Cròniques 09/10/2021

Aquest cap de setmana ha donat inici la primera divisió nacional sènior masculina i es va començar amb victòria… cosa positiva, cosa negativa, una nova derrota de les noies que en porten 3 de 3, però tot pot tenir una explicació. L’equip femení d’aquesta temporada té poc a veure amb el de la temporada passada, jubilacions i lesions han minvat l’equip que es veu obligat a jugar amb moltes jugadores joves que estan pagant la inexperiència, però estem segurs que quant aquests jugadores agafin confiança i tornin les lesionades la cosa canviarà i anirem amunt.

VÒLEI FEMENÍ

Com ja s’ha dit abans el sènior femení va tornar a perdre aquest cop a casa per 0 a 3 contra l’Ametlla. El partit va ser disputat i els parcials molt ajustats, a 24, a 22 i a 23… va faltar serenor en els trams finals del partit, es va lluitar i es va mirar de capgirar les dinàmiques però els resultat no va acompanyar, paciència.

El cadet i el juvenil es varen desplaçar al camp del Premià i varen tornar amb dues derrotes, la del juvenil bastant contundent a 13, a 17 i a 13 i el cadet amb més dignitat, de fet va guanyar el primer set 23 a 25 i va perdre la rest 25-13, 25-22 i 26 a 24, aquest darrer va ser bastant dur perquè l’Olot guanyava 15 a 24 i….VA PERDRE el set…. queda molta feina per fer tant a nivell tècnic com a nivell mental.

L’alegria va venir per part de l’infantil Lava de l’Albert Matabosch que va guanyar 1 a 3 al camp de l’Avap de Girona amb parcials de 14-25, 22-25, 26-24 i 9 a 25 demostrant que de mica en mica la progressió d’aquest equip es va traslladant a la pista de vòlei.


VÒLEI MASCULÍ

El Sènior A va començar la seva lliga nacional davant el Sóller de Mallorca i ho va fer amb victòria per 3 a 1 (25-21, 22-25, 25-22, 25-22). El partit va ser disputat i divertit, el Sóller va fonamentar el seu joc en una defensa numantina de cada pilota, mentre que l’Olot anava atacant des de tots els costats i amb certa contundència. La sensació va ser que l’Olot tenia la situació controlada, però a la que hi havia una mica de relaxament en les files locals els visitants s’enfilaven per anar igualant els parcials.

Al final el joc coral olotí es va imposar a les individualitats mallorquines i la primera victòria ja està el sac.

Els peixets (sènior masculí B) varen assolir la primera victòria i va ser a fora, al camp del Farners per un rotund 0 a 3, a 14, a 18 i a 24. Es va jugar bé i de mica en mica es va veient el treball dels entrenaments i el lideratge d’un Edu Font que ha començat la temporada de manera espectacular, essent el màxim anotador de l’equip i empenyent a la resta de jugadors a assolir bons resultats. El cadet també va guanyar per 3 a 0 al Canet, en un partit distret i molt emotiu on tots dos equips (molt novells a la categoria) es varen esforçar al màxim per oferir bon vòlei i a fe… que ho varen aconseguir, bé pels locals i bé pels visitants.