Cròniques 12/03/2022

Infantil Masculí Escolar
CH Bordils Blanc 0 – 3 CV Olot
23-25 / 13-25 / 22-25

Ha estat una victòria merescuda i treballada. A l’equip li feia falta una victòria així per agafar més confiança.

Infantil Femení
CV Olot Greda 3 – 0 AEE Jaume Callís
26-24 / 25-7 / 25-13

Partit de tràmit per les infantils greda, contra unes rivals més fluixes, tàcticament parlant. Ha servit per continuar practicant en competició les noves estratègies de col·locació per guanyar efectius d’atac i, per fi, poder disposar de les 9 jugadores de la plantilla, al compert.
A destacar, la remuntada espectacular del primer set, que després d’un molt mal inici on han regalat més de 20 punts a les de Vic per errades pròpies i anant perdent 15-24, han acabat guanyant, amb una gran sèrie de saques i sense comètre cap error en les jugades.
Felicitats a en Pau i a totes les jugadores per una victòria merescuda que les col·loca en les posicions capdavanteres d’aquesta fase d’ascens.

Aleví Federat
Vòlei Cubelles Blanc 0 – 5 CV Olot
13-15/ 4-15 / 12-15/ 6-15/ 5-15

Partit mes igualat que els anteriors, en quan a nivell.
L’Olot ha començat el partit una mica adormits però, poc a poc han anat agafant el ritme i han pogut aprofitar errades del rival per muntar bones jugades i anar deixant (tot i que ha costat) els nervis fora del terreny de joc.
Durant tot el partit s’ha pogut veure bona sintonia entre les jugadores i jugadors que ha sumat molt a la victòria final.
L’equip olotí satisfet del treball fet!
Seguim entrenant, seguim jugant, seguim creixent!!

CV Vall d’Hebrón 3 – 0 CV Olot Lava
25-11 / 25-19 / 25-16

Partit perdut contra el Vall d’Hebron. Ha faltat energia per lluitar els punts i concentració per no cometre errors! Cal seguir treballant! Sobretot a nivell d’actitud! Vinga! Amunt!

Infantil Femení Escolar
CV Olot 2 – 3 CV Vilablareix
24-26 / 22-25 / 25-22 / 25-21 / 13-15

Partit com el que han disputat aquest cap de setmana les noies de l’infantil escolar femení, poden servir per créixer molt, degut a les múltiples situacions de partit que s’han produït. Les noies han sabut remuntar un 0/2 en contra, quan pintaven bastos. Però tot i això, no han sabut controlar els nervis, i no s’han sabut centrar en el que estava al seu abast, acabant dispersant-se en detalls que no eren tant importants pel partit. Partit ajustat, però victòria justa del Vilablareix, que ha sabut estar més centrat en els moments decisius.

Cadet Preferent
CV Olot Volcànic 3 – 0 CV Gavà Negre
25-11 / 25-23 / 25-23

El primer set les volcànics han jugat a una bon nivel que ha sorprès el Gavà 25-11el segon les volcànics han baixat el nivell que els ha portat tenir un set molt disputat 25-23, en el tercer han lluitat molt, però el Gavà s’ha despertat jugant amb amb més nivell, tot així les volcànics han lluitat per guanyar el set i al final ho han aconseguit 25-23.

Juvenil Femení
CV Olot 1 – 3 Cecell Lleida
15-25 / 25-23 / 12-25 / 16-25

Avui, el líder ha demostrat el perquè de la seva condició, i el perquè, encara no havia cedit cap set en contra, en el que portem de segona fase. Si no hagués tingut tantes baixes per lesió durant la primera, ara mateix estarien al grup de campionat. I avui, vés per on, ja tenia a totes les jugadores recuperades. Fins i tot amb això, tenim mala sort. Jugadores molt altes, i un servei molt potent, que ha dificultat molt la recepció olotina, no deixant entrar a les nostres noies al partit, durant el primer set. A partir d’aquí, el míster local ha volgut intervenir, introduint canvis arriscats, però que han donat resultat. L’Olot no només millorava la recepció i defensa, sinó que a mes, tenia més prestacions en atac. El partit canviava el guió, i s’empatava a un. El tercer i quart set però, han estat un calc un de l’altre. Tot i començar bé, agafant distàncies de 3 o 4 punts a favor, les nostres no han pogut mantenir la concentració en recepció. El Cecell tornava a castigar amb els seus serveis, aconseguint parcials de 6 o 7 punts en una mateixa rotació, fent impossible l’esforç local. Cal però felicitar a les noies. Avui s’ha donat la cara. A mes, tenint en compte, que hi han jugadores que han hagut de triplicar partits aquest cap de setmana. Ànims noies!!

