Cròniques 05/03/2022

Aleví Federat
CV Olot 5 – 0 AVA Ametlla Negre
15-13 / 15-10 / 17-15 / 15-8 / 16-9
Aquest dissabte hem tingut un partit mes igualat que en les setmanes anteriors. L’Olot ha fet bons saques i els errors no forçats de l’equip contrari no han permès al local desenvolupar massa el seu joc; però han sabut aprofitar les ocasions per construir jugades, provar diferents rotacions de jugadors i crear espais de bona comunicació entre les jugadores i jugadors.
Seguim entrenant, seguim jugant, seguim gaudint!
Endavant!!!!

Aleví Escolar
CV Lloret Blau 4 – 0 CV Olot Lava
25-6, 25-8, 25-4, 25-4
Cap de setmana intens pels alevins escolars de l’Olot. Va començar el Lava contra Lloret Blau a pista del Lloret. Els Blaus de Lloret va ser un equip molt superior físicament i tècnicament, es van imposar còmodament sense que l’Olot tingués cap opció a competir a cap set.

CV Lloret Verd 0 – 4 CV Olot Greda
20-25, 11- 25, 11- 25, 15-25
Seguidament a la mateixa pista del Lloret, va jugar el Greda contra LLORET Verd, aquesta vegada el resultat però a favor de l’Olot, partit amb les puntuacions més ajustades. Va ser un partit amb bones oportunitats de joc i aprenentatge. Un Olot, dinàmic, lluitador i mantenint en tot moment l’esperit de no deixar perdre cap pilota.

CV Olot Greda 4 – 0 Caldes Blanc
25-9, 25-6, 25-7, 25-16
Per últim diumenge, l’aleví Greda amb molt suport de jugadors del Lava van rebre el Caldes. Partit aplaçat amb resultat clar a favor de l’Olot (4-0), que va seguir amb la bona actitud del dia anterior, lluitant cada pilota i deixant veure algunes jugades de molta qualitat finalitzades amb remat.

Juvenil Femení
CV L’Hospitalet 3 – 1 CV Olot
23/25, 25/19, 25/14, 25/20
Partit incòmode, per les reduïdes dimensions del recinte (no hi havia lloc per sacar en potència, i la cortina, i paret, estaven a escassos 2 metres de les línies laterals de la pista), i perquè l’Hospitalet, a mes és un rival dur. Tot i això, les nostres noies, es van endur el primer set, sense jugar massa bé. Això havia de servir per donar confiança, i començar a trobar el nostre joc. Res més lluny. L’Olot tenia moltes dificultats ens recepció, i quan aconseguien tallar el servei local, no trobaven continuïtat, amb masses errors no forçats. Així es va anar transitant pel partit, amb un Hospitalet que es veia còmode, i no va ser, fins al final del quart set, que les Olotines van prémer l’accelerador, i es van mostrar superiors en el joc. Llàstima que la reacció va arribar tard, i no va ser suficient per evitar una justa derrota.

Cadet Femení
CV L’Hospitalet 3 – 2 CV Olot
21-25, 18-25, 26-24, 25-23
L’Hospitalet, amb un espai còmode per les seves jugadores però incòmode per les rivals per les seves petites dimensions varen fer el partit complicat. Malgrat la incomoditat, les jugadores Olotines varen defensar-se fins al cinquè set. L’Olot tenia moltes dificultats en recepció, i fintes al centre de la pista que no afrontaven i això va fer que es reduïssin les possibilitats de guanyar. La seva actitud a la pista va ser bona en tot moment però la frustració de no aconseguir recuperar punts a favor va fer que les jugadores s’anessin esgotant. Tot i així ben defensat.

Sènior Masculí
CV Olot 1 – 3 Rodi Balàfia Vòlei Lleida
13-25, 18-25, 25-20, 11-25

Partit complicat el dels nostres sèniors que rebien la visita del 1er classificat.
1er i 2on set on els lleidatans ràpidament s’escapaven en el marcador amb un ràpid col·locador que feia anar de bòlit els nostres centrals i no donava opció als Garrotxins.
Però els Garrotxins no es van donar per vençuts i amb molta defensa es van poder endur el 3r set forçant així el 4rt. Un 4rt set que els Lleidatans no van donar opció als Olotins i es van endur la victòria per la via ràpida. Tot i el resultat bon partit dels nostres sèniors que en cap moment van abaixar els braços.