Cròniques 19/03/2022

Infantil Femení
Vòlei Girona 3 – 2 CV Olot Greda
25-17 / 25-15 / 14-25 / 21-25 / 15-5

Derrota de les infantils greda, altre cop amb un partit a 5 sets. Després d’un molt mal inici de partit on les de Girona s’han posat amb un 2-0 a favor, les olotines han tirat de moral i pogut igualar el partit. Quan semblava que tenien els ànims guanyats pel 5è set, han tornat els errors de l’inici i les rivals s’han tornat a veure capaces de rematar el partit i així ho han fet. Tot i l’èpica de lluitar fins al final, victòria merescuda pel Vòlei Girona.

Infantil Masculí Escolar
CV Olot 3 – 0 CV Girona
25 – 10 / 25 – 19 / 25 – 10

Un partit d’aquells que dona gust veure. Els nostres nois han jugat amb una elegància i harmonia de principi a fi. Seguim així i serem imparables i tot gràcies als nostres entrenadors Marcs.

Juvenil Masculí
CV Olot 0 – 3 CV Sandor
25/27 – 25/27 – 18/25

Les baixes d’aquesta setmana han mimbat el joc de l’equip. Tot i els parcials ajustats en el primer i segon set, el nostre equip plegat jugadors cadets, ha intentat millorar, però la falta d’encert i errades no forçades, els han conduït a la derrota final. Aquest partit eha de servir de punt d’infexió per afrontar la segona volta d’aquesta fase i aprendre dels errors per continuar millorant.
Ànims nois!

Cadet Femení
CV Lloret 3 – 1 CV Olot
Derrota al camp del Lloret, hi han hagut moments on creiem que ens en podríem sortir però no ha pogut ser. Hem d’aprendre dels errors per tirar endavant. Es un equip preparat i amb força, però els falta la xispeta de confiança. Endavant noies!

Aleví Escolar
CV Farners 0 – 4 CV Olot Greda
25-21 / 25-20 / 25-11 / 25-23

Gran partit de l’aleví Greda davant del Farners que excepte el 3er set en que la diferència de joc va ser més important, la resta de sets van ser competits. Finalment la concentració i la lluita durant tot el partit van fer que la victòria fos pels Olotins.

Vòlei Girona 3 – 2 CV Olot Lava
20-25 / 15-25 / 25-21 / 25-19 / 15-9

Partit complicat del Lava a la pista del Girona que va començar molt bé guanyant el dos 1ers sets amb regularitat en el servei i construint bones jugades. Però que es va complicar al 3er set en què el Girona tornant pilotes al primer toc van anar sumant punts i així poc a poc van aconseguir entrar al partit i per contra el Lava va anar baixant el ànim, el ritme de joc i la concentració. Finalment victòria del Girona i gran lliçó pels petits de l’Olot.

CV Torre de Claramunt 3 – 0 CV Olot
25/22 25/21 26/24

Partit ajornat de la primera volta d’aquesta segona fase. Els nostres els ha costat entrar al partit en el primer set i quan ho han ja era massa tard, per recuperar-lo. Els següents sets han jugat de manera més intensa, però en els últims punts de cada set no han acabat de creure en la victòria i han acabat entregant el partit. Sincerament, els cal una mica més de fortalesa mental per afrontar aquests parcials tan ajustat. A seguir creixent.
Ànims nois!

Cadet Masculí
CV Olot 3 – 0 CV Roquetes
25/16 – 25/22 – 25/14

Partit molt controlat on es comença a veure “soltura” tant individual com grupal. Posant en pràctica la base tècnica/tàctica que es va treballant en el desenvolupament futur.
Molt bon resultat vist en pista.
Felicitats Cracks!!!

Juvenil Femení
CV Lloret 1 – 3 CV Olot
25/22 18/25 18/25 20/25

Tot i no fer un partit espectacular, les juves van fer un joc més que seriós, i es van emportar la victòria en la seva visita a la pista del Lloret. En el primer set, les noies no es van acabar de trobar còmodes, i el Lloret es va endur el parcial. A partir d’aquí, l’Olot va canviar el dibuix, i va passar de fer un 6-2, a un 5-1. Poc a poc les olotines van començar a controlar el joc, i amb paciència, evitant els errors no forçats, i atacant sobretot per zona 2 i 4, van començar a posar distàncies relativament còmodes, que van saber administrar fins aconseguir una victòria més que justa.

Sènior Masculí A
AE Vòlei Manresa 1 – 3 CV Olot
29-27 / 22-25 / 19-25 / 21-25

Penúltim partit de lliga i últim desplaçament de la
temporada.
L’Olot va començar el partit amb bastants errors no forçats que, sumats a molta defensa del Manresa, van fer que el primer set es quedés a favor dels manresans.
A partir del segon, els sèniors van trobar-se amb el seu millor joc i va fer que s’enduessin els 2 següents sets. Faltava acabar la feina i, tot i que el Manresa no va deixar d’intentar-ho, l’Olot va encadenar una bona ratxa de serveis del juvenil Pol per acabar d’endur-se el quart set.
Dissabte 26 a les 18.30 últim partit al nostre pavelló! Us hi esperem!