Aleví Escolar
CV Joves Caldes Vermell 2 – 3 CV Olot Greda
19-25 / 25-9 / 22-25 / 25-21 / 11-15

Bon partit dels alevins Greda contra el Caldes Vermell , sets força igualats excepte el segon a on es van encadenar molts errors i no s’aconseguia finalitzar les jugades. La resta de sets molt competits i arribats al 5è set vam aconseguir no deixar – se arrossegar pels nervis i acabar guanyant el partit.

CV Olot Lava 4 – 0 CV Farners

Bon partit i victòria clara del LAVA. Felicitacions per l’actitud i les bones jugades. Cal seguir endavant continuant aprenent i millorant.

Sènior Masculí
CV Zaragoza 3 – 0 CV Olot
25-22 / 25-21 / 25-21

Divendres, un quart de nou de la nit a Saragossa. Desplaçament molt llarg on tocava partit aplaçat. Els nostres sèniors viatjaven curts d’efectius amb un sol central, un jugador reserva i movent molts jugadors del seu lloc habitual.
El partit va ser un ara tu, ara jo, sense marxar gaire del marcador cap dels dos equips. Però els “maños” jugaven a casa (un pavelló espectacular) i que amb el caliu de la seva afició, que no va deixar d’animar-los, va fer que els 3 finals de set es quedessin a terres “mañas”.

CV Olot 3 – 0 CV Barberà
25-13 / 25-14 / 25-23

Segon partit del cap de setmana i, tot i que tocats del viatge del dia anterior, l’Olot volia tornar a trobar-se amb la victòria.
El partit va començar amb un Olot molt concentrat i amb pocs errors. Ràpidament els séniors es van distanciar del marcador aconseguint els dos primers sets amb certa facilitat.
El tercer semblava que seria similar però els del Vallès no es van donar per vençuts. Van complicar molt més el set als Olotins que van haver de tornar al joc de no fallar per poder endur-se el partit.
A destacar, la bona actitud de tots els juvenils que quan se’ls ho demana sempre donen la cara!

Sènior Femení
CV SPSP 3 – 2 CV Olot
22-25 / 25-19 / 23-25 / 25-15 / 15/8

Nou partit de les nostres noies grans que han d’afrontar amb nombroses baixes, recolzades, una vegada més, per jugadores juvenils i cadets. Tot i això, i a base de molta concentració, i pocs errors en atac, les olotines es feien amb el primer set. Aquesta concentració però, costa molt d’aguantar, i més, quan no hi ha la possibilitat de masses canvis a la banqueta, per poder refrescar, quan cal, a les jugadores, o intentar canviar el rumb del set. Així doncs, i després de remuntar un 19/11 en el tercer set, i possar-se el partit a l’abast, amb 1 a 2 al marcador, la recepció es torna a desajustar, i dóna opció a les locals a arribar al desempat. Un cinquè set a on les de Tarragona van estar més encertades, aconseguint guanyar el partit. Tot i això, destacar la lluita, i el bon ambient que va tenir l’equip en tot moment. AMUNT FIGUES!!

Juvenil Masculí
CV Arenys 3 – 0 CV Olot
25-21 / 25-14 / 25-18

Com ja ve sent habitual el partit ha començat sense l’àbitre oficial. Malgrat que a partir del segon set ha aparegut. Sincerament, sembla que els faci por arbitrar els nostres juves. Dit això, el partit no ha tingut massa història. Partit complicat davant el líder del nostre grup. Els nostres han jugat i competit bé el primer set on s’han situat més d’una vegada per davant el marcador. A partir del segon set l’equip ha començat a fer algunes errades evitables, que afegides a la millor concentració de l’Arenys han decidit el partit.
Ànims nois, aquests partits ajuden a créixer!

Cadet Masculí
25-22 / 25-17 / 25/20

Cadet Femení
CV Olot 0 – 3 Cecell Lleida
18-25 / 15-25 / 17-25

Partit complicat per la falta de concentració i d’actitud de les nostres jugadores. No ens acabem de creure que podem guanyar partits i això fa que no lluitem a fondo tots els punts que ens venen del contrincant. Una mica de caos dins la pista fa que no acabem de lluitar totes i cada una de les pilotes que ens ataquen.