Cròniques 12/02/2022

Sènior Masculí A
CV Manacor 3 – 1 CV Olot
25-22/14-25/25-17/25-17

Desplaçament complicat com son tots els de les illes… però l’Olot no tenia res a perdre i molt a guanyar!
Primer set molt igualat. Podia haver caigut cap als dos costats i hagués canviat el rumb del partit totalmemt però finalment es va quedar a les illes.
Durant el segon set l’Olot va seguir plantant cara i es va endur el set amb més facilitat del previst.
I un 3er i 4rt bastant calcats. El Manacor va portar el ritme en tots dos sets i va poder deixar els 3 punts a les illes.

Sènior Masculí B
Panteres Grogues 3 – 1 CV Olot

Derrota força clara de l’Olot contra un rival que, com a local, sempre se’ls atravessa als olotins. Amb algunes baixes i sense gaires possibilitats de moure la banqueta, els dos primers sets van ser un vist i no vist: un parcial final de 10 a 1 gràcies a la defensa i el bloqueig dels barcelonins no va donar cap opció en el primer, i els olotins tampoc se’n van recuperar en el segon. L’entrenador Quel Roca va moure encertadament les peces en el tercer (va deixar els dos millors animadors a la banqueta i va posar els millors jugadors a la pista), i la cosa va començar a rutllar: dos a un i s’entreveia la possibilitat de remuntar. En el quart set, però, va mancar encert i atreviment, i, tot i tenir diversos punts de set a favor, els Peixets els van deixar escapar. Caldrà continuar remant.

Sènior Femení
Vòlei Rubí 2 – 3 CV Olot
12/25 29/27 22/25 27/25 10/15

Tercera victòria de les noies grans a la segona fase, i segona consecutiva al tie/breack. Després d’un primer set a on les nostres han arrassats, amb molta concentració i bon joc, el Rubí ha aconseguit entrar al partit a base de molta defensa. A partir d’aquí, sets ajustats, a on l’Olot ha hagut de patir de valent per aconseguir una victòria merescuda. I avui si. La Paula es despedeix per un temps amb una important victòria. Et trobarem a faltar. Sort Paula.

Infantil Femení
CV Olot Lava 0 – 3 CV Barça Blau
14-25 /22-25/15-25

Partit perdut contra un Barça superior, on el nostre equip no va deixar de lluitar en cap moment .Seguim treballant i millorant.

CV Sant Boi 3 – 2 CV Olot Greda
22-25 / 25-17 / 17-25 / 25-10 / 17-15

Partit a banda, l’important d’aquesta jornada és que era la última en què la Paula coentrenava aquest equip amb en Pau, abans d’emprendre rumb cap al sud per una temporada.

D’això Paula, res, que gràcies per tots els anys que has acompanyat i guiat les nostres jugadores en aquesta casa, tant en entrenaments com en casals d’estiu, etc. Amb entusiasme, carisma, il·lusió i, sobretot, un afecte i dedicació que fan que totes i cadascuna d’elles hagin volgut venir cada setmana a entrenar amb en Pau i tu, fins i tot estant lesionades! Sabem que estaràs estupendament i ens n’alegrem per tu, però et trobarem a faltar esperant retrobar-te aviat.

Ah! I què dir del partit en sí… Doncs que tot i els esforços i adversitats, no es va poder treure la victòria que hagués brodat la jornada.

Cadet Masculí
CV Olot 3 – 0 CV Canet
25/21 – 21/21 – 25/14

Partit còmode del principi al final. A destacar la seguretat que venim esperant en aquesta etapa. Bon desenvolupament dels fonaments tècnics i tàctics treballats en individual i en equip.
A mida que anem avançant es comença a veure un equip compacte i amb bon futur.
Felicitats!!!

Juvenil Masculí
CV Olot 1 – 3 CV Encamp
25/22; 18/25; 18/25; 17/25
L’equip ha començat molt bé aquest tercer partit de la segona fase d’ascens. S’han endut el primer set amb un joc seriós i poques errades. A partir el segon els nostres s’han encongit una mica i no s’han acabat de creure el seu potencial davant un equip molt físic. Poc a poc han anat entregant el partit. Malgrat tot, el partit ha tingut fases de grans punts emoció. No és fàcil jugar aquesta fase, però el premi és prou merescut. Ànims i seguir construint el futur!

Infantil Escolar Femení
CV Olot 3 – 0 CV Bordils Blanc
25/21; 25/14; 27/25

En el partit d’aquesta setmana, les infantils escolar haurien d’haver après una bona lliçó. Mai cap equip ha guanyat un partit abans de jugar-lo. I no cal haver d’anar un 2/9 en contra, en el primer set, per adonar-se’n. A partir d’aquí, les noies han reaccionat en el marcador, però no han aprofitat el partit, a on eren superiors, per fer una passa endavant en el joc. Felicitar al Bordils blanc pel joc proposat, i encoratjar a les nostres per evolucionar en el seu joc.

Cadet Femení
CV Sant Cugat 3 – 1 CV Olot
25/17 23/25 25/23 25/11

L’arribada a Sant Cugat tant d’hora va fer que en el primer set les jugadores estiguessin una mica dormides tot i així fent un bon paper a la pista. En el segon sembla que es desperten i aconsegueixen una victoria inesperada. La resta de partit s’ha defensat molt be. Al final les nostres males recepcions han fet que perdessim un partit molt lluitat. Amb aquests resultats les jugadores s’haurien de creure tot el que poden fer. Ànims!!!

Juvenil Femení
CV Sant Cugat 3 – 0 CV Olot
25/20 25/21 25/17

Tot i que el resultat pot fer pensar que el Sant Cugat ho ha tingut fàcil, podríem dir que no ha estat ben bé així. En els tres parcials, les nostres noies han arribat quasi al final amb el marcador, punt amunt, punt a vall, molt ajustat. Llavors, poc a poc, i a base de bons serveis locals, i males recepcions visitants, l’equip s’ha anat desinflant, i les opcions esvaint. Justa victòria doncs de les del Vallès, davant d’un Olot que ha merescut més, però que no s’ho ha acabat de creure.

Cadet Preferent
CV Olot Volcànic 3 – 2 CV Els Arcs

El primer set han començat molt malament amb moltes errades per part nostra. En el segon set s’han posat les piles i han guanyat 25-19, en el tercer set han seguit ambles piles posades amb un resultat positiu per elles 25- 22, en el quart les piles s han acabat i han tornat les errades per part nostres i en han portat a la derrota del set 22-25. En l últim set les volcànic han superat en joc i motivació l equip els Arcs.

Aleví Federat
CV Olot 5 – 0 CV Esplugues Benjamí Blau
5-4 15-13 15-7 16-14 15-3

Partit amb poca història contra un rival mes fluix ja que molts jugadors i jugadores han començat a competir aquesta temporada.
Tot i que l’Olot no ha tingut cap problema per guanyar no ha pogut acabar de mostrar el seu joc a causa del poc ritme que hi ha hagut en tot el partit.
Seguim endavant!

Infantil Masculí Escolar
CV Vilablareix 2 – 3 CV Olot
15/25 20/25 25/17 25/14 13/15

Els infantils de l’Olot han estat superior al Vilablareix però han regalat molts punts per falta de concentració. S’ha de seguir treballant

CV Olot 1 – 3 CV Vilablareix
21/25 25/14 21/25 25/27

Avui l’infantil no ha estat encertat a l’hora del saque regalant punts al seu rival. Aquesta setmana toca millorar el saque. Seguim endavant!