Cròniques 09/04/2022

Infantil Femení
CV Olot Greda 2 – 3 CV Sant Boi
25-19 / 25-22 / 12-25 / 18-25 / 11-15

Les Greda rebien les segones de grup i han tornat a arribar a 5 sets. Amb un gran joc i pràcticament sense errades no forçades, les noies que avui entrenava en Marc, s’han posat 2-0 al marcador. A partir d’aquí, hi ha hagut una desconnexió total de tot el que havia passat fins llavors i s’ha permès a les de Sant Boi tornar a entrar al partit, desplegant tot el seu potencial ofensiu que les olotines no han pogut parar. A l’arribar al 5è set, les locals tenien la moral pel terra, però han recuperat part dels ànims perduts per plantar cara a un molt bon rival, que venia a arrassar (textualment: “les vamos a dar una paliza”) i que s’han trobat un Olot molt combatiu en certes fases del partit, que les ha fet suar i patir fins al final.
Polint desconnexions i actituds negatives que no sumen i que encomanen la resta de l’equip, tot pot millorar. Quan juguen com saben jugar no tenen rival, i avui ho han demostrat. Cal potenciar aquesta part, treballant alhora l’altra, que les fa ancorar-se al terra i no les deixa enlairar. Cap amunt noies!

Barça CVB Blau 3 – 1 CV Olot Lava
25-17 20-25 25-12 25-14

Partit difícil contra el Barça , primer de grup i sense cap derrota.
Tot i això l’Olot Lava ha aconseguit guanyar el segon set al Barça.
Ha estat un partit amb joc, les noies del Lava han salvat recepcions quasi impossibles degut als forts saques de les del Barça.
Continuen els petits errors provocats, sobretot, per moments de desanim, tot i així cal felicitar a les jugadores i a l’entrenador pel bon joc realitzat davant les 1eres classificades.
Endavant


Juvenil Masculí
CV Olot 1 – 3 AE Vòlei Manresa
23-25 / 16-25 / 25-22 / 23 / 25

Partit bastant entretingut. Malgrat el resultat, els nostres jugadors han continuat amb la tònica dels últims partits. Els costa entrar als partits i practicar el seu joc. Quan s’hi posen a vegades és massa tard, tal i com ha passat avui. Per altra banda cal destacar l’augment decla compatitivat dels manresans i les ganes de guanyar l’enfrontament. Durant el matx hi hagut punts bastant disputats i que han fet que els marcadors siguessin ajustas. L’equip també ha jugat amb un col·locador i lliure cadets que acabaven de jugar i remontar un partit molt intens davant el Manresa i en algunes fases del partit s’ha notat una mica de cansament, a part també d’alguns juvenils amb molesties físiques que arrosseguen des de fa dies. De tota manera, no hi ha massa excusa, sincerament només cal més intensitat i creure amb el joc i l’equip, però sobretot animar-se i donar-se reforç positiu mutuament i celebrar qualsevol punt, encara que sigui una errada de l’equip rival.
Ànims i a seguir creixent com equip!
Endavant nois!


Aleví Federat
Club Vòlei Esplugues benjamí 4 – 1 CV Olot
15-12 / 15-13 / 13-15 / 15-12 / 15-6

Mal partit de les olotines superades en tot moment per la impotència davant la bona defensa de l’equip rival.
Tot i que en algun moment del partit hi ha hagut la intenció de desplegar el nostre propi joc, petits errors de comunicació, falta d’atenció, concentració i dubtes han acabat amb un desànim general que se les ha menjat set a set.
Ànims equip! Continuem entrenant, jugant, creixent!!
Endavant!!


Aleví Escolar
CV Farners 0 – 4 CV Olot Lava
10-25/ 17-25/ 14-25/ 22-25

Victòria molt ben merescuda i treballada de L’Aleví Escolar Lava.
L’equip ha estat molt ben posicionat a la pista durant tot el partit. Molt concentrat i amb una molt bona comunicacio entre les jugadores, no han donat cap opció a l’equip rival. Punt a punt les jugadores han anat agafant confiança i han sapigut “aparcar” els nervis, que en altres partits ens han traït, per poder jugar bé i disfrutar plenament del partit i la victoria!
Destacar els pocs serveis que s’han fallat i algunes pilotes que semblaven imposibles i s’han aconseguit salvar.
Moltes felicitats noies, seguim creixent!

CV Olot Greda 1 – 3 CV Caldes Vermell
21-25/ 21-25/ 25-16/ 19-25

Bon partit de l’Aleví Escolar Greda, on en tot moment s’ha intentat jugar amb el control de la pilota. L’equip rival s’ha limitat a tornar pilotes, moltes vegades al primer o a el segon toc, trenan molt poques jugades i totes de dits, cosa que ens ha dificultat molt la defensa i se’ns han escapat forces punts. Tot i així, l’equip ha fet servir els tres tocs, en moltes jugades i s’han aconseguit molts punts, amb algun bon remat o si més no amb bones passades de dits a l’altre camp.
Només els nervis (i a vegades un excés de confiança) han fet decantar el marcador a favor del Caldes en els dos primers sets.
Felicitats a tot l’equip, seguim creixent!


Cadet Masculí
CV Olot 3 – 2 AE Vòlei Manresa
21-25 23-25 25-15 25-18 16-14

Partit bastant intens on podem treure moltes coses positives, seguim buscant el desenvolupament integral del grup. Seguim treballant tant la preparació fisica, els partits comencen molt lents, com mental treballant la part psicològica.
Les coses positives: es nota l’evolució, tant individual com grupal, com a equip cada vegada tenen més seguretat i confiança.
A destacar els pocs partits que hem jugat tant llargs (5 sets) i aquest com més s’allargava es notava més aquesta confiança. Molt equilibri en recepció, la important gestió dels col·locadors tot i jugar sense oposats. El central en la seva línia i tenint en compte que en Bernat ha jugat de central per falta de més jugadors en algun moment i tampoc ha desentonat. Els puntes també molt bé tant en recepció com en atac. De lliure, en Jarish que va assumir aquesta tasca ja que a l’Àlex li va ser impossible poder arribar al partit.
En saques vam estar bastant encertats i això va fer trontollar la recepció de l’equip Manresà.


Infantil Masculí
CV Olot 3 – 0 CH Bordils
25-20 25-12 25-14

Els nostres infantil van jugar amb seguretat de principi a final de partit. Consolidant-se cada vegada més com a equip.