Cv Cisneros Alter (Tenerife) – C. Vòlei Olot : 0 – 3 (23 -25, 19-25, 21-25).

Jugadors: Marc Busquets, Pau Roca, Jorge Silva, Aniol Sagué, Mauri Gutierrez, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Bata (lliure) i els juvenils, Eudald Sagué i Bernat Sallent.

Primer partir de la lliga de la nova normalitat. Desplaçament llarg i perillós, ja que les illes solen presentar molt bons equips i és molt difícil anar-hi a buscar salut.

El Cisneros va presentar un equip jove i molt engrescat per començar bé la seva participació a primera divisió nacional. Per contra, l’Olot presentava una formació ja clàssica amb la incorporació de dos jugadors juvenils disposats a anar prenent el relleu generacional.

El partit va començar amb un intercanvi de cops que va portar el primer parcial a un  empat a cinc, moment en què els olotins es varen encallar en una rotació i varen encaixar un 0 a 4 en contra. Temps mort i en sortir

a la pista els nois d’en Jorge varen recuperar la iniciativa i, de fet, ja no la varen perdre en tot el partit. Així es varen posar al davant en el marcador i només es va haver de patir una mica al final del set, més per errors propis que per encerts del rival.

El segon set va ser el més fàcil i l’Olot va jugar a plaer per tancar el parcial dels de les Illes en 19 punts.

El tercer set va ser el més estrany. Quan ja tot semblava dat i beneit, avantatge de +7 a favor de l’Olot, el Cisneros es va despertar, va lluitar i va portar el set a un empat a 21 punts…. però aquí quatre bones jugades olotines varen tancar el partit.

Les claus cal buscar-les en una millora de la recepció i en el bon moment atacant de l’Aniol Sagué des de zona 2 i zona 1, i del central Ferran Sacrest, que també des del mig de la xarxa domina tot el xoc tant pel que fa a l’atac com al bloqueig. Això conjuntament amb tot el treball de la resta de jugadors va conduir als olotins a una important victòria que els ha de donar moral de cara als pròxims partits.

Pròxim partit, dissabte a les 18.30 h a la pista Jordi Mora contra el CV Barberà