Cròniques 16/10/2021

Malgrat les derrotes, ha estat un cap de setmana positiu pel Vòlei Olotí, ha destacat que, malgrat perdre les noies sèniors i les juves, varen començar a jugar a Vòlei de veritat i varen començar a ensenyar que poden guanyar a qualsevol;  com a cosa negativa, el mal joc i pèssima actitud que està fent el Cadet A olotí i la lesió d’en Jorge que s’afegeix a la lesió de l’Aniol i en Liovi i a les baixes per ser fora d’en Guillem i en Bata, aquest panorama complica força el partit contra el Saragossa del proper cap de setmana.

VÒLEI FEMENÍ

El sènior es va desplaçar al difícil camp de la Blume i… va tornar amb una derrota molt ajustada de 3 a 2 (20-25, 27-29, 25-14, 25-18, 15-12)

L’Olot, que arrastra moltes absències, va jugar dos primers sets més que acceptables, de fet els millors que han fet fins ara, amb 4 juvenils en pista i molta defensa va castigar des de zona 2 una i altra vegada el camp contrari que no sabia ni com defensar ni com fer el punt, cal recordar que les juves venien d’un 3 a 2 del dissabte. Només amb un recanvi a la banqueta, l’Olot va acabar la benzina i el tercer i quart set varen ser clarament per les locals, molta banqueta. En el cinquè set la cavalleria olotina va tornar a la càrrega, traient forces del fons de l’armari varen posar a les noies de la blume entre l’espassa i la paret… perdent el set amb molta dignitat…. s’ha obert un camí…

El Cadet i el juvenil varen jugar a casa contra les noies del Vallbona de Granollers. Del Cadet, que va perdre per un clar 0 a 3 amb parcials que val més no mirar… poca cosa a dir… no es pot comentar un partit en què les jugadores de l’Olot no varen voler jugar.

El juvenil, per fi, va començar a caminar amb certa solvència, és cert que va perdre per un ajustat 2 a 3, però la derrota va venir acompanyada per una bona actitud, molta lluita i, a estones, de bon joc que va permetre mantenir totes les opcions de guanyar el partit.

Els dos infantils femenins varen guanyar, el Lava per 0 a 3 al camp del Premià i el Greda per 0 a 3 al camp de l’Avap de Girona.

VÒLEI MASCULÍ

El sènior va jugar el segon partit de la lliga nacional al camp del Llars Mundet i va perdre per 3 a 0 (25-19, 25-19, 28-26). Abans de res cal parlar del Llars Mundet, equip que ha baixat de superlliga 2 i que vol tornar a pujar. Molt de jugadors nous… que venen d’altres clubs, Sant Martí, Barça, Sabadell…. en fi, més o menys com l’Olot que té jugadors de Sant Feliu de Pallerols, La Canya i Bianya….

El partit, un Olot tot entusiasme en els dos primers sets es va veure clarament superat pels locals que a partir del seu fort servei que provocava una recepció defectuosa olotina va anar sumant punts i punts. La mala recepció olotina no permetia entrar atacar als centrals que varen estar dos set pràcticament inèdits.

En el tercer la cosa va millorar una mica i fins hi tot es va disposar d’una pilota de set… en fi, ja està passat, ara cal pensar en el proper partit contra el Saragossa i mirar si en Jorge que es va lesionar en el darrer punt… arriba per jugar el partit.

Els peixets varen tornar a perdre a casa contra el Tiana, 1 a 3, la veritat es que no varen jugar massa bé, exceptuant el set que varen guanyar, el segon, la resta va ser bastant mediocre, amb molta desorganització i amb els màxims artillers locals, Edu i Batlle amb molt poca efectivitat. Aquesta derrota complica una mica més la classificació, s’ha de començar a guanyar ja. Els cadets i els juvenils varen perdre al camp del Sant Martí de Barcelona. El cadet per 3 a 0 i el juve per 3 a 1. Dos partits ben jugats, el dels més petits remant a contra corrent per la inexperiència olotina, i el del juves una mica més de tu a tu, però trobant a faltar jugadors bàsics com pot ser el passador Lluc Devesa.