Cròniques 07/05/2022

Juvenil Masculí
CV Finques Tarraco SPSP 3 – 1 CV Olot
22-25/ 25-15/ 25-21/25-17

D’entrada tothom sabia de la dificultat d’aquesta sortida. Els tarragonins líders incontestables del grup no volien deixar passar la oportunitat de continuar sumant. En el primer set els nostres han començat una mica dispersos. Però després d’alguns retocs d’en Jorge i les ganes de voler fer-ho bé, han aconseguit endur-se el set, després de remuntar un 15 a 6 en contra. Evidentment, aquest gran esforç ha passat factura en el segon set. A partir d’aquí els jugadors de la costa Daurada han lluït les seves millors armes, un potent atac i una bona defensa. Els nostres han continuat lluitant fins al final. Durant el 3r i 4t set s’han vist punts i jugades realment espectaculars. Cal afegir, la bona aportació dels cadets convocats.
Només ens queda continuar el camí ascendent d’aquest últims partits.
Ànims nois, sempre endavant!

Cadet Masculí
CV SPSP 3 – 0 CV Olot
25/15 25/11 25/15

Partit complicat contra els campions de Catalunya. Molt intens. Vam estar a l’alçada jugant punts llargs i disputats on s’ha vist el creixement tant a nivell individual com d’equip en cadascú dels punts i en la nostra filosofia de joc.
A banda de la derrota les sensacions són molt agradables. Comencem a competir al nivell que buscàvem i on hem d’estar. Cada vegada més acostumats i a prop del nivell dels millors, ja en som part, i comencem a deixar veure als altres equips com a superiors.
A seguir creixent!!!

Aleví Federat
CV Olot 2 – 3 FC Barcelona
15/5 12/15 13/15 7/15 15/8

Bon partit de les olotines, ben lluitat. Malgrat la derrota es va poder veure un bon joc, bones combinacions a la pista i bona entesa entre les jugadores i jugadors.
El fet de poder guanyar l’últim set va fer pujar la moral i acabar el partit amb bon regust.

Infantil Femení
CV Olot Lava 1 – 3 CV Vall d’Hebrón
25-23 21-25 27-29 23-25

Bon partit de les nostres infantils Lava que van lluitar fins l’ últim moment . Ens va faltar ser més decisives en punts claus que haguessin decantat el partit al nostre favor, però un altre cop en van deixar veure el bon joc amb bones jugades. Partit molt emocionant. Ens van fer disfrutar!!

Cadet Preferent
CV Gavà Negre 3 – 0 CV Olot Volcànic
25-22 25-22 25-13

Les volcànic van anar a Gava a fer un partit de tràmit, sense ganes i amb moltes baixes l equip. En definitiva un partit per oblidar. El resultat es clar primer set 25- 22 el segon 25- 22 i el tercer 25- 13 el joc no va ser brillant com estan acostumades. Però segueixen actives i endavant en la lliga.

Infantil Escolar
CV Vilablareix 3 – 1 CV Olot
25/17 25/17 24/26 25/21

Ja en l’escalfament es veia que no hi havia la xispa necessària, i en el partit es va poder corroborar. Mal partit de les noies de l’infantil escolar, on les pilotes anaven caient, a vegades, sense que ningú hi anés, i d’altres anant-hi masses, evidenciant una falta de comunicació i coordinació total a la pista. Només una millora en el joc, que no en actitud, va permetre guanyar el 3er parcial. Però això tampoc va fer que les noies agafessin el nervi necessari que fa falta per competir, i el Vilablareix es va endur justament el quart, i definitiu set. D’aquesta manera, és posava punt i final a la lliga. Esperem que el proper cap de setmana, a on les noies participen a les finals de les lligues escolars, als Jocs Empòrium, l’equip recuperi les ganes i esperit que ha demostrat tenir en la majoria de partits jugats.