COMUNICAT OFICIAL : Aturada competicions

Després de la reunió mantinguda aquest dimarts amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la resta de representants de federacions esportives catalanes, la Federació Catalana de Voleibol seguint les recomanacions i decisions aprovades pel PROCICAT durant la jornada d’avui, i amb la voluntat de preservar la salut de les persones i frenar el repunt de contagis aturarà les seves competicions durant quinze dies.

Aquesta aturada respon al criteri principal de reduir la mobilitat entre poblacions i regions davant el creixement d’infeccions de COVID-19 al territori. Aquestes mesures no afecten l’esport professional ni les competicions d’àmbit estatal ni internacional. A més, les entitats esportives i els equips podran seguir amb els seus entrenaments, així com les instal·lacions i els gimnasos amb les seves activitats.

La Federació Catalana de Voleibol vol aprofitar per fer un agraïment i reconeixement a tots els clubs, federats i federades, i a tot el vòlei català per l’esforç i la lluita responsable que han mostrat des de la tornada a l’activitat entrenaments seguint totes les mesures d’higiene i seguretat establertes, i que han permès que l’esport en general, i el voleibol en concret, hagin tingut una baixa incidència de contagis.

Restem a l’espera de més informació de les autoritats competents que traslladarem a tots els implicats properament.

Federació Catalana de Voleibol

Comunicat en PDF