Cròniques 19/02/2022

Infantil Femení
CV Olot Greda 3 – 2 SAFA Gavà
25-17 / 22-25 / 16-25 / 26-24 / 15-7

Quart partit de la fase d’ascens i quart partit de 5 sets, cosa que demostra la igualtat del grup i la competitivitat que demostren les infantils greda. Avui amb una gran victòria ja que, tot i jugar amb només 7 jugadores per 2 baixes, han sabut plantar cara a les líders i guanyar-les anímicament.
Quan al 4t set ja semblava que el Gavà acabaria rematant la feina dels 2 sets anteriors, les noies que avui entrenava en Quel han tret tot el seu bon joc i recursos per remuntar el set i la moral a les de Gavà que no han pogut fer res al 5è davant un Olot crescut i ben coordinat.

Aleví Federat
Vòlei Sant Fruitós blanc 3 – CV Olot 2
14-16 / 15-8 / 7-15 / 15-10 / 15-7

Avui hem tingut un partit força igualat en quan a nivell. Un Olot amb moltes ganes de jugar, a estones un xic nerviosos/es ha fet perdre alguns punts per falta de concentració.
Tot i petits entrebancs els alevins/es han fet un joc ben lluitat, i tot i perdre han estat ben contents/es i aprofitant les equivocacions per creixer i fer aprenentatges nous!
Endavant equip!
Seguim entrenant, seguim jugant!!!!

Infantil Masculí
CV AVAP 0 – 3 CV Olot
22-25 / 10-25 / 20-25

Partit controlat de principi a fi on es va poder posar en pràctica tot el treball de les últimes setmanes i d’aquesta manera anar guanyant confiança tant a nivell individual com d’equip.

Infantil escolar femení
CV Lloret 2 – 3 CV Olot
27-25 / 15-25 / 10-25 / 25-21 / 14-16

La millora en el joc de Lloret, respecte a la primera volta, ha fet que el partit fos més complicat de l’esperat. Inici fred de les olotines, que van veure com el Lloret s’avançava en el marcador. A partir d’aquí, les noies es recuperen, però no el suficient per evitar el tie-break. En el desempat, i quan pintaven bastos, l’Olot, ha mantingut la calma, aconseguint remuntar un 8 a 1 en contra, trobant el forat en la recepció local, per acabar emportant-se el partit.

CV Esplugues Blau 3 – 0 CV Olot Lava
25-20 / 25-8 / 24-26

Partit perdut 3 a 0 contra Esplugues de Llobregat. Mal partit avui de l’Olot, on els errors i la manca d’actitud al camp han propiciat la derrota. Sabem, però, que podeu molt més i que aconseguireu tornar al vostre merescut nivell. Amunt noies!

Sènior Masculí B
CV Cabrils 2 – 3 CV Olot

Victòria molt patida de l’Olot a la pista del darrer classificat del grup d’ascens. Després d’un primer set en què han anat sempre a remolc, en el segon parcial els olotins han començat a prendre bones decisions i s’han imposat amb facilitat.
El tercer era un set clau, i ha estat sens dubte el més igualat. Amb 23-20 favorable als maresmencs, s’ha guanyat un punt molt disputat que ha permès encadenar un 0-5 per tancar el set (23-25). Semblava que les coses feien bona pinta, però al quart parcial els olotins han desaparegut de la pista en un desastrós inici (13-2). Ni les sàvies indicacions de Quel Roca des de la banqueta han pogut evitar la derrota parcial i, fins i tot, alguna targeta vermella en contra.
S’ha arribat al tie-break i els olotins, ara sí, ja no han deixat escapar la iniciativa en cap moment fins a segellar un triomf (15-11) que els permet escalar un lloc en la classificació.

Sènior Femení
CV Olot 2 – 3 CV Vall d’Hebron
22-25 / 25-14 / 25-19 / 14-25 / 13-15

Quart partit de la segona fase, tercer tie-break, i primera derrota. Això sí. Contra un líder, que fins aquesta jornada no havia cedit cap punt, i les nostres noies grans, no solament els hi han fet perdre el primer, sinó, que fins i tot, podien haver guanyat el partit. Un partit en el que hi ha hagut de tot, i que si s’hagués estat més encertat en recepció al tie-break, i una mica més consistent en atac, aquest hagués caigut pel costat olotí. Una vegada vistos els resultats dels demés equips, està clar que no n’hi ha cap que sobresurti. Per tant, tocarà apretar els matxus, i tirar d’equip. Som-hi noies. Una victòria la setmana que ve a la pista del Sabadell, farà bo el punt aconseguit aquesta jornada. La nota negativa però, ha estat la lesió de la nostra punta Estel Cerezo. Ànims Estel. Tant de bo la lesió no sigui res greu.

Cadet Masculí
CV Terrassa 3 – 1 CV Olot
25/20 – 15/25 – 25/16 – 25/20

Partit llarg amb alts i baixos competint sempre pel nostre objectiu principal, acostuma-nos, mantenir-nos i competir en el nivell d’aquesta categoria.
Ben jugat, seguim polint el desenvolupament tècnic/tàctic, treballant la paciència quan ens toca encarar partits llargs, que evidentment això s’aconsegueix jugant.
Seguim treballant i n’aconseguirem més!!

Aleví Escolar
CV Taradell Negre 3 – 0 CV Olot Greda
26-24 / 25-22 / 25-18
Bon partit del Greda contra el Taradell Negre que tot i no guanyar cap set, els punts van ser lluitats i competits durant tot el partit. El Taradell Negre va ser un gran ribal ideal per aprendre i treure el millor dels nostres jugadors.

CV Taradell Blau 1 – 2 CV Olot Lava
25-15 / 15-25 / 15-25
Victòria del nostre aleví Lava contra el Taradell blau, van començar el partit una mica cohibits però poc a poc van anar entrant cada vegada més dins el partit. Es van veure punts de molta qualitat. Un partit dinàmic que va fer gaudir als presents.

Sènior Masculí A
CV Olot 3 – 0 CV Sant Martí
25-18 / 25-15 / 25-14

Partit ben jugat pels nostres sèniors que no van donar opció als barcelonins.
Aquest partit va permetre donar descans als jugadors més carregats físicament i donar minuts als jugadors més joves que poc a poc han d’anar adquirint l’experiència per jugar i competir en aquesta complicada 1era nacional.
El pròxim partit els nois es desplaçen a Eivissa on esperem que tornin amb els tres punts cap a la Garrotxa que els faria entrar a la lluita pels llocs capdavanters.