Cròniques 09/11/2019

VÒLEI MASCULÍ

Lliga primera Divisió Nacional Sènior Masculí

VÒLEI OLOT – Cv Roquetes : 3 – 1 ( 25-20, 21-25, 25-22, 25-20)

Malgrat que el Roquetes està classificat en els darrers llocs de la classificació el partit presentava molts riscos, bàsicament, degut a la mala dinàmica dels locals i a les baixes que presentava l’Olot. En Jorge Silva està lesionat, en Nadir, central, no hi era i només de començar el partit es va lesionar una altra peça important com és l’altre central, Ferran Sacrest, que, degut a la manca de banqueta, va tenir que aguantar tot el partit.

A això, cal afegir-hi que els visitants no tenen gens de mal equip… un equip gros i amb un oposat (Liovi) que feia molt de mal. Però l’Olot va saber fer bé les coses i a partir d’una millora bàsica en la recepció, els atacants de les puntes que estaven en pista, van poder anotar amb certa facilitat i, exceptuant el segon set, sempre es va tenir el marcador a favor.

Important victòria per recuperar la moral de cara a la visita a la pista del complicat Sabadell.

Jugadors:  Marc Busquets, Mobi,  Mauricio, Arnau Marsillach, Pau roca, Ferran Sacrest, Aniol Sague i Bata.

Campionat de Catalunya de 2a Divisió Sènior masculí

C .VÒLEI OLOT “La banda del peix”  – Vòlei Arenys : 0 – 3 (21-25, 19-25, 17-25)

Res a dir de la derrota. L’Arenys és el líder imbatut i així ho va demostrar a la pista olotina. L’Olot va fer un bon partit, va lluitar, i en el primer set va mantenir les seves opcions, però el potencial atacant dels visitants es va imposar.

Jugadors: Ferran Mayans,  Marc Baldó, Marc Durban, Aniol Sagué, Eudald Sagué, David Batlle, Carlos López, Rubén Nadales i els cadets, Guillem Matabosch, Eliat i Vicenç Micó.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Cadet masculí

CV Mataró – C. VÒLEI OLOT “Espuña” : 0 – 3 (14-25, 23-25, 25-27)

Desprès de jugar un molt bon primer set, l’Olot es va confiar i es va complicar la vida fins arribar a un tercer set molt i molt ajustat.

Jugadors: Guillem Matabosch, Aniol Leal, Vicenç Micó, Luka Giol, Martí Terrades, Eliat, Lluc Devesa  i Aymar Cortés.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió  Juvenil masculí

Ins. Jaume Balmes – C. VÒLEI OLOT “Espuña” : 3 – 0 (25-23, 25-21, 25-11)

L’Olot no va donar la talla a Barcelona. Després de perdre molt ajustat el primer set se’n va anar cap avall fins arribar a un tercer set per oblidar.

Jugadors: Bernat Sallent, Aniol Vergés, Luismi Villanueva, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Arvinder, Miquel Ferres, Aran Fernández i Martí Sucarrats.

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Sènior femení.

VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa – S.P i S.P Tarragona : 2 – 3 (19-25, 26-24, 25-10,19-25, 11-15)

Partidàs, el que es va poder veure el diumenge el matí a la pista Jordi Mora. El Tarragona va presentar un equip jovenet però molt potent i amb molta alçada (dues jugadores ex blume) i de fet això els va permetre trencar la igualtat del marcador en el primer set provocant errors locals que va posar el 0 a 1 en el marcador. A partir d’aquí i amb una grada totalment entregada, les olotines van començar a carburar de manera coral, amb una defensa espectacular i una lluita a sobre la xarxa que va sorprendre a les tarragonines, perdent el segon set i desapareixent en el tercer. Es va entrar en el quart, amb un Olot molt cansat, l’esforç havia estat considerable, i malgrat voler no va poder matar el partit, donant totes les opcions al Sant Pere i Sant Pau. Bon partit i bones sensacions

Jugadores: Cris Roura, Estel Pozo, Patri Palacios, Marina Sánchez, Sandra Martínez, Paula Busquets, Helena Macias, Helena Ortíz, Cris Usan i Carla Pozo.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Sènior femení (partit ajornat).

VÒLEI OLOT – CV. Premià :0 – 3 (20-25, 12-25, 22-25)

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Juvenil i Cadet femení

Vòlei Olot Juvenil – Vòlei Dant Boi : 0 –3 (19-25, 16-25, 23-25)

Vòlei Olot Cadet – Vòlei Sant Boi : 3 – 0 (25-19, 25-16, 28-26)

El cadet va guanyar amb certa facilitat, exceptuant el darrer set en què la cosa podria haver acabat malament, ja que es va guanyar de manera molt ajustada. El partit va ser plàcid i dominat totalment per les locals, però el seu relaxament podria haver costat un set.

El Juvenil no va tenir el dia, senzillament va jugar malament i ha estones força malament, el resultat va ser just a favor de les visitants que sense fer res de més van saber aprofitar les facilitats locals.

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Berta Roca, Júlia Malibran, Neus Cros i les cadets, Amanda Viladecans,  Jana Font,  Aina Rodés, Aina Font i Júlia Sabé.

Jugadores Cadets: Aina Font, Jana Font, Aina Rodés, Júlia Sabé, Bruna Granados, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch, Amanda Viladecans i Neus Ribes