit justet dels olotins que el varen deixar escapar com més el tenien. D’entrada la cosa va començar malament, en l’escalfament es va tornar a lesionar en Marc Busquets i, com sigui que l’equip no va sobrat en atac, en Marc és una baixa molt sensible. Es va poder treure el primer set amb més fe que bon joc i amb un final que es va complicar el mateix equip local. En el segon set, l’Olot va poder desplegar el seu millor joc i va posar el marcador en un clar 23 a 16 i…. apagada general de tot l’equip… parcial de 0 a 9 de la gent de l’Aula… incomprensible. Tot i això en el tercer set l’equip va tornar a treballar i amb més encert atacant sobretot per part dels centrals va anar fent amb certa comoditat… però ja es veia que la cosa no acabava d’anar prou rodada. Efectivament, en el quart set l’equip sempre va anar a remolc i malgrat que en final de set es va ajustar el marcador es va arribar tard. El cinquè per oblidar i derrota. Tocarà remar molt i molt.

Jugadors: Pau Roca, Jordi Coll (Lliure), Frank Busquets, Nadir, Arnau Marsillach, Mobi, Oscar, Bata, Aniol Saguè i Ferran Sacrest.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení

Cv Vall d’Hebrón – C.VÒLEI OLOT : 3 – 1 (25-21, 25-17, 29-31, 25-15)

Encontre lluitat davant un rival que es va mostrar superior durant bona part del partit. Ha destacar el tercer set guanyat per un increïble 29 a 31. Aquesta derrota manté a les noies en la part baixa de la classificació.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Carla Boix, Júlia Serra, Estel Pozo, Sandra Martínez, Patri, Cris Usan,  Neus Cros i Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

C.VÒLEI OLOT”Gavines i passarells” CV Rubí  : 3 – 0 (25-23, 25-23, 25-10)

Dos sets disputats amb un baix nivell de VÒLEI en general, bàsicament degut al contagi local del joc anàrquic del Rubí. En el tercer set el Rubí es va deixar anar i les Gavines varen passar-li per sobre.

Jugadors: Edu Font, Aniol Sagué, Eudald Sagué, Ferran Mayans, Lluc Devesa, Frank Busquets,  Marc Baldó,  Ruben Nadales, Guillem Matabosch (lliure) i Pau Santaeulària.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení

C.VÒLEI OLOT – VÒLEI Barça

Partit memorable de les cadets que amb una durada de dues hores i mitja van derrotar a un confiat Barça per 3 a 2, amb parcials de 25-23, 25-19, 25-27, 16-25 i 15-13. L’Olot va jugar molt bé, sobretot els tres primers sets, i en el tercer va tenir dues pilotes de partit que no va saber aprofitar i això va fer mal en el quart set. Però l’equip es va refer i va lluitar el cinquè set per aconseguir una victòria de prestigi.

No es pot dir el mateix de les juves que varen començar relativament bé el partit davant un Barça molt més fort i es va poder ajustar el parcial fins a 21, però el segon ja no va anar tant bé, derrota a 14 punts i del tercer val més no parlar-ne. No és un tema de perdre, si no la manera de fer-ho i l’Olot quasi sempre tria la pitjor. Cal reflexionar com solucionar els problemes anímics de l’equip, perquè d’equip n’hi ha, però la cosa no rutlla… ànims!

Jugadores Juves: Neus Cros, Berta Roca, Estel Pozo, Laura Grauvilardell, Júlia Malibran, Berta Malibran, Marina Sanchez, Lluna Aumatell i Maria Barranco.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados,  Jana Millan, Sira Palacios i Coral Rodés

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

C.VÒLEI OLOT”Espunya” – Cv Castellar: 3 – 0 (25-16, 25-14, 26-24)

Partit plàcid i distret, però que es va complicar en el tercer set en que l’Olot va remuntar un 19 a 24 en contra… divertit.

Jugadors: Eudald Sagué, Eliat, Miquel Ferrés, Lluc Carrillo, Guillem Matabosch (lliure), Aniol Vergés, Ot Torrents i Martí Sucarrats.

Campionat de Catalunya de 2a  divisió infantil femení

Avap de Girona – C.VÒLEI OLOT : 3 – 0  (26-24, 25-23,25-23)

Va ser una llàstima, perquè la lluita de les joves jugadores olotines no va tenir recompensa malgrat la seva lluita i poder ajustar tots els parcial, insistim l’Olot es va merèixer més.