Cròniques 02/10/2021

Cap de setmana negre per a quasi tots els equips olotins que ja estan en plena competició. Una darrera l’altra varen anar caient les derrotes, algunes molt dignes i altres més doloroses però derrotes a la fí. Passem pàgina i pensem en el proper cap de setmana… que serà millor… segur… COMENÇA LA LLIGA DE PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL MASCULINA.

VÒLEI FEMENÍ

Segon partit del sènior femení i segona derrota al camp del Vall d’Hebron en un partit en què l’Olot no va entrar mai en el joc, més aviat va donar la imatge d’equip desconcertat i trist i per més “inri” es va lesionar la patri… o sigui, per oblidar.

En categoria cadet i juvenil de primera divisió, el Sabadell va visitar la pista Jordi Mora i es va endur els sis punts amb dos partits de 0 a 3.

El juvenil va jugar bé, amb la plantilla al complert, va plantar cara a un bon equip com és el Sabadell, però li va mancar sang freda als finals del sets, en el segon va deixar escapar un avantatge de 22 a 16 , increïble, però cert, en tot cas l’equip va competir i no està tant lluny dels punters de la lliga.

Del cadet s’esperava més, va jugar a estonetes, i això davant un equip com el Sabadell és una condemna de mort, molts de problemes de recepció i llacunes defensives varen condicionar totalment el joc olotí que es va veure clarament superat per un Sabadell superior.

El cadet preferent es va desplaçar a la pista del Lloret i va perdre per 3 a 1, podia haver fet més però tenint en compte les condiciones de formació d’aquest equip (moltes jugadores noves) la cosa va sortir força bé.

En categoria infantil les noies d’en Pau Martin i la Paula Busquets varen treure una victòria justeta i treballada del camp del Sant Pere, 2 a 3, mentre que l’infantil de primer any, infantil Lava, va perdre també per un ajustat 2 a 3 a casa contra el Vilassar. Tant un com altre varen lluitar de valent dins de la pista i això dona més mèrit als dos resultats.

VÒLEI MASCULÍ

El sènior masculí de 2a catalana va tornar a perdre els seu segon partit seguit a casa. Aquesta vegada va ser davant el Vólei Girona que es va presentar a la pista Jordi Mora molt i molt reforçat. Els peixets varen jugar força bé i varen plantar cara (derrota 1 a 3), però finalment varen haver de claudicar davant un equip superior com va ser el Girona. Tampoc varen ajudar els errors no forçats locals que varen donar un important cop de mà als visitants. Els juvenil, cadet i infantil tenien un triple enfrontament al pavelló d’Olot contra el Barça i… ja avancem que el Barça va guanyar el tres partits per 0 a 3. De totes maneres, de més a menys… el juvenil va competir i va tenir opcions de guanyar algun set, el cadet va fer el que va poder… però més del que s’esperava (tots els jugadors son nous) i l’infantil no va tenir cap opció ja que per a tots els jugadors era el seu primer partit de VÒLEI…. sigui com sigui, l’Olot té tota la cadena masculina, cosa que feia molts d’anys que no es veia.