Cròniques 26/02/2022

Juvenil Femení
CV Olot 3 – 1 CH Bordils
25-23; 25-18; 26-24

I les noies Juves comencen la segona fase, amb una merescuda victòria. Després d’un mal inici de primer set, les nostres afinen la recepció, i poc a poc, han anat controlant els parcials. A partir d’aquí, el Bordils intentava combinar amb la seva millor jugadora en atac, la central número 20, i l’Olot ho contrarrestava amb bons serveis, dificultant aquest recurs visitant. Això, sumat a que les noies no s’han precipitat, quan s’ha arribat a un final de tercer set ajustat, ha fet que l’Olot s’imposés, sense concedir cap set en contra.

Infantil Femení
CPV Montgat 1 – 3 CV Olot Greda
22-25 / 19-25 / 25-23 / 18-25

Partit sense massa història que va servir per posar en pràctica noves rotacions per col·locar des de la posició de dos, que permetrà guanyar poder ofensiu en les properes jornades.
Tot i tornar a competir només amb set jugadores i regalant molts punts al rival per les descoordinacions provocades per la nova rotació, l’equip entrenat per en Pau va ser molt superior a les de Montgat. Per tant, victòria justa per les Greda, que remunten posicions en aquesta 2a fase.

CV Olot Lava 3 – 2 Vilassar Groc
18-25 / 25-18 / 13-25 / 25-15 / 15-15

Partit molt ajustat e intens on les nostres jugadores van saber imposar- se després d’ un 1-2 on el tercer set va ser perdut degut a petits errors i poder falta de concentració. Però en el quart set van saber remuntar i treure el millor d’ elles guanyant i demostrant el seu bon joc .
Gran partit de les jugadores i entrenador, que va saber animar-les i portar-les a la victòria.Seguim treballant i gaudint de volei!!

Aleví Federat
CV Olot 5 – 0 Club Vòlei La Palma
15-2 / 15-0 / 15-0 / 15-3 / 15-2

Partit de saques. Rival molt fluixet. A diferencia d’altres partits però, avui, l’Olot ha estat ben concentrat tota l’estona i jugant molt bé les poques pilotes que ens han tornat; fins i tot s’ha pogut veure alguna bona rematada per part del nostre equip.
Seguim entrenant, seguim jugant, seguim aprenent!!!!!

Sènior Masculí B
CV Olot 3 – 2 CN Sabadell
25-22 / 13-25 / 25-16 / 21-25 / 15-8

No hi va poder ser, però havia deixat la solució escrita: “El que guanyes al mercat ho perds en una fira”. I els seus fidels deixebles li van fer cas. Van aprofitar els seus punts forts, van minimitzar errors i van deixar que el Sabadell (segon classificat fins aleshores) caigués en el parany. “Gent jove, pa tou”, hauria pensat Quel Roca, i els impulsius sabadellencs ja havien perdut el primer set sense adonar-se’n.
Es van refer amb facilitat en el segon, van empatar i van cantar, però va arribar el tercer i la situació se’ls va girar en contra. L’Olot va tornar a rebre, el col·locador prenia bones decisions i tot va fluir. Dos a un i la victòria a tocar.
I en el quart set, amb canvis fantasiosos d’homenatge al coach Roca, els Peixets tenien sotmès el rival. Semblava que els tres punts no es podien escapar, però, com està passant massa sovint aquesta temporada, tancar els partits costa. Els voluntariosos vallesans, que no van abaixar els braços, van remuntar sis punts i van forçar el desempat.
El físic no estava de part dels veterans olotins, però on no arribaven les cames van arribar el cap i el cor. Amb paciència i sense equivocar-se, els punts van anar caient del bàndol local fins a la victòria final. Un 3-2 que deixa un bon regust de boca entre jugadors i aficionats i la convicció que, jugant així, no hi ha rival invencible.

19-25 / 25-19 / 21-25 / 25-12 / 15-12

Difícil paper el del sènior femení davant la quantitat de baixes que arrosseguen, a la pista del Sabadell. Per exemple, destacar el debut en el primer equip de la lliure del cadet Estel Burc, que suplia la baixa de la Maria. Tot i això, un magnífic primer set, amb molta concentració defensiva, i bons serveis, va fer pensar que la cosa sortiria bé. A partir d’aquí però, no es va poder mantenir el ritme, i les vallesanes ho aprofitaren per entrar en el partit. L’Olot ja no va poder trobar el bon joc del primer set, i el partit va arribar al desempat. Un desempat que es va posar de cares, canviant de pista amb 3/8 al marcador, però alguna errada en recepció va fer venir dubtes, i això ho van aprofitar les locals per poder acabar tancar el set, i el partit, al seu favor. Agrair, i molt, a les noies cadets que es van desplaçar amb el primer equip per completar la convocatòria, tot esperant recuperar alguna jugadora pels partits que venen.

Cadet Femení
25/16 25/20 18/25 25/21

Bon inici de segona fase de les noies del cadet de primera. Partit controlat, en tot moment, que bé es podia haver acabat amb un 3 a 0. Només una manca de concentració en el tercer set, va fer que el Bordils tingués alguna opció. Però en el quart, les olotines van tornar a posar les coses a lloc, tancat el partit , i poder sumar els tres punts en joc.

Juvenil Masculí
CV Olot 0 – 3 CV SPSP
11-25 / 21-25 / 10/25

Partit sense massa història. Malgrat no haver-hi àrbitre s’ha disputat igualment. L’equip tarragoní ha estat superior en tot moment. Només en el segon set els nostres nois han plantat cara a l’equip rival. L’equip ha estat molt espès i no ha entrat mai al partit. Esperem poder aconseguir una nova victòria ben aviat.